Calatorie ca intr-o poveste in inima Muntilor Apuseni, 20-27 septembrie 2021

 

Este o intalnire exceptionala cu aventura si natura in inima Muntilor Apuseni! 

O ocazie unica de a ne incarca energetic si a savura viata, rasfatati de natura si traditii, dar si prin bucataria autentic romaneasca cu produse organice locale, totul descoperit pas cu pas intr-o expeditie de mare valoare in Rezervatia Naturala a Muntilor Apuseni. Descoperim o parte din misterele acestor meleaguri pitoresti, dar si frumusetea lor absoluta, cu pesteri si munti spectaculosi, sate de poveste si obiceiuri stramosesti, totul condimentat de savoarea bucatariei locale … oameni si spatii de neuitat, aflate in Romania autentica.

Exploreaza prin uimitoare drumetii in rezervatii naturale si descopera adevarate monumente ale naturii, ramase inca neatinse de civilizatie!
Vei avea ocazia unor exercitii de reconectare la Esenta ta, de meditatii sau contemplare in locuri de putere, acces la momente magice, aliniate exceptional la o matematica cosmica unica, generatoare de vibratii cu energie inalta, un adevarat privilegiu  pentru noi in timpul portalului Echinoctiului de Toamna, 22.09.2021 !

Ziua 1/L
Plecare din Bucuresti pe traseul Sibiu-Alba-Aiud-Coltesti.
Cazare intr-un splendid conac si spatiu de poveste, pentru urmatoarele 3 nopti. Cina libera.

Ziua 2/M 
Dupa micul dejun ne indreptam spre Cheile Turzii, spectaculoase, apoi, optional, vizitam salina Turda, un loc cu iz de ireal, de purificare maxima. 
Pranzul sub forma de picnic. HB
Cazare la conac si cina libera.

Ziua 3/M 
Dupa micul dejun si putina relaxare in gradina cu "minuni" incepem o zi de drumetie pe Vf.Piatra Secuiului, de dificultate medie, aprox. 5-6 h. un spatiu unde, in zi de portal energetic important, ca cel al EHINOCTIUL DE TOAMNA 22.09.2021, vom face o practica de setare a unei viziuni noi pentru manifestarea potentialui nostru cel mai inalt.
Pranz picnic, HB.
Este o zi dedicata explorarii unui loc de basm, a unor sate pitoresti de patrimoniu UNESCO.
La intoarcerea la conac ne asteaqpta o cina copioasa. 

Ziua 4/J
Dupa micul dejun, pornim pe Valea Ariesului, cu opriri in locuri cu peisaje unice, care iti "taie rasuflarea": Cascada Vanatarile Ponorului, Pestera Huda lui Papara sau Valea Posegii.
Cazare intr-o confortabila pensiune din Padis. Cina libera.

Ziua 5/V
Dupa micul dejun, pornim pe traseul catre Cetatile Ponorului. Prin Cheile Gardisoarei spre Platoul Carstic, Lumea Pierduta, Avenul Negru si Avenul Gemanata, o zi lunga de hiking, nivel mediu. 
Pranz sub forma de picnic. HB
Cina libera la pensiune in Padis.

Ziua 6/S
Dupa micul dejun, pornim in drumetie (nivel mediu) prin Cheile Galbenei.
Pranzul se serveste sub forma de picnic. HB
Cina libera la pensiune in Padis.

Ziua 7/D
Dupa micul dejun, pornim la drum si strabatem Cheile Ordancusei cu opriri la Pestera lui Ionele, Izbucul Tauz, Pestera Scarisoara, Ghetarul Vartop sau Pestera Minunata (in acest segment hiking de dificultate medie, 1 h), unde vom face o practica de “rebirth”(renastere pe un alt nivel de energie, chiar in "pantecul" Mamei Pamant). 
Pranzul sub forma de picnic. HB
Cazarea la o pensiune simpatica, langa padure, in zona Arieseni, pentru urmatoarea noapte. Cina libera.

Ziua 8/L
Dupa micul dejun ne indreptam spre casa si putem face opriri pentru pranz in sate de poveste din Ardeal sau in zona Muntilor Fagaras.

Calatoria de baza include 8 zile in care avem:

  • Cazarea pentru 7 nopti (intr-un conac 3 nopti si 4 nopti in pensiuni confortabile din Padis si Arieseni). 
  • Mesele asa cum au fost indicate, 2 B&B si 5 HB, (7 mic dejun si 5 pranz picnic)
  • Ghizi specializat pt. drumetiile montane
  • Insotitor de grup si programul de “rebirth” si reconectare la ESENTA TA, de-a lungul acestei perioade !

Calatoria nu include:

  • Cina si bauturile din timpul meselor
  • Transportul  cu masinile personale
  • Taxele de intrare cand este necesar la obiectivele turistice (~50 lei)
  • Echipamentul necesar pentru expeditii: bocanci pentru drumetii, imbracaminte speciala pentru munte (in straturi multe si subtiri), rucsac pentru apa si gustari, lanterna frontala, ochelari de soare, sapca/palarie, pelerina de ploaie (daca e cazul).

Pretul programului de baza este de 1850 lei(persoana/camera dubla) pentru un grup de minim 10 persoane. Suplimentul pentru camera single este 950 lei. 

Conditii contractuale – pentru rezervari ferme, este necesara plata unui avans de 350 lei pana cel mai tarziu la data de 10 septembrie 2021

Pentru mai multe informatii, puteti sa ne contactati prin email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefoni 0722232810

Pin It