Locurile sacre reprezinta puncte cheie in care conexiunea cu energiile subtile se face intr-un mod mult mai puternic si evident​.

Retreat-ul nostru se desfasoara intr-un portal cosmic de mare insemnatate, atunci cand se produc descarcari energetice majore la nivel planetar, un moment exceptional de echilibrare si armonizare intr-o maniera constienta.

Conectarea la acest Reset Cosmic ne va ajuta sa CREEM poate cea mai buna versiune a evolutiei vietii noastre pe viitor, dintr-un spatiu al frumosului si al bucuriei de viata.

Vineri, 27 octombrie, in portal de Luna Plina, pornim cu inima deschisa intr-o calatorie initiatica in locuri de putere.
Plecam din Bucuresti dimineata devreme, pe traseul Pitesti-Sibiu-Aiud, cu opriri de placere pe valea Oltului, unde optional putem vizita manastirea Cozia sau facem o pauza din condus la Sibiu, pentru un pranz gourmet.
Alba Iulia ar fi o alta excelenta optiune pentru pranz, dar si ca sa vizitam cetatea impecabil restaurata, Alba Carolina si in plus, biserica Arca lui Noe, "o corabie a mantuirii", un exemplu remarcabil de arhitectura sacra moderna, care simbolizeaza istoria crestinismului de la basilica romana si pana in prezent, opera arhitectului Dorin Stefan. Arhitectura neconventionala a lacasului de cult este unica in peisajul ortodox romanesc si premiata international - un act artistic si de credinta impecabil.
Continuam drumul cu o alta oprire in Mtii Coltii Trascaului, la manastirea Rameti, un adevarat altar in aer liber, cu un peisaj spectaculos si izvor binefacator.

Cazarea intr-un splendid conac si spatiu de poveste, magic, pentru urmatoarele 2/3 nopti. Cina libera.  

Sambata, 28 octombrie, d​upa un mic dejun de rasfat, ne indreptam spre Cheile Turzii, spectaculoase, picnic, apoi optional vizitam si salina Turda, un loc cu iz de ireal, de purificare maxima. 
Este o zi dedicata explorarii unor locuri de basm, a unor sate pitoresti de patrimoniu UNESCO, cum ar fi  satul Rimetea.
Cazare la conac si cina libera.

Duminica, 29 octombrie, dupa micul dejun, pornim pe Valea Ariesului, cu opriri in locuri cu peisaje unice, care iti "taie rasuflarea": Cascada Vanatarile Ponorului, Pestera Huda lui Papara sau Valea Posegii.

Optional, inainte de plecarea de la conac, putem organiza si o drumetie off-road pe Vf. Piatra Secuiului, un spatiu de adevarat portal energetic! (~150 lei) unde ne setam o viziune noua pentru manifestarea potentialui nostru cel mai inalt in viata.

Incheiem ziua, dupa-amiaza tarziu, indreptandu-ne spre casa cu sufletul plin si energie buna.

OPTIONAL EXTENSIE: incheiem ziua cu cina care ne asteapta pe terasa micului conac, bucurandu-ne de apusul de Soare si gradina minunata pe care o avem. 
Cazare la conac si cina libera.

Luni, 30 octombrie dupa un mic dejun pe indelete ne indreptam spre casa cu sufletul incarcat de bucuria de viata. Putem face oprire si la Sibiu sau Brasov, pentru un pranz tarziu, intr-un alt loc gourmet de exceptie.

Pretul este 1050 lei/persoana pentru calatoria principala, un grup de minim 10 persoane, 3 zile si 2 nopti loc in camera dubla de persoana/cu micul dejun HB (2 nopti cu mic dejun, pranzul sub forma de picnic si cina libera), prezenta unui insotitor de grup care va coordona un program de reset energetic in spatiile sacre. Pentru camera single va fi un supliment de 450 lei.
Pentru cei interesati se poate face extensia calatoriei cu o noapte suplimentara, 300 lei/loc in camera dubla.

Nu este inclus transportul, care se face cu masina personala. 

Confirmarea locurilor pana pe data de 28 august, cu plata unui avans de 500 lei 

Pentru orice alte informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0722 232810 sau pe email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Pin It