O lectie vie de istorie si harta comorilor in spatii sacre romanesti, la Solstitiul de iarna, 19-22 decembrie 2021

 

Locurile sacre reprezinta puncte cheie in care conexiunea cu energiile subtile se face intr-un mod mult mai puternic si evident​.

Retreat-ul nostru se desfasoara intr-un moment cosmic de mare insemnatate, o sarbatoare cosmica, celebram Solstitiul de Iarna in Muntii Orastiei, la Sarmizegetusa Regia, atunci cand portile cerului sunt deschise si lansam in Univers proiectele noastre pentru noul an, o harta, intr-un cadru magic, de sarbatoare, in jurul unui mare foc alchimic, in spatiul sacru din muntii  Romaniei. Unicitatea acestui moment este data si de apropierea portalului de trecere dintre ani, atunci cand se produc resetari energetice majore la nivel planetar, un moment exceptional de transformare pentru echilibrare si armonizare intr-o maniera constienta. 

Conectarea la acest portal cosmic ne va ajuta sa CREEM cea mai buna versiune a evolutiei vietii noastre in 2022, un nou inceput si proiecte noi dintr-un spatiu al frumosului si al bucuriei de viata.

Duminica, 19 decembrie, pornim cu inima deschisa intr-o calatorie initiatica in locuri sacre.
Plecam din Bucuresti pe traseul Pitesti-Sibiu-Deva, cu opriri de placere pe valea Oltului, optional putem vizita manastirea Cozia, iar dupa Orastie traseul continua cu Hateg-Prislop, si oprire la manastirea Parintelui Arsenie Boca de la Prislop, un spatiu al rugaciunii auzite si o natura precum desprinsa din rai.
Apoi ne cazam​, nu departe de cetatea Devei, dar si de arealul cetatilor dacice,​ intr-o vila cu o atmosfera primitoare, unde cina ne asteapta, iar mancarea este delicioasa, cu ingrediente cultivate intr-o zona​ inca​ neatinsa de poluare, pregatita in fiecare zi, cu multa iubire, special pentru noi​.
​Vom fi 4 zile intr-un ​spatiu de basm c​are​ ne hraneste mintea, corpul si sufletul, in timp ce inima ​ni se deschide ​catre Univers.  

Luni, 20 decembrie, d​upa micul dejun, exploram zona si mergem sa vizitam Tronul Străbunilor, cunoscut și ca Tronul lui Dumnezeu, megalitul cu o vechime de peste 32 de milioane de ani, ale carui mistere au ramas nedeslusite pana astazi. Ce a surprins pe toata lumea este cantitatea imensa de energie pe care Tronul Strabunilor o emite. Un studiu stiintific efectuat de o universitate din Viena a stabilit ca megalitul are o vibratie de 110.000 nanotesla, mult peste cea inregistrata la o parte din piramidele egiptene, care este in jur de 80.000 nanotesla. Campurile electrice si electromagnetice emise de Tronul lui Dumnezeu sunt foarte puternice, fiind vorba de frecvente de 9,3, ceea ce este foarte mult. 

Ne intoarcem apoi sa vizitam o adevarata gradina "toscana" aflata in zona, "I giardini di Zoe", apoi cina si relaxare, optional se poate rezerva o sesiune de spa (sauna finlandeza si hidromasaj). 

Intr-una din aceste zile il vom intalni si pe istoricul si cercetatorul Dan Oltean, care pentru cateva ore ne va povestii despre stramosii nostri daci, dar si despre vechile civilizatii care au trait pe aceste meleaguri, cu acces la un inalt nivel de cunoastere si constiinta. 
Optional, putem vizita cea mai veche biserica din piatra aflata in Romania, cea de la Densus. 

Marti, 21 decembrie, ziua in care simtim chemarea strabunilor. D​upa micul dejun, ne vom indrepta spre cetatea marilor preoti daci, la Sarmizegetusa Regia, cel mai important centru religios si politic al Dacilor. In vechea sanscrita, numele inseamna “flux”, “iluminare”, adica locul care ilumineaza viata. Exploram si descoperim arhitectura sacra a cetatii​: cele 365,242197 zile ale calendarului, discul solar, templele din calcar si andezit, afland multe informatii legate de configurarea in oglinda a acestor temple cu harta constelatiilor astrale​. 

Continuam cu vizita la cetatea dacica de la Costesti, Cetatea lui Burebista, cu o priveliste mai ampla asupra muntilor Orastiei si a unei geometrii sacre a luminii.

Incheiem ziua cu cina care ne asteapta pe terasa unui mic conac, bucurandu-ne de apusul de Soare si gradina minunata pe care o avem. 

Miercuri, 22 decembrie dimineata, dupa un mic dejun cu rasfat, pe terasa din gradina, pornim spre Alba Iulia la biserica Arca lui Noe, "o corabie a mantuirii", un exemplu remarcabil de arhitectura sacra moderna, care simbolizeaza istoria crestinismului de la basilica romana si pana in prezent, opera arhitectului Dorin Stefan. Arhitectura neconventionala a lacasului de cult este unica in peisajul ortodox romanesc.

In final, ne indreptam spre casa cu sufletul plin si energie buna. Putem face optional oprire si la Sibiu sau Brasov, pentru pranz, intr-un loc gourmet de exceptie.

Pretul este 980 lei/persoana pentru un grup de minim 10 persoane, 3 nopti loc in camera dubla de persoana/cu micul dejun B&B (3 mic dejun), intrarile la obiectivele turistice, respectiv cetatile dacice, prezenta istoricului Dan Olteanu, cat si a unui insotitor de grup care va coordona un program de reset energetic in spatiile sacre. Cina este libera. Pentru un grup mai mic, pretul creste cu 100 lei.
Mesele sunt servite in micul conac din apropierea vilei noastre, parte ale aceleasi administratii. Pentru camera single va fi un supliment de 450 lei.
Exista si posibilitatea cazarii in apartamente la castel, cu inca un alt supliment de 120 lei de persoana. 
Nu este inclus transportul, care se face cu masina personala.

Confirmarea locurilor pana pe data de 14 decembrie, cu plata unui avans de 380 lei la Banca Transilvania in contul RO41BTRLRONCRT00B4745902 Chiriac Eugenia. 

Pentru orice alte informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0722 232810 sau pe email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 
Pin It