O lectie vie de istorie in spatii sacre romanesti

Locurile sacre reprezinta puncte cheie in care conexiunea cu energiile subtile se face intr-un mod mult mai puternic si evident​.

Retreat-ul nostru se desfasoara intr-un moment cosmic de mare insemnatate, atunci cand se produc resetari energetice majore la nivel planetar, un timp exceptional de echilibrare si armonizare intr-o maniera constienta.

Conectarea la acest portal ne va ajuta sa CREEM poate cea mai buna versiune a evolutiei vietii noastre, intr-un moment solar foarte special, dintr-un spatiu al frumosului si al bucuriei de viata.

Vineri, 22 septembrie, pornim cu inima deschisa intr-o calatorie initiatica in locuri de putere.
Plecam din Bucuresti pe traseul Pitesti-Sibiu-Deva, cu opriri de placere pe valea Oltului, optional putem vizita manastirea Cozia sau facem o pauza din condus la Sibiu, pentru un pranz gourmet, iar dupa Orastie traseul continua cu Hateg-Prislop, si oprire la manastirea Parintelui Arsenie Boca de la Prislop, un spatiu al rugaciunii auzite, in aceste timpuri de confuzie, si o natura precum desprinsa din rai.
Apoi ne cazam​, nu departe de cetatea Devei, dar si de arealul cetatilor dacice,​ intr-o vila/conac, cu o atmosfera primitoare, unde cina ne asteapta, iar mancarea este delicioasa, cu ingrediente cultivate intr-o zona​ inca​ neatinsa de poluare, pregatita in fiecare zi, cu multa iubire, special pentru noi​.
​Vom fi 3 zile intr-un ​spatiu de basm c​are​ ne hraneste mintea, corpul si sufletul, in timp ce inima ​ni se deschide ​catre Universul infinit.

Sambata, 23 septembrie, d​upa micul dejun, exploram zona si mergem sa vizitam Tronul Străbunilor, cunoscut și ca Tronul lui Dumnezeu, megalitul cu o vechime de peste 32 de milioane de ani, ale carui mistere au ramas nedeslusite pana astazi. Ce a surprins pe toata lumea este cantitatea imensa de energie pe care Tronul Strabunilor o emite. Un studiu stiintific efectuat de o universitate din Viena a stabilit ca megalitul are o vibratie de 110.000 nanotesla, mult peste cea inregistrata la o parte din piramidele egiptene, care este in jur de 80.000 nanotesla. Campurile electrice si electromagnetice emise de Tronul lui Dumnezeu sunt foarte puternice, fiind vorba de frecvente de 9,3, ceea ce inseamna foarte mult. Cercetarile initiate in zona se datoreaza unor profesori de la universitatea din Cluj.

Ne intoarcem apoi sa vizitam o adevarata gradina "toscana" aflata in apropiere, "I giardini di Zoe", apoi cina si relaxare, optional se poate chiar rezerva o sesiune de spa (sauna finlandeza si hidromasaj). 

Duminica, 24 septembrie, ziua Portal in care simtim chemarea strabunilor. D​upa un mic dejun delicios, ne vom indrepta spre cetatea marilor preoti daci, la Sarmizegetusa Regia, cel mai important centru religios si politic al Dacilor. In vechea sanscrita, numele inseamna “flux”, “iluminare”, adica locul care ilumineaza viata. Exploram si descoperim arhitectura sacra a cetatii​: cele 365,242197 zile ale calendarului, discul solar, templele din calcar si andezit, afland multe informatii legate de configurarea in oglinda a acestor temple cu harta constelatiilor astrale​. 
Continuam cu vizita la cetatea dacica de la Costesti, Cetatea lui Burebista, cu o priveliste mai ampla asupra muntilor Orastiei si a unei geometrii sacre a luminii. 

Intr-una din aceste zile il vom intalni si pe istoricul si cercetatorul Dan Oltean, care pentru cateva ore ne va povestii despre stramosii nostri daci, dar si despre vechile civilizatii care au trait pe aceste meleaguri, cu acces la un inalt nivel de cunoastere si constiinta. 
Optional, daca ramane timp, putem vizita si cea mai veche biserica din piatra aflata in Romania, cea de la Densus. 

Incheiem ziua indreptandu-ne spre casa cu sufletul plin si energie buna.

OPTIONAL EXTENSIE: incheiem ziua cu cina care ne asteapta pe terasa micului conac, bucurandu-ne de apusul de Soare si gradina minunata pe care o avem. 

Luni, 25 septembrie, dimineata, dupa un mic dejun cu rasfat pe terasa din gradina, pornim spre Alba Iulia ca sa vizitam cetatea impecabil restaurata si optional, biserica Arca lui Noe, "o corabie a mantuirii", un exemplu remarcabil de arhitectura sacra moderna, care simbolizeaza istoria crestinismului de la basilica romana si pana in prezent, opera arhitectului Dorin Stefan. Arhitectura neconventionala a lacasului de cult este unica in peisajul ortodox romanesc si premiata international - un act artistic si de credinta impecabil.

In final, ne indreptam spre casa cu sufletul incarcat de energie buna si corpul revitalizat. Putem face oprire si la Sibiu sau Brasov, pentru un pranz tarziu, intr-un alt loc gourmet de exceptie.

Pretul este 1080 lei/loc in camera dubla pentru calatoria principala, un grup de minim 12-14 persoane, 3 zile si 2 nopti loc in camera dubla/cu micul dejun bogat si cina, pe rasfat, HB (2 mic dejun si 2 cine, fara bauturi incluse) prezenta unui insotitor de grup care va coordona un program de reset energetic in spatiile sacre. Pentru camera single va fi un supliment de 400 lei. Daca sunt ocupate apartamente, atunci exista un supliment de 130 lei/persoana. 
Mesele sunt servite in micul conac din apropierea vilei noastre, parte ale aceleasi administratii. Este inclusa intrarea la cetatile dacice si intalnirea cu un istoric de marca.
Pentru cei interesati se poate face extensia calatoriei cu o noapte suplimentara, 24-25 septembrie, si cina, 350 lei/loc in camera dubla.

Nu este inclus transportul, care se face cu masina personala. 

Confirmarea locurilor cu plata unui avans de 500 lei, pana la data de 12 august. 

Pentru orice alte informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0722 232810 sau pe email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It