Blog

 

Calatorie in Georgia si Armenia, 30 iunie - 11 iulie 2022 

Calatoria in Georgia si Armenia reprezinta o imersiune in istoria interesanta a unor civilizatii stravechi, dar si bucuria sufletului in fata naturii absolut spectaculoase. Ajungem intr-o "oaza" de crestinatate, la intersectia a doua mari continente, Asia si Europa.

Wesak este ceremonialul sacru realizat la cea mai puternica luna plina a anului, pentru a valorifica la maximum energia spirituala transmisa umanitatii de catre Ierarhia Spirituala, cu scopul de a o ajuta sa se elibereze din lantul suferintelor si al necunoasterii.

Alaturati-va familiei planetare reunita la Sarbatoarea Iluminarii!

Acest eveniment special ne ofera sansa si privilegiul de a ne scalda intr-o ploaie de energie divina pentru a ne purifica fiinta, a fi una cu sufletul nostru, pentru a binecuvanta planeta si a genera o cantitate uriasa de karma pozitiva, pentru a ne binecuvanta proiectele si visele.

 
“Acum, marile extinderi ale conștiinței devin posibile, ceea ce este dificil într-un alt moment.” - Maestrul DK prin Alice Bailey
 
Deschiderea canalului de comunicare dintre pamant si dimensiunile superioare este atat de mare acum, incat vom putea expansiona constiinta pe nivele inalte, astfel incat sa avem accesul la initieri si viziuni speciale cu privire la menirea noastra. Prin vibratia inalta a evenimentului putem atrage mult mai usor Gratia Divina, pentru a elimina blocaje destinice si pentru a ne autodepasi.
 
Wesak este un festival universal celebrat in intreaga lume, indiferent de religie, fiind considerat sarbatoare nationala in: India, Bangladesh, Cambogia, Hong Kong, Indonesia, Macau, Malaysia, Nepal, Singapore, Korea de Sud, Thailanda.
Daca in timpurile stravechi, Wesak era sarbatoarea iluminarii lui Buddha, acum este un moment de fraternizare spirituala universala, in care oamenii, indiferent de religie, impreuna cu Ierarhia Spirituala, lucreza la evolutia civilizatiei umane si a planetei.
In centrul acestui ritual spiritual, Buddha, impreuna cu Christos, vor revarsa asupra pamantului enorm de multe binecuvantari divine, care sa amplifice vindecarea, compasiunea, intelepciunea si vointa oamenilor de a evolua.
 
Wesak este un moment de inspiratie pentru anul urmator. Prin amplificarea claritatii constiintei, vom intelege care sunt prioritatile noastre de evolutie si misiunea pe care o vom avea in noul an. Aspiratiile noastre se vor revitaliza si va creste vointa noastra de a le realiza.
 
Depinde de fiecare dintre noi sa-si linisteasca mintea si sa-si transmute dorintele individuale, care provoaca confuzie si haos, pentru a se alinia la suflet si la Planul Divin pe care il are de realizat.
 
La Wesak, energia spirituala care vine catre noi e disponibila in mod exceptional!
 
Fiti alaturi de noi in acest moment special de renastere spirituala!
 
Beneficiile Wesak :
Curata aura si dezintegreaza formele gand negative ;
Vindeca corpul, mintea si spiritul;
- Regenereaza profund fiinta si ne ajuta sa ne aliniem la menirea noastra;
Prin accesul la intelepciunea divina, ne antrenam constiinta sa se ilumineze;
Meditatia de grup amplifica exponential energiile. Cu cat numarul de participanti este mai mare cu atat canalul de comunicare cu grupurile care sarbatoresc in intreaga lume si Ierarhia Spirituala va fi mai mare si efectele mult amplificate;
Participand la binecuvantarea Mamei Pamant, vom genera o karma pozitiva pe care o putem folosi pentru a aduce prosperitate, bucurie, fericire, atat in plan material cat si spiritual, noua si familiei noastre;
- Ne putem binecuvanta proiectele, obiectivele, dorintele personale, pentru a le energiza si a se materializa rapid;
Meditatia realizata in timpul Lunii Pline Wesak este echivalenta cu cateva luni de meditatie continua.
Oportunitatea de a colabora cu Ierarhia Spirituala la ancorarea iubirii, intelepciunii si a vointei bune pe Pamant.
Putem face un serviciu umanitatii ajutand la progresul ei; prin legea karmei, binele se intoarce de multe, multe ori inapoi;
Uniunea Spirituala cu toti  Lucratorii in Lumina, care lucreaza la vindecarea planetei.
 
Recomandari pentru participanti:
- Sa poarte imbracaminte alba, deschisa la culoare, sau un sal alb, pentru a absorbi mai usor energia spirituala.
- Pot aduce: apa, ulei de masa, uleiuri esentiale, flori (in special irisi), cristale, fotografii cu persoane bolnave, fructe, pentru a fi incarcate energetic in timpul evenimentului.
 
Va invitam joi, 21 aprilie 2016, orele 18:30-21:30, la Wesak, Sarbatoarea Iluminarii!
 
Eveniment sustinut de catre astrolog Cerasella Pere.
 
Detalii workshop:
Data: Joi, 21 aprilie 2016, intre orele 18:30-21:30.
Locatie: in Bucuresti, la centrul Colocvio, str. Nicolae Caramfil nr. 27, sector 1, in spatele ambasadei Chinei din zona Herastrau. Daca veniti cu metroul, coborati la statia Aviatiei. 
Inscrieri: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la tel. 0722232810

Contributie: 99 lei
 
Prezenta la acest program se face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment. Va multumim.
 
Despre lector:
 

Cerasella Pere
Licentiata in Marketing, Psihologie, Formator autorizat si Consilier de dezvoltare personala. De 14 ani astrolog  practicant, cu experienta a sute de sedinte in consilere, sustine seminarii si ateliere de studiu si practica a astrologiei. Arhatic Yoga, Medicina Ayurvedica, Aromaterapie.
Fondator al Institutul Pranic Healing in Romania, specializata in psihoterapie pranica, atestata prin cursuri si stagii de pregatire din India, Italia, Singapore, SUA, Elvetia, de maestrii renumiti ai energiei si ai vindecarii. Practicanta de 9 ani a disciplinei Pranic Healing. Terapeut in Pranic Facelift si Body Sculpting, acreditata de "The Image Enhancement Center at Davis Dermatology", member of the Florida Society of Facial Plastic and Reconstructive Surgery, USA.
Organizeaza in Romania cursurile de Pranic Healing si Arhatic Yoga de 7 ani, sub egida Institute of Inner Studies din Filipine. 
www.institutulpranichealing.ro
 

https://youtu.be/veGAxH7gpBA

Te-ai gandit vreodata ca Vindecarea este o alegere pentru care poti sa optezi in orice moment al vietii tale? 
Cu totii ne nastem avand rani ale sufletului : respingerea, abandonul, umilirea, tradarea si nedreptatea. Constientizarea si gasirea mijloacelor pentru a le vindeca, face parte din planul nostru de viata. 

Fii gata pentru un nou inceput!

Luna Noua in constelatia Berbecului, este  joi, 7 aprilie 2016, ora 14:23. 
 
Luna Noua este cel mai benefic moment pe parcursul unei luni pentru a demara noi proiecte, tratamente sau ritualuri necesare evolutiei noastre. Acum energia inceputului este foarte puternica si sustine materializarea dorintelor, mai ales cele care se refera la sectorul de viata unde se plaseaza Luna Noua!
 

Sarbatoarea Universala a Crestinatatii!

In perioada 20-23 martie 2016, fortele cosmice ne sustin energetic ca sa ne transformam viata intr-un mod creativ si frumos, fiind puse la dispozitia noastra din abundenta.

Acceseaza-ti puterea personala!

Evolutia noastra pe drumul eternitatii urmeaza calea Universului, a Galaxiilor si a Planetelor. Ciclurile astrologice fac parte din ritmurile de crestere universala si sunt indicatorii celesti de navigatie pe parcursul intregului an, care ne pot ajuta sa accesam un potential nelimitat de a ne transforma viata!

Cele 7 cicluri astrologice care se desfasoara pe parcursul anului, in intervale de 52 de zile, aduc la nivel planetar o anumita configuratie energetica si informationala pe care daca stim sa o valorificam ne va conduce la succes in toate aspectele vietii. Conexiunea lor la Arborele Vietii Kabbalistic, sistemul divin de creatie a tot ceea ce exista in univers, transforma ciclurile astrologice in instrumente magice ale materializarii in viata noastra a celor mai inspirate profetii!

Asa cum fiecare meditatie este unica​,​ fiecare concert este unic!  
Asa cum fiecare lucru are un rost​,​ ACUM este momentul pentru iubire!

Calea nobila a Razboinicului! 

Intelege ca inlauntrul tau exista un univers mai mic. Un soare, o luna si stelele. - Origene

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti vei fi printre stele!  - Les Brown

Laboratorul de renastere 

Ciclurile kabbalistice permit accesul la intelegerea ordinii cosmice si la sincronizarea cu ritmurile de crestere universala prin conexiunea lor inalta la Matricea Creatiei Divine din Arborele Vietii Kabbalistic. Astfel, ne putem modela evolutia intr-un mod inspirat si rapid.

Cele 7 cicluri kabbalistice, care dureaza fiecare 52 de zile, reprezinta o retea de tipare cosmice, care aduc in viata planetei si a noastra o anumita configuratie energetica si informationala. Daca constientizam semnificatiile fiecarui ciclu kabbalistic si directiile pe care acesta le traseaza subtil in spatiul in care traim, putem discerne cu intelepciune care sunt prioritatile noastre in acea perioada, pentru a fi cat mai eficienti.

“Suntem Lumina Pura!”

INTRODUCERE

Exista o convingere comuna printre noi, ca fiinte, ca suntem foarte diferiti de ceea ce parem sa fim. Asta inseamna ca nu suntem numai un corp material, nici pur si simplu o colectie de ingrediente organice si anorganice aflate intr-o interdependenta armonioasa ci o ordine miraculoasa, care produce fenomenul vietii in sensul pe care il cunoastem cu totii. Si, intr-adevar, nu suntem intr-o linie morfologica directa, am spune, cu miriade de alte forme care populeaza planeta noastra. Daca ciclul biologic al animalelor este numit ’viata’ si acceptam ca acest cuvant include intelesul de ’inceput’ si ’sfarsit’, pentru umanitate acelasi cuvant cu majuscule exprima eternitatea. Fiintele umane sunt eterne si nemuritoare pentru ca Spiritul Divinitatii traieste in noi. Epoca noastra, cu toate acestea, tinde sa divinizeze materia. Umanitatea foloseste putin Mintea. Noi folosim ’super-substanta’ sfanta numai pentru finalitati materiale, care se dovedesc a fi in exces fata de nevoile noastre, uneori la un nivel periculos de precar. Multiplicam cunostintele fara sa gandim si cream situatii care ne abat constant de la adevarata noastra natura si fac mai dificila dobandirea perfectiunii. Noile realizari ale tehnologiei, care se acumuleaza cu viteza mare, scufunda umanitatea intr-o mlastina de indoiala totala si ne creeaza o fragila iluzie a puterii asupra tuturor. Aceasta separa gandul uman, credinta, activitatea si mai mult de natura noastra Divina. Aceasta nu ne duce nicaieri. Umanitatea ar trebui sa caute cu grija si seriozitate izvorul Vietii. Trebuie sa ne intoarcem mereu la sursa noastra si sa examinam cu gand rational fiecare pas pe calea noastra. Vom fi surprinsi, daca facem asta, cat de gresit am folosit ratiunea in conducerea treburilor noastre.

Liberul acces la bogatiile Universului!
Luna Plina ne ajuta sa asimilam subtil calitatile arhetipului Varsatorului pentru a ne accelera evolutia.

Puterea Inaltarii!  

Soarele este sursa luminii in vietile noastre si in intregul sistem solar. El reprezinta lumina constiintei si forta vitala care poate propulsa viata spre cele mai inalte realizari in noul an. 

Vantul Schimbarii Progresive!  

Mesajul lui Uranus:
Lasa vanturile schimbarii sa sufle in viata ta, ca sa-ti aduca cea mai radicala improspatare posibila. Inalta-ti panzele! Ridica-te spre locul unde vei interactiona cu aliatii tai, pentru ca impreuna sa faceti binele suprem. 

Cod de credinta 1:
"Experimentele arata ca prin concentrarea atentiei noastre modificam realitatea, sugerand ca traim intr-un univers interactiv."  Gregg Bradden

Craciun binecuvantat, vis de iarna luminat, bucurie langa cei dragi, veste buna dinspre magi!
 
Anul Nou este o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!
La multi ani 2015!

“Cand barca ta este inghitita de ape adanci, fie ca luna sa te aseze pe o cale de argint, pe care sa pasesti si sa te intorci in siguranta la tarm.

Cand fantoma pierderii suferite e in spatele tau, in timp ce tu privesti pe fereastra, atunci stramosii pot sa-ti aseze pe umeri o mantie invizibila, care iti va ameliora viata!”  John O’Donohue

Luna Noiembrie este o recapitulare finala a lectiilor pe care Saturn, Marele Invatator, in semnul Scorpionului, ni le-a predat  in ultimii doi ani cu privire la autocunoastere, vindecare interioara, autotransformare, eros, putere, bani si inca mai avem timp pe final, la un stagiu scurt de practica, sa rezolvam restantele existente pe aceste directii. 
Este bine sa incepem deja sa ne gandim la obiectivele serioase pentru viitor, pe care le vom respecta cu sfintenie, atunci cand Saturn va trece in semnul Sagetatorului, la sfarsitul acestui an.

Luna Noua in semnul Scorpionului, aduce o energie concentrata si puternica pentru a incepe un proces de purificare a​l​ fiintei noastre de tot ceea ce nu este autentic, de tot balastul acumulat in toate aspectele vietii noastre care ne trage in jos si nu ne mai reprezinta! Luna Noua in Scorpion este un moment de transformare profunda in aspectele legate de autocunoastere, purificare si vindecare interioara, sexualitate, putere, bani, relatii profunde.

Apa, ca si mancarea, este unul dintre cei mai importanti factori care contribuie la inflamatie si alergii.

Daca suferi de vreo alergie, sau ai simptome suparatoare pentru care aparent nu exista nicio cauza, dar consumi apa de la robinet, este foarte posibil ca aceasta sa fie cauza!!! 

Sistemul nostru imunitar este programat sa lupte cu toxinele si substantele care intra in organism. Ce anume intra in organismul nostru de cateva ori pe zi, si chiar in cantitati importante? Alimentele / mancarea. Deci incepem cu mancarea.

Sistemul imunitar este raspandit in tot corpul, prin celulele sale specializate, insa peste 50% din totalitatea sistemului imunitar se gaseste in tractul digestiv, in special in cele aproximativ 3 kg de flora intestinala pentru ca aici intra majoritatea agentilor „straini” - mancarea.

Legat de performante​le​ optime indiferent de stil​ul​ de viata​ adoptat​, varsta sau ocupati​a fiecaruia​, exista​ ​o tema ​serioasa pe care v-o ​prop​unem​, ​ce poate fi considerata ​chiar vitala pentru imbunatatirea calitatii vietii.
Tema se va desfasura pe ​parcursul urmatoarelor saptamani​  si implica o evaluare personala, facuta de fiecare in parte​, in fata calculatorului si citirea
​news-letterelor urmatoare, cat si eventuala optiune de a participa la cursuri viitoare sau intalniri individuale​.

Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri! - maestrul Choa Kok Sui

Pe tot parcursul lunii octombrie va exista o lupta intensa intre trecut si viitor. Uranus in Berbec dinamizat de cuadratura lui Pluton in Capricorn, alaturi de eclipsele de Luna si de Soare din aceasta luna, vor impulsiona in fiinta noastra accelerarea si finalizarea acelor transformari pe care le-am initiat in luna aprilie, pe fondul astral al crucii cardinale.

Mesajul acestei luni poate fi rezumat intr-un gand al lui Carlos Castaneda:

“Esti constrans sa te straduiesti tot timpul, altfel nu-ti poti depasi limitele. Exista multe lucruri pe care le faci astazi si pe care cu zece ani in urma le-ai fi considerat adevarate nebunii.

O veche expresie japoneza spune ca “destinul incepe cu o intalnire”. Fiecare dintre noi a avut de-a lungul vietii ocazia de a trai, cel putin o data, experienta unei intalniri cu o persoana de care, fie s-a indragostit la prima vedere, fie s-a simtit de la bun inceput legat de ea printr-o conexiune profunda.    

S-a impregnat idea ca sarea nu este sanatoasa.. de fapt, excesul. Sigur, niciun exces nu va fi vreodata bun...dar hai sa fim seriosi, deja se face exces de sare, dar de sare iodata, chimizata... si aici este secretul: 

Ediția de luni, 12 mai 2014, a emisiunii „Între bine și rău” (TVR1), moderată de Liviu Mihaiu și  Timea Bereczki a fost despre alimentatie, medicamente și cancer. Două echipe au fost chemate să se exprime, de pe poziţii antagonice, despre aspectele reale ale deciziilor guvernamentale asupra sanatatii populatiei precum si efectele medicamentelor si tratamentelor medicamentoase.

Emisiunea poate fi vizualizata integral aici.

Tot mai multi specialisti spun, sustinand stiintific si medical, faptul ca graul modern, soiul semi-pitic cu productie mare la hectar este „otrava cronica perfecta”.

O conversatie cu Stylianos Atteshlis (Daskalos)​, promotor al Invataturilor Eseniene

Pentru a intelege mai bine care sunt cele patru chei de “aur”, cum le numea Daskalos, si caile spre Realizarea de Sine, va prezentam un interviu cu Daskalos si Paul Skorpen, unul dintre elevii sai.

O conversatie cu Stylianos Atteshlis (Daskalos)​, promotor al Invataturilor Eseniene

Pentru a intelege mai bine care sunt cele patru chei de “aur”, cum le numea Daskalos, si caile spre Realizarea de Sine, va prezentam un interviu cu Daskalos si Paul Skorpen, unul dintre elevii sai.

Traim vremuri unice in care majoritatea oamenilor chiar obosesc dupa atata mancat. Probabil ca niciodata in istorie, marea masa a populatiei nu a fost atat de afectata de abundenta de mancare ca in zilele noastre.

Actiunile spirituale realizate in momentele de Luna Plina sunt considerate peste tot in lume, cele mai favorabile momente de practica spiritula deoarece, energia spirituala care vine catre pamant este la o cota maxima si poate fi asimilata mai usor, in special atunci cand se mediteaza in grup. Relatia noastra cu Ierarhia Divina poate fi mai stransa, pentru ca actiunile acesteia se intensifica in aceasta perioada, ajutand umanitatea sa evolueze.