Traineri

Este licentiata in Marketing, in Psihologie si este Formator autorizat.
Urmeaza de multi ani un traseu de cercetare, dezvoltare si crestere personala, dobandind formari si specializari in QiGong, Medicina Ayurvedica, Aromaterapie.
A facut cursuri si stagii de pregatire in India, Italia, Singapore, SUA, alaturi de maestrii ai energiei si ai vindecarii, dobandind competentele necesare pentru a lucra in domeniul terapiilor alternative.   

O lingura de mancare iti poate aduce o abundenta de sanatate sau exact opusul.

Cu mai mult timp in urma am realizat ca exista o stransa legatura intre ceea ce mananci si cum te simti fizic, mental si chiar si emotional. Un aliment, o masa, te poate satisfice atat gustativ, cat si la nivel celular, sau poate fi doar gustoasa dar sa provoace un dezastru la nivel celular si reactii cu bataie lunga, care pot aduce aciditate cronica, boala si disconfort.

Lilia Dicu este un coach realizat la nivel international si lucreaza cu preponderenta in companii multinationale atat pentru obiectivele organizatiilor, cat si pentru obiectivele personale ale Executivilor. Experienta ei in Managementul Oamenilor in sectorul corporatist contribuie la abilitatile de instruire, consultanta si mentorat, fiind testate de practica demonstrata.

 Nascuta in Cluj Napoca, in inima Transilvaniei, am avut o viata obisnuita pana la varsta de 27 de ani. Am crescut, am absolvit liceul si apoi Facultatea de Calculatoare din Cluj, m-am casatorit, am avut un copil si am lucrat. Evenimente deosebite din viata familiei mele m-au facut, in 1993, sa ma intreb daca exista si altceva, in interiorul nostru, dincolo de lumea fizica. Ceva nevazut, dar puternic, cald si iubitor s-a trezit in mine. In acele momente de rascruce sufletul meu m-a chemat pe calea cautarii spirituale. Am pasit atunci, prin practica, pe un drum al transformarii personale plin de revelatii si bucurii, dar si, cateodata, de caderi si incercari.

 Ion Barosan este profesor la Universitatea Technica din Eindhoven, Olanda, si are peste 15 ani de experienta in practicarea meditatiei crestine, specifica Sistemului pentru Cercetarea Adevarului, si peste 25 de ani de cercetare si experimentare a practicii ezoterice crestine, participand la diferite seminarii internationale, dedicate invataturilor eseniene (Cipru, Germania, Italia, Olanda, Belgia). De asemenea, Ion a practicat Yoga, tai-chi, taoism, chi gong, dar adevarata transformarea si implinire spirituala si-a gasit-o in practica ezoterica crestina, unde s-a reintors ca un Fiu Ratacitor, acasa.

Terapeut in tehnica terapeutica BOWEN, recunoscuta international de “Academia de Terapie BOWEN” din Australia

Terapeut Remedii Florale BACH-BFRP, recunoscuta international de “Dr.Edward Bach Foundation” din Marea Britanie