Calatorie magica in Peru si Bolivia, 16 septembrie - 1 / 7 octombrie 2023

Calatorie in Peru si Bolivia, cu Jorge Luis Delgado, autor al cartii „An Inca Guide to Mystical Peru”, scriitor si fin cunoscator al culturii Inca, un veritabil deschizator de “porti stelare”, va fi ghidul ce ne va insoti pe parcursul calatoriei noastre experimentale in Valea Sacra pentru cateva zile. Alaturi de el si de Edgar sau Don Abel, alti intelepti ai locurilor de putere din Peru, vom participa la ceremonii si explorari in templele sacre pe care le vom vizita, descoperind toate legendele acestei civilizatii de mult apuse, o imersiune in cultura Inca.

Traseul propus este unul inedit, intr-un cadru natural de o frumusete impresionanta, descoperind intreaga tara si cultura care o reprezinta: Lima, capitala peruviana; Cusco, fascinantul oras sacru, de forma unei pantere si Templele din Valea Sacra, Coricancha-Templul Soarelui, Templul Apei-Tipon, Templul Inimii, Sacsayhuaman, Kenko, Puca Pukara, Quillarumiyoc, Ollantaytambo, Machu Picchu-Orasul Sacru de Cristal si escaladarea optionala a Varfului Huayana Picchu, un adevarat spectacol ca si punct de belvedere sau loc sacru de meditatie; Chucuito-pe malul Lacului Titicaca, numit si marea alpina, vizitand Amantani-Insula Iubirii sau Taquille si Insulele Plutitoare Uros, Vortexul - Amaru Muru si Sillustani, un loc de o energie telurica impresionanta, considerat de catre inteleptii locului un adevarat portal in conexiunea cu alte universuri, magnific la momentul apusului de soare. 

In Bolivia continuam periplul nostru in descoperirea civilizatiei Inca, vizitand: Copacabana, Insula Soarelui si Insula Lunii aflate tot pe Lacul Titicaca, Templele Tiwanaku, orasul sfant al copiilor soarelui si Puma Punku, cel mai mare santier arheologic in aer liber la ora actuala, considerat rampa de lansare pt.vehiculele aerospatiale ale fratilor nostri stelari, Valea Lunii, orasul La Paz sau, in partea finala a calatoriei, Uyuni-marele desert de sare, un peisaj absolut uimitor, unde vom fi cazati in hoteluri facute din sare si ne vom deplasa doar cu masini off-road prin spectaculoasa Rezervatie Eduardo Abaroa, cu lagune multicolore, gheizere si varfuri muntoase impresionante, de peste 6000 de metri, cu privelisti de o frumusete unica, Chuvica, Colchani, Insula Incahuasi, unde se afla cactusi giganti, infloriti si la Vulcanul Tupac, considerat un important munte sacru, inainte de a ne intoarce acasa cu experiente de neuitat.  

Itinerariu                                                                 

Ziua 1 (16 Septembrie - Sambata)
Sosire in Lima / Se innopteaza in Lima, cartier Miraflores, pe malul Pacificului-hotel 4* / Seara libera

ZIUA 2 (17 Septembrie - Duminica)
Lima: Turul orasului colonial/ Se innopteaza in Lima (H.B) / Seara libera

ZIUA 3 (18 Septembrie -Luni)
AM: Zbor din Lima - Cusco 
PM: Templul Apei-Tipon / Se innopteaza in Urubamba, hotel 5*( FB)

ZIUA 4 (19 Septembrie - Marti)
Valea Sacra: Templele Moray, salinele Maras / Se innopteaza in Urubamba, hotel 5*(F.B cu picnic la pranz) 

ZIUA 5 (20 Septembrie - Miercuri)     
Valea Sacra: Templul Quillarumiyoc si Ollantaytambo / Se innopteaza in Urubamba, hotel 5*(F.B cu picnic la pranz) 

ZIUA 6 (21 Septembrie - Joi)
Valea Sacra: 11.00 AM - Tren VistaDom catre Aguas Calientes / Macchu Picchu Temple, prima vizita 
Se innopteaza in Aguas Calientes, (F.B)

ZIUA 7 (22 Septembrie - Vineri)
AM: La rasarit, ne reintoarcem la Machu Picchu / Se innopteaza in Urubamba 
PM: Calatorim cu trenul dupa-amiza, catre Urubamba, innoptam, hotel 5*(HB)

ZIUA 8 (23 Septembrie - Sambata) - ECHINOCTIUL DE TOAMNA  
Cusco/Templul inimii si Templele Kenko, Puca Pukara, Sacsayhuaman / Se innopteaza in Cusco, orasul considerat "ombilicul Pamantuli", hotel 4* (HB cu picnic la pranz)
Seara libera 

ZIUA 9 (24 Septembrie - Duminica)                                  
Cusco - Turul orasului de aur, numit ombilicul pamantului, vizitam Templul Soarelui, Coricancha / Se innopteaza in Cusco, hotel 4*BB.
Pranzul si seara libera

ZIUA 10 (25 Septembrie - Luni)
Cusco - O zi libera, de rasfat si shopping sau optional de vizitat una dintre cele mai impresionante privelisti de pe pamant, curcubeului pe Rainbow Mountain, la peste 5000 m. Drumul cu masina, si apoi pe jos (sau pe cal, pentru cei mai afectati de altitudinea ridicata) este absolut fabulos. BB

ZIUA 11 (26 Septembrie - Marti)   
Calatorim cu autocarul din Cusco spre Puno, aprox. 400 km, peisaje de neuitat si oprire la niste pesteri spectaculoase / Se innopteaza in Chucuito – pe malul Lacului Titicaca, hotel 4/5* (HB cu picnic la pranz)  

ZIUA 12 (27 Septembrie - Miercuri)    
AM: Vortexul Amaru Muru - portal interdimensional
PM: Templul Sillustani - Renasterea / se innopteaza pe malul lacului Titicaca, hotel 4/5* (HB) 

ZIUA 13 (28 Septembrie - Joi)
Ne deplasam cu o barca cu motor pe Lacul Titicaca - Insula Taquille si Insulele Plutitoare Uros / Se innopteaza in acelasi hotel pe malul lacului Titicaca, hotel 4/5* (HB) 

ZIUA 14 (29 Septembrie - Vineri)
Transfer la aeroportul din Puno (dupa micul dejun, BB), Lima, apoi spre Europa, acasa - 1 octombrie, duminica seara.

 

Optional - Extensie Bolivia:

ZIUA 14 (29 Septembrie - Vineri)
Calatorie cu autocarul spre Copacabana-Bolivia / Ne deplasam cu barca cu motor pe Insula Soarelui si Insula Lunii / Se innopteaza in Copacabana, hotel 4* (H.B)  

ZIUA 15 (30 Septembrie - Sambata)  
Vizitam Templele Tiwanaku si Puma Punku/ Valea Lunii / Orasul La Paz / Se innopteaza in La Paz, hotel 4* (H.B) 

ZIUA 16 (1 Octombrie - Duminica) 
Transfer matinal la aeroport, zbor din La Paz catre Uyuni (Marele Desert de Sare) 
Calatorie cu masini off-road in spectaculoasa Rezervatie Eduardo Abaroa / Se innopteaza intr-un lodje in desert, Ojos de Perdiz (F.B)

ZIUA 17 (2 Octombrie - Luni)  
Desertul de Sare, Chuvica, Insula Incahuasi, Colchani/Se innopteaza in Hotelul de Sare din Colchani-Uyuni 4* (F.B) 

ZIUA 18 (3 Octombrie - Marti)
Vulcanul Tupac , off-road prin desertul de sare, Se innopteaza in Hotelul de Sare din Colchani-Uyuni 4* (F.B) 

ZIUA 19 (4 Octombrie - Miercuri)                     
Dimineata zburam spre La Paz. Turul orasul La Paz – timp liber pentru shopping si pranz/cina Se innopteaza in La Paz, hotel 4* (B&B) 

ZIUA 20 (5 Octombrie - Joi)
Dimineata zburam in Lima si avem o zi libera, unde optional se poate vizita situl arheologic Pachacamac, muzeul aurului, shopping si seara zborul spre Europa, iar acasa cu amintiri de neuitat in 7 octombrie, sambata seara


Pretul calatoriei de baza, 
din perioada cuprinsa intre 16-29 septembrie este de 3950 euro/loc in camera dubla, pentru un grup de minim 16 persoane, fara a fi incluse zborurile internationale si cele interne, Lima -Cusco, Puno-Lima. Un grup mai mic implica o crestere a pretului cu 5%. Pentru camera in regim single se adauga un supliment de 850 euro.

Pretul pentru extensia optionala din Bolivia si desertul de sare Uyuni, din perioada 29 septembrie - 6 octombrie, este de 1950 euro, pentru un grup de minim 8 persoane, fara a fi incluse zborurile interne si internationale. Un grup mai mic implica o crestere a pretului cu 5-10%. Pentru camera in regim single un supliment de 550 euro.

Preturile  includ ceea ce este mentionat in program: 
-cazare la hoteluri de 4 si 5 stele, 
-mesele asa cum sunt precizate in fiecare zi, 4FB/6HB/3BB, iar extensia cu 3 FB/2HB/1BB, special sunt lasate libere optiunile de masa in Lima si Cusco, pe lacul Titicaca, tocmai pentru a savura in mai multe localuri o bucatarie recunoscuta international,
-transfer de la/spre aeroport in ziua sosirii si a plecarii intregului grup, 
-transportul cu autocarul pe durata intregului programul sau jeepuri in desertul Uyuni din Bolivia,  pentru extensie,
-calatoria cu trenul VistaDom la Machu Picchu, 
-taxa pentru cele 2 zile de intrare la Machu Picchu; alte taxe de intrare la toate siturile arheologice si rezervatiile naturale, atat in Peru, cat si in Bolivia, 
-barca de viteza cu motor pana la/de la insulele plutitoare si Amantani sau Taquille - lacul Titicaca sau barca pana la/de la insula Soarelui, insula Lunii in Bolivia, in cazul extensie, 
-de asemenea, vom beneficia de prezenta unor ghizi locali profesionisti, dar si de participarea pe parcursul calatoriei noastre a unor ghizi spirituali, de talia scriitorului Don Jorge Luis Delgado (2-3 zile) si a lui Don Abel sau Edgar. 

Preturile nu includ ceea ce nu este mentionat in program, 
-viza pentru Bolivia, la intrare sau iesire ~ 100 dolari in total sau gratis, in functie de acordurile bilaterale intre tarile noastre de la data respectiva, 
-transferurile extra de la/spre aeroport pentru persoane separate de grup, 
-mesele care nu sunt specificate (aprox. 25$/cina la un restaurant bun in Lima/Cusco), 
-excursia optionala la Rainbow Mountain,
-zborurile interne si internationale nespecificate in program (aprox. 1350-1650 euro), biletele de avion pentru cursele interna Lima -Cusco, Puno-Lima si La Paz-Uyuni-La Paz trebuie cumparate cu minim 60-90 zile inaintea plecarii, altfel creste semnificativ costul biletelor, 
-taxele de aeroport, asigurarea de calatorie, lucruri personale, 
-tips-uri (aprox. 100-150 dolari, aceasta fiind cultura locala).

Pentru INSCRIERE sunt necesare:

-Pasaport valabil minim 6 luni de la data returului in tara;

-Copie xerox pasaport;

-Avans de 500 euro pentru rezervarea locului pana la 31.03.2023apoi 1450 euro pana la data de 30.06.2023 si diferenta de (50%) 2000 euro pana cel mai tarziu pe 20.07.2023.

-Programul activitatilor ar putea fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

-Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Peru.  

SITUATII EXCEPTIONALE
-daca se renunta la participarea in excursie, cu mai mult de 60 de zile inainte de plecare, presupune o penalizare de 10% din costul total al excursiei
-daca retragerea se petrece in perioada cuprinsa intre 60 de zile si 45 de zile inainte de plecare, presupune o penalizare de 30% din costul total al excursiei,
-daca retragerea se petrece in perioada cuprinsa intre 45 de zile si 30 zile inainte de plecare, presupune o penalizare de 60% din costul total al excursiei,
-daca retragerea se petrece in perioada cuprinsa intre 30 de zile si 15 zile inainte de plecare, presupune o penalizare de 85% din costul total al excursiei,
-daca retragerea se petrece in ultimile 15 zile inainte de plecarea in excursie, banii nu se mai pot returna in nicio proportie. 

Itinerariu pe larg 

ZIUA 1 
Sosire in Lima / se innopteaza in Lima  
Transfer de la aeroport la hotel 4*, in cartierul Miraflores, pe malul Pacificului.     
Seara este libera.                    

ZIUA 2
Lima: turul orasului / se innopteaza in Lima, HB
 (mic dejun si pranz) 
Lima, capitala peruana, fondata in 18 ianuarie 1535, este un oras istoric si paradisul unei perioade de mult uitate. O zi dedicata turului de oras, muzeelor. Cine vrea, poate opta sa se relaxeze pe malul Pacificului.      
Seara este libera.    

ZIUA 3
AM: Zbor din Lima - Cusco  
PM: Templul Apei-Tipon / Transfer la hotel 5* in Urubamba, FB (mic dejun, pranz, cina) 
Zburam de dimineata din Lima spre Cusco. Continuam ziua dupa pranz cu vizita la Templul Tipon, un sit agricol vechi cu multe terase si cu un sistem de irigatii care are ca punct culminant Templul Apei, care ne asteapta cu un mesaj profund al Mamei Pamant, ce ne reaminteste ca suntem apa si ca putem vedea multe aspecte cu ajutorul acestui element. Ceremonia Apei. 
Ne cazam la un hotel 5* in Urubamba. Seara este libera.  

ZIUA 4
Valea Sacra - Templul Moray /Salinele Maras / Se innopteaza in Urubamba, hotel 5* FB (lunch box)
Vom vizita situl special din Moray, care reprezinta un laborator experimental pentru agricultura in forma de spirala, insa noi il vom folosi intr-un mod foarte inaltator, asa cum ne-au transmis inteleptii Q’ero. In acest loc, vom merge intr-o ceremonie spre centrul spiralei activand cele sapte Chakre in cele sapte cercuri, pentru a ajunge in propriul centru al soarelui, si, de aici, vom trimite mesajul nostru catre univers pentru acest timp si aceasta era. Vom practica exapansiunea Munay, Llankay si Yachay (iubire, putere si intelepciune). In aceasta initiere avem ocazia cea mai buna sa ne propunem indeplinirea celei mai arzatoare dorinte a sufletului nostru. 

ZIUA 5
Valea Sacra: Ollantaytambo / Templul Quillarumiyoc /Se innopteaza in Urubamba, hotel 5* FB (lunch box)
Vom ajunge la Ollantaytambo, care este considerat unul dintre cele mai importante temple din timpurile Inca si Pre Inca. Vom explora templele diferitelor elemente, bucurandu-ne de prezenta monumentului Condorului, de Fata Tunupa, de Templul Soarelui si multe altele.
Templul Quillarumyoc unde se afla stanca cu Templul Lunii si influenta asupra aspectului nostru feminin, dar si Templul Pasarii Colibrii, unde eliberam dorintele si proiectele noastre in univers, spre a fi energizate ca sa se implineasca.

ZIUA 6
Tren catre Aguas Calientes / Se innopteaza in Aguas Calientes, hotel 3/4* FB (mic dejun, pranz, cina) 
Aguas Calientes este un orasel aflat la poalele muntelui Macchu Picchu, iar dupa pranz vizitam templul orasului de cristal, asa cum mai este denumit Machu Picchu. Vizitam intregul ansamblu de la Machu Picchu, in care masculinul si femininul se afla intr-un perfect echilibru si armonie, bucurandu-ne de legendele si initierile din principalele lui temple, cum ar fi Wiracocha, Templul Soarelui, Templul Condorului, etc.  

ZIUA 7
Machu Picchu si Huayana Picchu / Se innopteaza in Urubamba, hotel 5* HB (mic dejun, cina) 
Foarte de dimineata, 5.30 am, vom lua autocarul pentru a ne reintoarce la Machu Picchu. Aici vom astepta rasaritul pentru a primi prima raza de lumina in inimile noastre. Ceremoniile Soarelui sunt initieri stravechi, pe care le vom invata de la ghidul nostru special.  
Vom avea ocazia sa facem si ceremonii personale, intregul complex de piatra fiind un punct magnetic extrem de puternic. Fiecare invocatie de la Machu Picchu a dorintelor noastre este amplificata la proportii inimaginabile. Vom avea oportunitatea sa folosim mai mult decat toate cele cinci simturi. Magia acestui spatiu si arhitectura sa naturala unica sunt impresionante. 
Dupa amiaza ne reintoarcem cu trenul in Urubamba.

ZIUA 8 
Se innopteaza in Cusco, hotel 4*, HB,  ECHINOCTIUL DE TOAMNA 

Dimineata consacram ceremoniile noastre intr-unul dintre locurile cu vibratia cea mai inalta, altarul Illipata, apoi vizitam Templul Inimii, ca sa ne predam iubirii si sa imbratisam puterea autentica a naturii. Prin conectarea cu pantecul Mamei Pamant (Pachamama) si cu Sarpele simbolic (primul animal de putere al incasilor) ni se ofera oportunitatea de a renaste. 

ZIUA 9
Se innopteaza in Cusco, hotel 4*, BB
Turul orasului de aur, numit si ombilicul Pamantului, vizitam Templul Soarelui, Coricancha. Timp liber de shoping. Seara libera in Cusco.

ZIUA 10  
Se innopteaza in Cusco, hotel 4*, BB
Cusco - O zi libera, de rasfat si shopping sau optional de vizitat una dintre cele mai impresionante privelisti de pe pamant, curcubeului pe Rainbow Mountain, la peste 5200 m. Drumul cu masina, si apoi pe jos (sau pe cal, pentru cei mai afectati de altitudinea ridicata) este absolut fabulos!!! 

ZIUA 11
Calatorim cu autocarul din Cusco spre Puno / Se innopteaza pe malul lacului Titicaca, hotel 4/5*, HB (mic dejun, lunch box). 
Plecam din Cusco catre Lacul sacru Titicaca, locul de nastere al Copiilor Soarelui (cca.400 km). Ne vom opri si la pesterile din munti.
Vom fi cazati la hotelul Taypikala Lago, chiar pe malul lacului Titicaca.

ZIUA 12 
AM: Vortexul - Amaru Muru 
PM: Sillustani - Renasterea / se innopteaza  pe malul lacului Titicaca, hotel 4/5*, HB (mic dejun, pranz)      
Calatorim la Poarta Amaru Muru in Ajayu Marka, al carui nume stravechi este Willka Uta, Casa Soarelui sau Casa Divinitatii. In acest loc vom face un exercitiu Solar care ne activeaza Soarele Interior in conexiune cu Tatal Soare. Accesand propriile celule ale Soarelui interior, deoarece celulele noastre sunt si ele mici sori, vom putea experimenta corpul de lumina personal. La poarta interdimensionala, Amaru Muru, intram in cele doua coloane numite portile luminii, apoi in poarta divinitatii, totul in conexiune cu inimile noastre, care reprezinta cele­lalte porti catre divinitatea launtrica. 
Dupa amiaza mergem la impresionantul sit arheologic de la Sillustani, care este un loc de o forta telurica remarcabila, la o mica poiana de unde este posibil sa fie vazut lacul Umayo si muntii. Ne vom conecta la templul Focului cu Spirala Cosmica, apoi vom vizita Chullpas (Turnurile de Inmormantare) ce detin secretul renasterii, unde ne vom reaminti ca suntem Copiii Soarelui, transparenti, luminiosi, calzi si stralucitori. A privi asfintitul din acest spatiu, inseamna a va crea o amintire deosebita pentru o viata. 

ZIUA 13  
Lacul Titicaca - Taquille sau Amantani, Insula Iubirii si Insulele plutitoare Uros / se innopteaza  pe malul lacului Titicaca, hotel 4/5*, HB (mic dejun, pranz) 
O barca cu motor ne va duce in mijlocul lacului Titicaca, acolo unde se gaseste Insula Taquille. Linia energetica ce trece prin Muntele Shasta, din California, trece si prin aceste insule, recunoscute prin energia pe care o detin, de o vibratie foarte inalta. 
Pe drumul de intoarcere spre Puno, vom vizita faimoasele insule plutitoare Uros, apoi vom lua o barca catre o calatorie a viselor, stand intinsi in barca si visand la viata pe care ne-o dorim in viitor, bazata pe intentia inimilor noastre, noua viata a noului nostru Eu.                                                                                

ZIUA 14 
Transfer la aeroport, dupa micul dejun, zbor din Puno spre Lima, apoi spre Europa, acasa cu amintiri de neuitat, (1 octombrie - duminica seara) 


Optional extensie Bolivia:
 

ZIUA 14 
Calatorie cu autocarul spre Copacabana-Bolivia / Insula Soarelui si Insula Lunii. Se innopteaza in Copacabana, hotel 4*, HB (mic dejun, pranz). 
Ne vom indrepta cu autocarul catre Bolivia, trecand pe la biroul de imigrari pentru a ne lua viza si a intra in tara. Vom merge cu barca pana la insula Soarelui si insula Lunii, pentru a vizita locurile sacre. Aici vor avea loc ceremonii pentru conectarea la spatiul si energia locului. Apoi ne vom intoarce la Copacabana, unde vom innopta.        

ZIUA 15
Copacabana / Templele Tiwanaku / Valea Lunii / Orasul La Paz / Se innopteaza in La Paz, hotel 4*, HB (mic dejun, pranz) 
Dupa micul dejun, vom vizita Tiwanaku (templul lui Wiracocha), templul tuturor religiilor: Kalasaya, unde se afla principalii monoliti, La puerta del Sol (Usa Soarelui), unde zeul soarelui "Inti" poate fi vazut tinand sapte serpi, simboluri ale Intelepciunii. Acestia reprezinta, de asemenea, si Cele Sapte Raze sau Cei Sapte ai Universului. Piramida Akapana este un punct magnetic unde se pot practica exercitii energetice. Piramida Akapana este un alt punct magnetic, unde se pot practica valoroase exercitii energetice. 
Apoi, vom merge la Puma Punku sa vedem pietrele megalitice ale acelui sit arheologic si sa ne conectam la energia cosmosului, la fratii nostri stelari. Puma Punku este unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume si se spune ca ar fi rampa de lansare a navelor extraterestre. 

ZIUA 16 
Transfer matinal si zbor din La Paz catre Uyuni (Marele Desert de Sare) / Calatorie off-road cu Jeep-uri in Rezervatia Eduardo Abaroa / Se innopteaza intr-un lodje in desert, FB (mic dejun, pranz, cina) 
Excursia catre sud se face cu un zbor intern, iar apoi off-road prin adevarate peisaje de poveste. Rezervatia REA (Rezervatia Nationala Eduardo Abaroa) ajungem la Laguna Colorada, intram apoi in marele Desert Siloli si observam Arbol de Pierda (copacii de piatra).

ZIUA 17
Desertul de Sare Uyuni, Chuvica, Insula Incahuasi, Colchani / Se innopteaza in Hotelul de sare din Colchani-Uyuni, 4*, FB (mic dejun, pranz, cina) 
Traseul excursiei continua intrand in Chuvica catre marea trecatoare din sare, Uyuni, la “Isla Incahuasi”, un loc special cu roci vulcanice si cactusi giganti. Continuam spre est, prin satul Colchani, unde localnicii produc sare. Ne vom bucura de un minunat apus de soare, iar la hotelul din sare vom innopta. Faptul de a petrece efectiv 2 zile si 3 nopti in tinuturi ale sarii, la inaltimi cuprinse intre 3500-4000 m, ne asigura o purificare in sine a corpului si a sufletului, o claritate deosebita a mintii.  

ZIUA 18 
Vulcanul Tupac din desertul Uyuni / Zbor din Uyuni spre La Paz dupa-amiaza / Se innopteaza in Hotelul de sare din Colchani-Uyuni, 4*, FB (mic dejun, pranz, cina) 
Calatoria noastra continua prin desertul de sare pentru intalnirea cu acest munte sacru al Boliviei, vulcanul Tupac. Va fi o experienta atat spectaculoasa, cat si initiatica si ne vom mai bucura de spectacolul desertului de sare.

ZIUA 19
Zbor din Uyuni in La Paz / Turul orasului La Paz / Se innopteaza in La Paz,  hotel 4*, B&B.
Dimineata transfer la aeroport ca sa zburam catre La Paz. Vizitam partea coloniala a orasului: Biserica San Francisco, Muzeul Gold, Piata Murillo si replica Templului Tiwanaku. Timp liber pentru pranz, shopping, cina.

ZIUA 20
Zbor din La Paz / Lima / Bucuresti, spre casa 
Dimineata foarte devreme avem un zbor din aeroportul Alto La Paz spre Lima, simtind ca ceva semnificativ s-a transformat in adancul fiintei noastre.  
O zi libera in Lima, optional se poate vizita situl arheologic Pachacamac, muzeul aurului, shopping si seara zborul spre Europa, cu amintiri de neuitat, ajungem sambata seara, in 7 octombrie.

OPTIONAL  se poate prelungi cu inca 2 zile pentru a face o expeditie la Markawasi, Sfinxul Peruan.... 


Pentru mai multe informatii
, puteti sa ne contactati: C.E.D.A - Centrul de Educatie si Dezvoltare prin Autocunoastere; Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon: 0722 232810, Iuliana Chiriac

 
Pin It