Intoarcere in timp si rasfat la vechi conace boieresti

​Calatoriile pot fi si minunate oportunitati de-a ne intoarce in timp si spatii care au pastrat nealterata amprenta unei vieti pline de armonie, in care omul si natura se respectau. A descoperii Romania autentica, vizitand orase medievale remarcabil restaurate, a fi oaspetele unor frumoase conace romanesti, cu un stil arhitectural perfect conservat si care sustin traditiile locului, atat prin obiceiuri cat si prin retete culinare savuroase, pregatite din ingrediente organice locale, inseamna sa-ti oferi un adevarat rasfat, un lung moment de relaxare pentru trup si suflet.

Va invitam sa faceti parte dintr-o experienta a gustului si o imersiune in frumos, calatorind prin  Bucovina si Maramures, o redescoperire a unor spatii sacre, a caror dimensiune se regaseste atat in legatura privilegiata cu natura de basm, cat si in numarul mare de asezari monahale, aflate toate in Patrimoniul UNESCO.

Calatoriile pot fi minunate oportunitati de a ne intoarce in timp si spatii care au pastrat nealterata amprenta unei vieti pline de armonie, in care omul si natura se respectau, iar arta reprezenta aceasta filozofie. 
A vizita Sudul peninsulei Iberice, in Portugalia si Spania, orasele medievale remarcabil restaurate, inseamna a fi oaspetele unor frumoase hoteluri si conace, cu un stil arhitectural perfect conservat, in care traditiile locului sunt sustinute, atat prin obiceiuri cat si prin retete culinare savuroase, pregatite din adevarate ingrediente locale. 

Calatoria noastra este premium, o combinatie perfecta de peisaje marine incredibile aflate in Sudul Portugaliei, cu patrimoniul impresionant cultural si arhitectural aflat in Sudul Spaniei, dar si "parfumul" surprinzator de la portile Africii, un adevarat rasfat, un lung moment de relaxare si regenerare, pentru trup si suflet.

Aveti o provocare si doriti sa o transformati intr-o oportunitate?

Participarea dumneavoastra la doua zile de coaching intensiv alaturi de doamna Lilia Dicu, coach cu experienta, va poate inlesni obtinerea claritatii in a stabili o relatie de parteneriat cu criza sau provocarea in care va aflati, transformandu-o astfel intr-o posibilitate de crestere, relevandu-va optiunile pe care nu le vedeati pana in acest moment.