Tehnica Terapeutica Bowen

„Matricea originară a fiecărei fiinţe umane este de primă importanţă pentru înţelegerea adevăratei noastre naturi. Ea este cea în care îşi află obârşia sau din care se cristalizează această realitate. Ea este cea care poartă vibraţiile energetice aferente fiecărei forme materiale.

O dată ce tiparul originar va fi fost restaurat, în conformitate cu matricea primordială, corpul fizic va manifesta şi va transpune în realitate acest echilibru şi această aliniere. Integritatea divină a trupului va fi restaurată”.

o   Tehnica Bowen este o terapie holistica, ce se bazeaza pe declansarea capacitatii de auto-vindecare a propriului nostru corp. Suntem fiecare in parte individualitati unice, deci si afectiunile de care suferim pot sa se manifeste diferit. Exista insa un medic care stie exact ce este in neregula si unde este localizata cauza problemelor – DOCTORUL INTERIOR! Prin aplicarea miscarilor specifice Bowen, extrem de delicate, pe anumite locatii precise de pe corp, trezim “Doctorul Interior” care preia comanda si incepe procesul de vindecare!

o   Tom Bowen, fondatorul tehnicii Bowen, a constat in descoperirea faptului ca organismul nostru dispune de abilitatile necesare rezolvarii oricarei afectiuni si ca aceste abilitati se declansaza in momentul in care se realizeaza relaxarea totala a corpului. TEHNICA BOWEN nu impune corpului o comanda din afara, ci transmitem mesajele corecte pentru ca organismul nostru sa “reformateze” sistemul, sa se intoarca la matricea originala.Medicina vibraţională lucrează cu matricea, în vederea restabilirii sănătăţii şi bunăstării. Totul este vibraţie şi toate rezidă în vibraţie. Fiecare matrice energetică vibrează la propria frecvenţă sau frecvenţe sonore.

o   Tehnica Bowen este o formula unica de reechilibrare neuromusculara. Lucreaza atat prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular, cat si prin sistemul circulator si limfatic. Este recunoscuta pentru eficienta sa in tratarea afectiunilor interne si reducerea duratei convalescentei.

o   Doar cateva dintre afectiunile in care Tehnica Bowen si-a dovedit eficacitatea sunt:

      - Probleme scheleto-musculare si articulare (accidentari sportive, sciatica, umar intepenit, probleme la genunchi, luxatii ale gleznei, restrictie de miscare a gatului, dureri de spate, boli profesionale, etc)

      - Afectiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezica biliara, stomac si intestine, etc)

      - Infertilitate, chisturi ovariene si fibroame uterine,

      - Dezechilibre hormonale si emotionale,

      - Stres si oboseala cronica,

      - Migrene si dureri de cap,

      - Afectiuni respiratorii, bronsite si astm,

      - Boli ale sistemului imunitar,

      - Sechele dupa accidente vasculare,

      - Alergii, rinite,

      - Enuresis (incontinenta nocturna la copii),

      - Afectiuni neurologice

o   Tehnica Bowen este o modalitate complementara, in sensul ca potenteaza tratamentele alopate, fara ca efectele sale sa fie influentate de acestea.

Ref : www.bowtech.com

Pin It