Harta Comorilor in timpul Solstitiului de iarna, 20 - 22/23 decembrie 2019


Intr-un moment de mare sarbatoare cosmica, celebram solstitiul de iarna in Muntii Orastiei, la Sarmizegetusa, atunci cand portile cerului sunt deschise si lansam in Univers proiectele noastre pentru noul an, o harta, intr-un cadru magic, de sarbatoare, in jurul unui mare foc alchimic, in spatiul sacru din muntii  Romaniei.

Vineri, 20 decembrie, ne cazam​, spre seara, in apropiere de Sarmizegetusa,​ la o pensiune precum casa bunici​lor​, cu o atmosfera primitoare, unde mancarea este delicioasa, cu ingrediente cultivate intr-o zona​ inca​neatinsa de poluare, pregatita in fiecare zi, cu multa iubire, special pt.noi​. ​Vom fi intr-un ​spatiu de basm c​are​ ne hraneste mintea, corpul si sufletul, in timp ce inima ​ni se deschide ​catre Univers. 

Pentru cei care vin din Bucuresti este de preferat sa faca o oprire in Sibiu, unde ar putea servi pranzul la un restaurant si admira atmosfera unica de sarbatoare a unui oras ca dintr-o poveste.

Dupa cina, ne vom aseza in jurul semineului pentru a scrie Lista cu Dorinte ​pentru ​noul​ an, harta noastra de parcurs, semintele proiectelor pe care dorim sa le insamantam in aceasta fereastra de timp,  ​deschisa​ precum un ​vortex energetic pentru noi oamenii, astfel incat sa putem comunica mai bine cu Sufletul nostru.

Sambata, 21 decembrie, inainte de micul dejun, mergem sa celebram solstitiul de iarna in cetatea dacica de la Costesti – Cetatea lui Burebista, impreuna cu istoricul Dan Oltean, care ne va​ impartasi din misterele unei istorii inca prea putin cunoscute.​ Este momentul magic cand se realizeaza o geometrie sacra a luminii soarelui la rasarit, exact intre cetatile dacice, Sarmizegetusa si Costesti.

D​upa micul dejun, ne vom indrepta spre cetatea preotilor daci, la Sarmizegetusa, cel mai important centru religios si politic al Dacilor. In vechea sanscrita, numele inseamna “flux”, “iluminare”, adica locul care ilumineaza viata. Exploram si descoperim arhitectura sacra a cetatii​, impreuna cu Dan Oltean​: cele 365,242197 zile ale calendarului, discul solar, templele din calcar si andezit, dar si multe alte​ informatii legate de configurarea in oglinda a acestor temple, cu harta constelatiilor astrale​. 
Vom fi martorii unui moment de gratie, la capatul unei nopti magice, cand cerurile sunt deschise, iar soapta Universului poate fi auzita cu mult mai mare usurinta, fara bruiaje si interferente, in spatii care sunt adevarate portaluri spre multidimensionalitatea noastra.

La intoarcere servim cina cu bucate alese, la pensiune, iar seara participam la un frumos foc de tabara, cu rol alchimic in manifestarea dorintelor noastre.​ M​oment​ul​ astro​logic este​ semnificativ, ​inseamna ​un nou inceput pentru proiecte​ constiente,​ serioase, bazate pe adevarul interior, simtind ca vor avea sustinerea divina, 2019 an de vibratie 12 sau 3. 

Va fi o noapte de celebrare, in jurul semineului, in care vom putea asculta legende admirabile,​ provenite din negura timpurilor.

Duminica, 22 decembrie dimineata, dupa un mic dejun copios, plecam spre cetatea Alba Iulia, in an centenar, sa onoram si noi eroii marii uniri, prezenti fiind chiar la momentul de schimbare a garzii. 
Ne luam timp pentru pranz si vizita cetatii la moment de sarbatore si apoi, spre inserat, ne intoarcem la pensiune pentru o cina gustoasa si sanatoasa.

Luni, 23 decembrie dimineata, dupa micul dejun, in drumul spre casa, putem face o oprire si la Sibiu, la targul de Craciun din Piata Mare, incarcandu-ne cu bunatati dar si cu atmosfera de sarbatoare feerica a orasului.

Pretul este 680 lei/persoana in camera dubla/cu toate mesele de la pensiune incluse, fara bauturi, (2 mic dejun si 2 cine), daca se sta pana in 22 decembrie sau
850 lei/persoana in camera dubla/cu toate mesele de la pensiune incluse, fara bauturi, (3 mic dejun si 3 cine), daca se sta pana in 23 decembrie. ​
Copiii​ pana in 10 ani beneficiaza de o reducere de 50%, daca stau cu parintii, in camera cu pat suplimentar.
Pentru camera single va fi un supliment de 140 lei, respectiv 210 lei. 
Rezervarea locurilor pana pe data de 11 decembrie. Nu este inclus transportul, care se face cu masina personala.

Pentru informatii si inscrieri va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0722 232810 sau pe email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It