Expeditii pline de aventura

Calatoriile ne bucura sufletul pentru ca le asociem cu vacantele, cu o forma de relaxare, chiar si atunci cand sunt construite pe principiul de odihna activa.
​Expedit​iile ne ​ofera​ posibilitatea sa iesim din viata cotidiana​ si​ sa intram intr-o stare de regenerare a organismului​ prin miscare sanatoasa si antrenarea tuturor simturilor​, sa ne gasim din nou echilibrul natural​, in contact firesc cu toate elementele naturii​. Exploreaza prin uimitoare drumetii rezervatii naturale si adevarate monumente ale naturii, ramase neatinse inca de civilizatie!

Va invitam la o calatorie in care natura se dezvaluie prin frumusetea pura a locurilor de vis din Muntii Banatului. Vom vizita unele dintre cele mai frumoase cascade din lume, cum ar fi: Cascada Bigar, Cascada Beusnita, Cascada Susara si vom face drumetii de neuitat prin Cheile Nerei, Cheile Rudariei, Cheile Carasului, odihnindu-ne spre final la poalele Semenicului, pe malul Lacului Gozna, acolo unde se afla unele dintre cele mai pitoresti sate banatene. Deoarece strabatem o zona carstica bogata, vom face expeditii in pesteri uimitoare, asa cum este si Pestera Comarnic, iar calatoria se va incheia in cetatea dacica de la Sarmizegetusa, spatiul sacru de mii de ani al preotilor daci.

Va invitam la o intalnire exceptionala cu aventura, in inima Muntilor Apuseni!
Este o ocazie unica de a lucra cu toate elementele naturii: pamant, aer, apa, foc, metal, intr-o expeditie de mare valoare in Muntii Trascaului si in Rezervatia Naturala a Muntilor Apuseni, descoperind astfel o parte din misterele acestor meleaguri pitoresti, dar si frumusetea lor absoluta: Salina Turda, galeriile romane din mina de aur de la Rosia Montana, sau adevarate monumente ale naturii precum: Piatra Corbului, Detunatele, Groapa Ruginoasa, Cheile Ordancusei, Rezervatia Naturala Padis cu Cetatile Ponorului, Cheile Gardisoarei, Platoul Carstic Lumea Pierduta, Avenuri sau pesteri uimitoare ca: Huda lui Papara, considerata si Pestera lui Zalmoxe, Pestera lui Ionele, Pestera Scarisoara, Ghetarul Vartop numit si Pestera Minunata, Pestera Ursilor, Pestera Meziad, locuri in care lumea subterana se arata a fi un Regat de vis, mult prea putin cunoscut; Izbucul Tauz, Cascada Pisoaia si Dealul cu Melci Fosilizati.