Invataturi Eseniene - Cum manifestam ce ne dorim? 13-14 Martie 2020, Bucuresti

 Invataturi Eseniene - Cum manifestam ce ne dorim? 13-14 Martie 2020, Bucuresti

Scopul Seminarului – Schimbarea Constienta
Pentru a realiza schimbari in viata noastra trebuie sa actionam de pe un alt nivel de energie care este deasupra sentimentelor de vinovatie, frica, furie, rusine si lipsa stimei de sine.

Manifestand zilnic acelasi tip de emotie va creea aceeasi conditie pentru corpul nostru material care va deveni dependent de natura acestei emotii. Abundenta materiala si schimbarea conditiilor in care traim pot fi realizate prin imbinarea intentiei constructive cu emotii elevate, ducand la reprogramarea

creierului in mod constient si armonizarea noastra pe toate planurile.
Vom experimenta conditii pe care le vom materializa si care sunt determinate de armonizarea noastra cu asa numitul camp universal cuantic, care ne inconjoara si leaga totul in univers. Actionand de pe nivelul acestui camp universal cuantic ni se va deschide poarta posibilitatilor infinite de a face schimbari in viata noastra, astfel incat, atunci cand vom schimba energia noastra, ne vom schimba viata.

Practica: Exercitii si Meditatii
Cum armonizam o intentie constructiva cu o emotie elevata pentru a creea o noua energie in momentul prezent?
Vom invata corpul sa simta in prezent intentia din viitor, prin reconditionarea emotionala a corpului de a simti emotia elevata!

Profesorul Ion Barosan preda stiinta calculatoarelor la Universitatea Technica din Eindhoven, Olanda, si are peste 20 ani de experienta in practicarea meditatiei, specifica Scolii Eseniene si peste 25 de ani de cercetare si experimentare a practicii ezoterice eseniene, participand la diferite seminarii internationale dedicate invataturilor eseniene (in Cipru, Germania, Italia, Olanda, Belgia).

Vineri: 13 Martie 18:30 – 21:00
Sambata: 14 Martie 10:00 – 17:00
Locatia va fi anuntata in apropierea evenimentului, in functie de numarul participantilor anuntati.

Contributie: 330 lei 

Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Tel. 0722232810;

Pin It