EL CAMINO - RUTA PORTUGHEZA

1-12 septembrie 2016

Mai multe detalii

Invitatie la o intalnire cu Italia spirituala si culturala

30 septembrie - 9 octombrie 2016

Mai multe detalii

Sarmizegetusa

Va propunem o excursie initiatica la Sarmizegetusa, pentru a ne reconecta la stramosii nostri, dar si la intreaga natura, exact atunci cand “cerurile sunt deschise”, in perioada de la solstitiul de vara si pana la sarbatoarea de Sanziene.

Calatorie in Muntii Banatului

Va invitam la o calatorie in care natura ne dezvaluie frumusetea pura a locurilor de vis din Muntii Banatului!

Program de reintinerire a corpului prin hrana vie

Un stil de viata sanatos si echilibrat!

Ia o pauza din viata cotidiana si lasa-te invaluit de energia pura a Romaniei. Este o experienta unica care iti ofera sansa de a te conecta la ritmul natural al mediului inconjurator. O echipa de experti vor fi alaturi de tine pentru a realiza o transformare atat pe plan fizic, cat si energetic.

Mai multe detalii

Calatorie in inima Apusenilor

Avem placerea de-a va invita la o intalnire exceptionala cu aventura, in inima Muntilor Apuseni!

Servicii

In dorinta de a realiza o transformare majora in dezoltarea personala,
Centrul de Educatie si Dezvoltare prin Autocunoastere vine in sprijinul dumneavoastra cu urmatoarele servicii

Evenimente

Calatorii

 • Calatorii in spatii sacre, invaluite in mister

  ​Calatoriile reprezinta experiente unice. Pe langa geografia si istoria locurilor vizitate, o calatorie poate ​deveni initiatica, deoarece ne conecteaza la ​spatii​ cu o energia speciala​,​care poate declansa ​oricand ​un proces de vindecare sau constientizare ​la nivel ​profund. Locurile sacre reprezinta puncte cheie in care conexiunea cu energiile subtile se face intr-un mod mult mai puternic ​ si evident​.

 • Expeditii pline de aventura

  Calatoriile ne bucura sufletul pentru ca le asociem cu vacantele, cu o forma de relaxare, chiar si atunci cand sunt construite pe principiul de odihna activa.
  ​Expedit​iile ne ​ofera​ posibilitatea sa iesim din viata cotidiana​ si​ sa intram intr-o stare de regenerare a organismului​ prin miscare sanatoasa si antrenarea tuturor simturilor​, sa ne gasim din nou echilibrul natural​, in contact firesc cu toate elementele naturii​. Exploreaza prin uimitoare drumetii rezervatii naturale si adevarate monumente ale naturii, ramase neatinse inca de civilizatie!

 • Intoarcere in timp si rasfat la vechi conace boieresti

  ​Calatoriile pot fi si minunate oportunitati de-a ne intoarce in timp si spatii care au pastrat nealterata amprenta unei vieti pline de armonie, in care omul si natura se respectau. A descoperii Romania autentica, vizitand orase medievale remarcabil restaurate, a fi oaspetele unor frumoase conace romanesti, cu un stil arhitectural perfect conservat si care sustin traditiile locului, atat prin obiceiuri cat si prin retete culinare savuroase, pregatite din ingrediente organice locale, inseamna sa-ti oferi un adevarat rasfat, un lung moment de relaxare pentru trup si suflet.

 • Vacanta Detox & Spa in Romania

  Vino sa te redescoperi in locuri in care roadele pamantului au gu​st​.
  Reinventeaza-te si profita de 9 zile de reintinerire, detoxifiere si tonifiere intr-o locatie reconfortanta si relaxanta!
  De ce sa alegi detoxifierea intr-o clinica, atunci cand poti sa te regasesti in mijlocul naturii, servind ​doar ​produse proaspete si savuroase, cultivate organic chiar in gradinile pensiunilor in care esti invitat sa petreci o vacanta de sanatate?
  Programele de regenerare in Romania, organizate de CEDA, va ofera posibilitatea de a va recapata sanatatea fizica si spirituala in timp ce va petreceti vacanta in vechile sate pitoresti ale Romaniei, participand in acelasi timp la drumetii si activitati incitante.

Terapeuti & Traineri Fa cunostinta cu echipa

Toti trainerii

Newsletter

Fii la curent cu noutatile!