Calatorie ca intr-o poveste, in inima Muntilor Apuseni, 20-23 octombrie 2023


 

Este o intalnire exceptionala cu aventura si natura in inima Muntilor Apuseni! 

O ocazie unica de a ne incarca energetic si a savura viata, rasfatati de natura si traditii, dar si prin bucataria autentic romaneasca cu produse organice locale, totul descoperit pas cu pas intr-o expeditie de mare valoare in Rezervatia Naturala a Muntilor Apuseni. Descoperim o parte din misterele acestor meleaguri pitoresti, dar si frumusetea lor absoluta, cu pesteri si munti spectaculosi, sate de poveste si obiceiuri stramosesti, totul condimentat de savoarea bucatariei locale … oameni si spatii de neuitat, aflate in Romania autentica.

Exploreaza prin uimitoare drumetii in rezervatii naturale si descopera adevarate monumente ale naturii, ramase inca neatinse de civilizatie!
Vei avea ocazia unor exercitii de reconectare la Esenta ta, de meditatii sau contemplare in locuri de putere, acces la momente magice, aliniate exceptional la o matematica cosmica unica, generatoare de vibratii cu energie inalta, un adevarat privilegiu  pentru noi in timpul portalului de Toamna!

Ziua 1/V
Plecare din Bucuresti pe traseul Bucuresti-Sibiu-Aiud
Cazare intr-un splendid conac si spatiu de poveste, pentru urmatoarele 3 nopti. Cina libera.

Ziua 2/S 
Dupa micul dejun, ne indreptam spre Cheile Turzii, spectaculoase, apoi, optional, vizitam salina Turda, un loc cu iz de ireal, de purificare maxima. 
Pranzul sub forma de picnic. HB
Cazare la conac si cina libera.

Ziua 3/D
Dupa micul dejun si putina relaxare in gradina cu "minuni" pornim pe Valea Ariesului, cu opriri in locuri cu peisaje unice, care iti "taie rasuflarea": Cascada Vanatarile Ponorului, Pestera Huda lui Papara sau Valea Posegii.
OPTIONAL putem alege si varianta de drumetie off-road (~130 lei/persoana) pe Vf. Piatra Secuiului, un spatiu unde, in zi de portal energetic important, vom face o practica de setare a unei viziuni noi pentru manifestarea potentialui nostru cel mai inalt in viata.
Pranz picnic, HB.
Este o zi dedicata explorarii unor locuri de basm, a unor sate pitoresti de patrimoniu UNESCO.
La intoarcerea la conac ne asteaqpta o cina copioasa.

Ziua 4/L
Dupa micul dejun, ne indreptam spre casa, atunci cand putem face opriri pentru pranz in sate de poveste din Ardeal sau in zona Muntilor Fagaras sau Brasov.

Calatoria include 4 zile in care avem:

  • Cazarea pentru 3 nopti intr-un conac. 
  • Mesele asa cum au fost indicate, 1 B&B si 2 HB (mic dejun si picnic, cina este libera)
  • Ghid specializat pt. drumetiile montane
  • Insotitor de grup si programul de “rebirth” pentru reconectare la ESENTA TA, de-a lungul acestei perioade !

Calatoria nu include:

  • Cina si bauturile din timpul meselor
  • Transportul  cu masinile personale
  • Taxele de intrare cand este necesar la obiectivele turistice (~30 lei la salina)
  • Echipamentul necesar pentru expeditii: bocanci pentru drumetii, imbracaminte speciala pentru munte (in straturi multe si subtiri), rucsac pentru apa si gustari, lanterna frontala, ochelari de soare, sapca/palarie, pelerina de ploaie (daca e cazul).

Pretul programului de baza este de 1350 lei(persoana/camera dubla) pentru un grup de minim 10 persoane. Suplimentul pentru camera single este 650 lei.

Conditii contractuale – pentru rezervari ferme, este necesara plata unui avans de 500 lei 

Pentru mai multe informatii, puteti sa ne contactati prin email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefoni 0722232810

Pin It