Invitatie la o calatorie de suflet in Peru si Bolivia 19 septembrie - 9 octombrie 2015

19 Sept. - 9 Oct. 2015

Cu Jorge Luis Delgado, autor al cartii „An Inca Guide to Mystical Peru” 

 

Jorge Luis Delgado, scriitor si fin cunoscator al culturii Inca, un veritabil deschizator de “porti stelare”, va fi ghidul ce ne va insoti pe  parcursul calatoriei noastre experimentale in Valea Sacra. Alaturi de el si de Don Abel, un alt intelept al locurilor de putere din Peru, vom participa la ceremonii si initieri in templele sacre pe care le vom vizita, descoperind toate legendele acestei civilizatii de mult apuse, o imersiune in cultura Inca autentica. Traseul propus este unul inedit, intr-un cadru natural de o frumusete impresionanta.

Itinerariu

Ziua 1 (19 sep.-sam): 
Sosire in Lima / Se innopteaza in Lima 
Seara libera

ZIUA 2 (20 sep.-dum): 
Lima: Turul orasului / Se innopteaza in Lima (H.B) 
Seara libera

ZIUA 3 (21 sep.-luni): 
Intreaga zi Marcahuasi si Templul Umanitatii / Se innopteaza in Lima (H.B) 
Seara libera

ZIUA 4 (22 sep.-mar): 
Zbor de dimineata din Lima spre Chiclayo - Templele din Nordul Perului / Transfer la hotel 
Vizitam Huaca Rajada si Chotuna Chornancap / Se innopteaza in Chiclayo (H.B) 
Seara libera

ZIUA 5 (23 sep.-mie):     
AM: Piramidele Tucume - Templele din Nordul Perului 
PM: Se innopteaza in Chiclayo (H.B) 
Seara libera  

ZIUA 6 (24 sep.-joi): 
AM: Zbor din Chiclayo - Lima - Cusco 
PM: Coricancha - Templul Soarelui / Se innopteaza in Cusco (H.B) 
Seara libera

ZIUA 7 (25 sep.-vin): 
AM: Templul Apei-Tipon / se innopteaza in Cusco  
PM: Templul Inimii, Sacsayhuaman, Kenko, Puca Pukara / Se innopteaza in Cusco (H.B) 
Seara libera

ZIUA 8 (26 sep.-sam):      
Moray / Quillarumiyoc / Se innopteaza in Pisonay Pueblo (F.B)  

ZIUA 9 (27 sep.-dum): 
Valea Sacra: Pisac / Ollantaytambo si Puma Marca / Tren catre Aguas Calientes / Se innopteaza in Aguas Calientes (F.B)

ZIUA 10 (28 sep.-lun):     
Machu Picchu si Huayana Picchu / Se innopteaza in Aguas Calientes (F.B)  

ZIUA 11 (29 sep.-mar):    
AM: Ne intoarcem la Machu Picchu 
PM: Calatorim cu trenul catre Ollantaytambo si cu autocarul catre Cusco / Se innopteaza in Cusco (H.B) 
Seara libera

ZIUA 12 (30 sep.-mie): 
AM: Calatorim cu autocarul din Cusco spre Puno (Chucuito) / Vizitam la Templul Wiracocha / Se innopteaza in Chucuito (F.B)  

ZIUA 13 (01 oct.-joi): 
AM: Vortexul Molloko - Amaru Muru 
PM: Sillustani - Renasterea / se innopteaza in Chucuito (F.B)                             

ZIUA 14 (02 oct.-vin): 
Lacul Titicaca - Amantani, Insula Iubirii si Insulele Plutitoare Uros / Se innopteaza in Chucuito (F.B)  

ZIUA 15 (03 oct.-sam): 
Calatorie cu autocarul spre Copacabana-Bolivia / Insula Soarelui si Insula Lunii / Se innopteaza in Copacabana (F.B)  

ZIUA 16 (04 oct.- dum): 
Copacabana / Templele Tiwanaku / Valea Lunii / Orasul La Paz / Se innopteaza in La Paz (F.B) 
Cina de ramas-bun la hotelul Radisson

ZIUA 17 (05 oct.- luni): 
Turul orasului La Paz & Transfer la aeroport (Mic dejun) 
Zbor din La Paz spre Europa, acasa

Extensie:
Zi libera

ZIUA 18 (06 oct.- mar): 
Zbor din La Paz catre Uyuni (Marele Desert de Sare) / Calatorie off-road la Rezervatia Eduardo Abaroa / Se innopteaza in Ojos de Perdiz (F.B)  

ZIUA 19 (07 oct.- mie): 
Desertul de Sare, Chuvica, Insula Incahuasi, Colchani / Se innopteaza in Hotelul de Sare din Colchani  (F.B)

ZIUA 20 (08 oct.- joi): 
Vulcanul Tupac / Se innopteaza in Hotelul de Sare din Colchani (F.B)  

ZIUA 21 (09 oct.- vin): 
Zbor din Uyuni spre La Paz dupa-amiaza / Zbor din La Paz spre casa (mic dejun)                                                 

 

Pretul calatoriei in perioada cuprinsa intre 19 septembrie - 5 octombrie este de 5900 dolari, pentru un grup de minim 15 persoane

Pentru extensia din Bolivia din perioada  19 septembrie - 8 octombrie pretul este de 2000 dolari, pentru un grup de minim 7 persoane

Preturile  includ:                          

Ceea ce este mentionat in program, cazare la hoteluri de 4 stele, transfer de la/spre aeroport in ziua sosirii si a plecarii intregului grup, transportul cu autocarul pe durata intregului programului, mesele asa cum sunt precizate in fiecare zi, biletele de avion pentru cursele interne (Lima-Chiclayo, Chiclayo - Lima -Cusco, La Paz - Uyuni, Uyuni-La Paz), excursia cu trenul la Machu Picchu, taxa pentru 2 zile de intrare la Machu Picchu si permisul pentru Huayna Picchu; alte taxe de intrare la situri arheologice si rezervatii; barca de viteza cu motor pana/de la insulele plutitoare si Amantani-lacul Titicaca sau barca pana/de la Insula Soarelui.
De asemenea, vom beneficia de prezenta unor ghizi locali profesionisti, dar si de participarea pe parcursul calatoriei noastre a unor ghizi spirituali, de talia lui Don Jorge Luis Delgado si a lui Don Abel. 

Preturile nu includ:                                                                                                                   

Ceea ce nu este mentionat in program, viza pentru Bolivia, la intrare si iesire ~ 100 dolari, transferurile extra de la / spre aeroport pentru persoane separate de grup, mesele ce nu sunt specificate, biletele internationale de avion taxele de aeroport, asigurarea de calatorie, lucruri personale,tips (250 dolari)

 

Itinerariu pe larg 

Ziua 1 (19 sep.- sam):
Sosire in Lima / se innopteaza in Lima
Transfer de la aeroport la hotel, in cartierul Miraflores.
Seara este libera.                    

ZIUA 2 (20 sep.- dum):  
Lima: turul orasului / se innopteaza in Lima (mic dejun si pranz) 
Lima, capitala peruana, fondata in 18 ianuarie 1535, este un oras istoric si  paradisul unei perioade de mult uitate. O sa ai sansa sa vizitezi orasul, muzeele si/sau situl arheologic Pachacamac. Daca vrei, poti sa stai sa te relaxezi in aceasta zi.      
Seara este libera.    

VZIUA 3 (21 sep.- luni): 
Intreaga zi Marcahuasi si Templul Umanitatii / se innopteaza in Lima (mic dejun, pranz) 
Dupa ce servim micul dejun, plecam catre Marcahuasi, un varf de munte unic, ce se deosebeste de toate celelalte imprejurimi ale Anzilor, aflat la 80 km de nord-estul Limei. Pentru a ajunge in acest platou, situat la 4000 m altitudine, mergem cu autocarul pana in orasul San Pedro de Casta (2,5 ore) si de acolo facem o drumetie de 3 ore, fiind inconjurati de privelisti deosebite. Un loc fantastic, conform spuselor lui Daniel Ruzo, un explorator peruan care si-a dedicat viata studiului locurilor sacre din lume, de asemenea unul dintre parintii curentului spiritualNew Age. Acesta sustine ca o alta rasa a existat in Protoistorie, inaintea civilizatiei Aceasta rasa era foarte evoluata, capabila sa calatoreasca in intreaga lume si a lasat dovezi ale existentei sale in mai multe locuri, precum: Marcahuasi, Monument al Umanitatii, in Muntii Anzi; Sfinxul din Muntii Carpati; Valea Regilor din Egipt, etc. 
Principalul monument, Monument al Umanitatii, are paisprezece figuri vizibile la lumina soarelui si doua vizibile doar la lumina lunii. Exista numeroase dovezi si poze facute de Ruzo care demonstreaza in mod clar multitudinea de fete pe care Marcahuasi le are. Acesta a afirmat ca desi munca sa s-a intins pe o durata de noua ani, nu a studiat nici 10% din misterele acestor locuri. 
Alte monumente importante sunt Felina, care poate fi vazuta doar in timpul saptamanii din perioada solstitiului de iarna, si Condorul, a carui forma se schimba la fiecare saizeci de grade. Exista un puzzle incredibil de complex, cu alte multe fatete ale Marcahuasi-ului. Aici se regasesc douazeci si doua de vortexuri energetice, numite “cruzes” (cruci), alcatuite din trei tipuri de energie distincta, atat de inalta si puternica, avand chiar putere de vindecare, daca este folosita in anumite perioade ale anului. Putem vizita cele cinci orase in ruina ale platoului Marcahuasi. Ne intoarcem in Lima. 
Seara este libera.  

ZIUA 4 (22 sep.- mar):      
Zbor de dimineata din Lima spre Chiclayo - Templele din Nordul Perului / Transfer la hotel 
Vizitam Huaca Rajada si Chotuna Chornancap / Se innopteaza in Chiclayo (mic dejun, pranz) 
Dimineata, dupa micul dejun, avem zbor catre Chiclayo, si dupa ce ne cazam, urmeaza sa vizitam cateva locuri. 
Prima vizita este Huaca Rajada, situata in satul Sipan, la 30 km de Chiclayo. Acest loc apartine culturii Moche si este considerat ca fiind cel mai important centru de ceremonii din nord. Situl consta in doua platforme construite din blocuri solide de chirpici si in partea superioara fiecare avea un altar. Platforma principala ar fi avut 35 m inaltime. Cimitirul se afla intr-o parte si de asemenea, candva, ar fi semanat cu o platforma. In orice caz, mausoleumul avea sase nivele sau etaje ale cladirii. Fiecare nivel corespundea unei persoane importante. Spre exemplu, Lordul Sipanului si preotul au fost ingropati in nivelul al saselea. 
Continuam cu vizita la Chotuna Chornancap, un set de piramide trunchiate care se intind pe aproximativ 20 hectare. Acest loc se identifica cu legenda lui Naylamp, conform careia Lordul Naylamp a ordonat constructia unui templu in complexul cunoscut sub numele de Chot, acolo fiind asezata statuia din roca verde a lui Nam Pallec. In zilele noastre, oamenii locului respecta Huaca deoarece cred ca Naylamp si descendentii sai inca locuiesc in adancurile Pamantului. Ne intoarcem la hotel. 
Seara este libera.

ZIUA 5 (23 sep.- mie): 
AM: Piramidele Tucume - Templele din Nordul Perului 
PM: Se innopteaza in Chiclayo (mic dejun, pranz) 
Dimineata, dupa micul dejun, vizitam Piramidele Tucume, renumite pentru marimea lor impresionanta. Conform estimarilor, peste 130 milioane de caramizi din chirpici uscat la soare au fost necesare pentru a construi cea mai mare piramida: 450 m lungime, 100 m latime si 40 m inaltime. Legendele spun ca zeul Naylamp insotit de Regina Ceterni, iesita din mare, au adus arta si instrumentele pentru a o construi. Spre deosebire de cele egiptene, piramidele Americii Centrale si de Sud nu au varf, in schimb au platforme intinse in care se afla temple. 
Se innopteaza in Chiclayo. 
Seara este libera.

ZIUA 6 (24 sep.- joi):    
AM: Zbor din Chiclayo - Lima - Cusco 
AM: Coricancha - Templul Soarelui / Se innopteaza in Cusco (mic dejun, pranz) 
Zburam de dimineata din Chiclayo spre Lima, din Lima spre Cusco. Dupa ce ne cazam la hotel, petrecem acolo cateva ore pentru a ne obisnui la mare altitudine (3500 m). 
Continuam ziua cu vizita la Templul Corichancha, un alt loc sacru si important pentru incasi. Acesta este Templul Soarelui, cel mai impresionant exemplu al fuziunii dintre cultura incasa si cea spaniola. 
Seara este libera.  

ZIUA 7 (25 sep.- vin): 
AM: Templul Apei-Tipon / se innopteaza in Cusco 
PM: Templul Inimii, Sacsayhuaman, Kenko, Puca Pukara / Se innopteaza in Cusco (mic dejun, pranz) 
Dupa micul dejun, vizitam Tipon, un sit agricol vechi cu multe terase si cu un sistem de irigatii care are ca punct culminant Templul Apei, care ne asteapta cu un mesaj profund al Mamei Pamant, ce ne reaminteste ca suntem apa si ca putem vedea multe aspecte cu ajutorul acestui element. Ceremonia Apei. 
Dupa ce servim pranzul, vizitam Templul Inimii, ca sa ne predam iubirii si sa imbratisam puterea autentica a naturii, si mai tarziu, Sacsayhuman, Qenko, Puca Pukara. Putem admira maretia stramosilor, sa ne conectam la elementele naturii si sa eliberam energia grea (Hucha), sa ne reconectam la ceea ce suntem si sa ne predam adevaratei noastre esente. Prin conectarea cu pantecul Mamei Pamant (Pachamama) si cu Sarpele simbolic (primul animal de putere al incasilor) ni se ofera oportunitatea de a renaste. 
Seara libera in Cusco.

ZIUA 8 (26 sep.- sam):      
Moray / Quillarumiyoc / Se innopteaza in Pisonay Pueblo (mic dejun, pranz, cina) 
Vom vizita situl special din Moray, care reprezinta un laborator experimental pentru agricultura in forma de spirala, insa noi il vom folosi intr-un mod foarte inaltator, asa cum ne-au transmis inteleptii Q’ero. In acest loc, vom merge intr-o ceremonie spre centrul spiralei activand cele sapte Chakre in cele sapte cercuri, pentru a ajunge in propriul centru al soarelui, si, de aici, vom trimite mesajul nostru catre univers pentru acest timp si aceasta era. Vom practica exapansiunea Munay, Llankay si Yachay (iubire, putere si intelepciune). In aceasta initiere avem ocazia cea mai buna sa ne propunem indeplinirea celei mai arzatoare dorinte a sufletului nostru. 
Se innopteaza in Pisonay Pueblo (Urubamba).

ZIUA 9 (27 sep.- dum): 
Valea Sacra: Pisac / Ollantaytambo si Puma Marca / Tren catre Aguas Calientes / Se innopteaza in Aguas Calientes (mic dejun, pranz, cina) 
Vom traversa Valea Sacra de-a lungul raului sacru Urubamba, ca sa ajungem la Pisac. Vom merge cu Apukunas (spiritele muntilor) si vom avea oportunitatea sa ne conectam cu Deitites Andini, care sunt protectorii nostri, stapanii, vindecatorii comunitatilor native.Vom vizita locurile sacre, templul Soarelui si al Lunii, templul Constelatiilor si templul Curcubeului. Vom admira constructiile perfecte care danseaza impreuna cu Cosmosul. Insasi traseul raului sacru, Urubamba, este considerat o reflexie terestra a Caii Lactee, ce conecteaza toate locurile sacre ale Incasilor, de la Pisac, locul unde se afla mormintele stramosilor, pana la Machu Picchu, orasul de cristal. 
Apoi, vom ajunge la Ollantaytambo, care este considerat unul dintre cele mai importante temple din timpurile Inca si Pre Inca. Vom explora templele diferitelor elemente bucurandu-ne de prezenta monumentului Condorului, de Fata Tunupa, de Templul Soarelui si multe altele. 
De la Ollantaytambo vom lua trenul catre Aguas Calientes. 

ZIUA 10 (28 sep.- luni):     
Machu Picchu si Huayana Picchu / Se innopteaza in Aguas Calientes (mic dejun, pranz, cina) 
Foarte de dimineata, 5.30 am, vom lua autocarul pentru a merge in orasul de cristal Machu Picchu. Aici vom astepta rasaritul pentru a primi prima raza de lumina in inimile noastre. Ceremoniile Soarelui sunt initieri stravechi, pe care le vom invata de la ghidul nostru special. Vizitam intregul ansamblu de la Machu Picchu, in care masculinul si femininul se afla intr-un perfect echilibru si armonie, bucurandu-ne de legendele si initierile din principalele lui temple, cum ar fi Wiracocha, Templul Soarelui, Templul Condorului, etc. 
Apoi, ne vom catara pana in Huayna Picchu, unde vom practica alte exercitii pentru a ne conecta cu magia sitului sacru. Vom avea ocazia sa facem si ceremonii personale, intregul complex de piatra fiind un punct magnetic extrem de puternic. Fiecare invocatie de la Machu Picchu este amplificata la proportii inimaginabile. Vom avea oportunitatea sa folosim mai mult decat toate cele cinci simturi. Magia acestui spatiu si arhitectura sa naturala unica sunt impresionante. 

ZIUA 11 (29 sep.- mar): 
AM: Ne intoarcem la Machu Picchu 
PM: Calatorim cu trenul catre Ollantaytambo si cu autocarul catre Cusco / Se innopteaza in Cusco (mic dejun, pranz) 
Salutam soarele interior. Avem oportunitatea sa practicam ritualurile si Ceremoniile soarelui, deja invatate, putem fi prezenti la intelesul profund al luminii si campului electromagnetic ce vine de la soare. Ne extindem darurile personale, acceptand si predandu-ne puterii noastre interioare.  
Apoi ne intoarcem in Ollantaytambo cu trenul si cu autocarul in Cusco. 
Seara este libera.

ZIUA 12 (30 sep.-mie):  
AM: Calatorim cu autocarul din Cusco spre Puno (Chucuito) / Vizitam la Templul Wiracocha / Se innopteaza in Chucuito (mic dejun, pranz, cina) 
Plecam din Cusco catre Lacul sacru Titicaca, locul de nastere al Copiilor Soarelui (cca.400 km). 
Pe drum vom vizita Templul Wiracocha, Templul Creatorului, care este situat la aceeasi distanta de Machu Picchu, dar in directia opusa. Se va face o ceremonie. Urmarind aceasta linie energetica vom trece prin orasul Pucara, unde se afla si o piramida. Vom fi cazati la hotelul Taypikala Lago, chiar pe malul lacului.

ZIUA 13 (01 oct.- joi): 
AM: Vortexul Molloko - Amaru Muru 
PM: Sillustani - Renasterea / se innopteaza in Chucuito (mic dejun, pranz, cina)      
In aceasta dimineata vom avea oportunitatea sa mergem la Molloko si sa ne conectam, din nou, cu pantecul Mamei Pamant. Vom folosi puterea templelor stravechi si vom renunta la energiile grele (Hucha) catre Mama Pamant, iar ea va stii cum sa le alchimizeze. Vom face o ceremonie in numele Mamei Pamant pentru a ne purifica. 
Dupa aceea, vom continua la Poarta Amaru Muru in Ajayu Marka, al carui nume stravechi este Willka Uta, Casa Soarelui sau Casa Divinitatii. In acest loc vom face un exercitiu Solar care ne activeaza Soarele Interior in conexiune cu Tatal Soare. Accesand propriile celule ale Soarelui interior, deoarece celulele noastre sunt si ele mici sori, vom putea experimenta corpul de lumina personal. 
La poarta interdimensionala, Amaru Muru, intram in cele doua coloane numite portile luminii, apoi in poarta divinitatii, totul in conexiune cu inimile noastre, care reprezinta cele­lalte porti catre divinitatea launtrica.  Vom merge la impresionantul sit arheologic de la Sillustani, care este un loc de o forta telurica remarcabila, la o mica poiana de unde este posibil sa fie vazut lacul Umayo si muntii. Ne vom conecta la templul Focului cu Spirala Cosmica, apoi vom vizita Chullpas (Turnurile de Inmormantare) ce detin secretul renasterii, unde ne vom reaminti ca suntem Copiii Soarelui, transparenti, luminiosi, calzi si stralucitori. A privi asfintitul din acest spatiu, inseamna a va crea o amintire deosebita pentru o viata. 

ZIUA 14 (02 oct.- vin): 
Lacul Titicaca - Amantani, Insula Iubirii si Insulele Plutitoare Uros / se innopteaza in Chucuito(mic dejun, pranz, cina) 
O barca cu motor ne va duce in mijlocul lacului Titicaca, acolo unde se gaseste Insula Iubirii, Insula Amantani, care este recunoscuta pentru templul Pachatata si Pachamama. Linia energetica  ce trece prin Muntele Shasta, din California, trece si prin aceasta insula, recunoscuta prin energia pe care o detine, de o vibratie foarte inalta. 
In drumul catre varful templului ne vom opri la Apachetas, unde vom lasa o piatra cu energie grea, de care ne-am eliberat si vom merge mai departe. Pachatata (Tatal Cosmic) si Pachamama (Mama Cosmica) sunt altare situate in varful insulei, unde vom sarbatori vietile noastre, onorand Divinul Masculin si Feminin din noi. 
Aceasta ceremonie arata dragostea pe care o avem pentru noi insine, este un moment special pentru a ne reinnoi iubirea pentru viata. Vom termina ceremonia cu un cerc energetic, pentru a invoca patronii templului Iluminarii, zeul si zeita Meru, cei care ocrotesc etern lacul Titicaca si vom primi cu bratele deschise daruri si binecuvantari de la minunatele Fiinte de Lumina, exact la zenith. 
Pe drumul de intoarcere spre Puno, vom vizita faimoasele insule rosii, apoi vom lua o barca catre o calatorie a viselor, stand intinsi in barca si visand la viata pe care ne-o dorim in viitor, bazata pe intentia inimilor noastre, noua viata a noului nostru Eu.

ZIUA 15 (03 oct.- sam): 
Calatorie cu autocarul spre Copacabana-Bolivia / Insula Soarelui si Insula Lunii / Se innopteaza in Copacabana (mic dejun, pranz, cina) 
Ne vom indrepta cu autocarul catre Bolivia, trecand pe la biroul de imigrari pentru a ne lua viza si a intra in tara. Vom merge cu barca pana la insula Soarelui si insula Lunii, pentru a vizita locurile sacre, cum ar fi Pilcocaina si altele. Aici vor avea loc ceremonii pentru conectarea la spatiul si energia locului. Apoi ne vom intoarce la Copacabana, unde vom innopta.        

ZIUA 16 (04 oct.- dum): 
Copacabana / Templele Tiwanaku / Valea Lunii / Orasul La Paz / Se innopteaza in La Paz (mic dejun, pranz, cina) / Cina de ramas-bun la hotelul Radisson 
Dupa micul dejun, vom vizita Tiwanaku (templul lui Wiracocha), templul tuturor religiilor: Kalasaya, unde se afla principalii monoliti, La puerta del Sol (Usa Soarelui), unde zeul soarelui "Inti" poate fi vazut tinand sapte serpi, simboluri ale Intelepciunii. Acestia reprezinta, de asemenea, si Cele Sapte Raze sau Cei Sapte ai Universului. Piramida Akapana este un punct magnetic unde se pot practica exercitii energetice. Piramida Akapana este un alt punct magnetic, unde se pot practica valoroase exercitii energetice. 
Apoi, vom merge la Puma Punku sa vedem pietrele megalitice ale acelui sit arheologic si sa ne conectam la energia cosmosului, la fratii nostri stelari. Puma Punku este unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume si se spune ca ar fi rampa de lansare a navelor extraterestre. 
Mai tarziu, turul orasului La Paz. Vizitam partea coloniala a orasului: Biserica San Francisco, Muzeul Gold, Piata Murillo si replica Templului Tiwanaku. 
Pentru cei care petrec ultima zi pe aceste meleaguri andine, cina de ramas-bun.

ZIUA 17 (05 oct.- luni): 
Turul orasului La Paz. Cina de ramas-bun la hotelul Radisson. Se innopteaza in La Paz (mic dejun si cina).

ZIUA 18 (06 oct.- mar): 
Transfer la aeroport (Mic dejun) 
Zbor din La Paz spre Europa, acasa  

Extensie: 

ZIUA 18 (06 oct.- mar): 
Zbor din La Paz catre Uyuni (Marele Desert de Sare) / Calatorie off-road la Rezervatia Eduardo Abaroa / Se innopteaza in Ojos de Perdiz (mic dejun, pranz, cina) 
Excursia catre sud se face cu un zbor intern, iar apoi off-road prin adevarate peisaje de poveste. Rezervatia REA (Rezervatia Nationala Eduardo Abaroa) cuprinde Laguna Colorada, 
gheizerele “Sol de Manana”, unde vom putea face baie, Laguna Challviri, cu izvorul ei cald pe malurile Polques. Vom traversa inaltul desert Pampas de Dali pentru a ajunge in Laguna Verde, la poalele muntelui Licancabur. Ne intoarcem apoi la Laguna Colorada, intrand in marele Desert Siloli si observand Arbol de Pierda, pentru a ajunge in final la Ojos de Perdiz.  

ZIUA 19 (07 oct.- mie): 
Desertul de Sare, Chuvica, Insula Incahuasi, Colchani / Se innopteaza in Hotelul de Sare din Colchani (mic dejun, pranz, cina) 
Traseul excursiei continua intrand in Chuvica catre marea trecatoare din sare, Uyuni, la “Isla Incahuasi”, un loc special cu roci vulcanice si cactusi giganti. Continuam spre est, prin satul Colchani, unde localnicii produc sare. Ne vom bucura de un minunat apus de soare, iar la hotelul din sare vom innopta. Faptul de a petrece efectiv 3 zile si 3 nopti in tinuturi ale sarii, la inaltimi cuprinse intre 3000-4000 m, ne asigura o purificare in sine a corpului si a sufletului, o claritate deosebita a mintii.  

ZIUA 20 (08 oct.- joi): Vulcanul Tupac / Se innopteaza in Hotelul de Sare din Colchani (mic dejun, pranz, cina)        
Calatoria noastra continua prin desertul de sare pentru intalnirea cu acest munte sacru al Boliviei, vulcanul Tupac. Va fi o experienta atat spectaculoasa, cat si initiatica.  

ZIUA 21 (09 oct.-vin): 
Zbor din Uyuni spre La Paz dupa-amiaza / Zbor din La Paz spre casa (mic dejun)      
Dimineata ne vom mai bucura de spectacolul desertului de sare, apoi ne indreptam spre aeroport ca sa zburam catre La Paz. De aici, aeroportul Alto La Paz, luam avionul catre casa, simtind ca ceva semnificativ s-a transformat in adancul fiintei noastre.      

 

Pin It