Cristaloterapia Anti-aging

Cristaloterapia anti-aging, cunoscuta si sub numele de Pranic Facelift, este o aplicatie de ultima ora a medicinei energetice in domeniul reintinerii fetei si al incetinirii procesului de imbatranire.

Pranic Facelift face parte din sistemul de insanatosire Pranic Healing, folosit in intreaga lume atat de medici, cat si de terapeuti. In tratamentul Pranic Facelift se lucreaza pe cauzele profunde care conduc la aparitia ridurilor; de aceea, rezultatele care se obtin integreaza, pe langa aspectele estetice, si vindecarea fizica si emotionala a intregului corp.
Pranic Facelift este o metoda de reintinerire cu ajutorul energiei
Chipul vizibil este doar varful aisbergului a ceea ce vedem la exterior. Frumusetea are doua straturi, cea exterioara, care rezulta din armonia fizica, si cea interioara, care este sustinuta de functionarea optima a circulatiei energetice la nivelul fetei si a intregului corp. Emotiile si gandurile negative, experientele de viata dureroase, acumulate de-a lungul timpului, se fixeaza in structura profunda a fetei si conduc treptat la aparitia ridurilor. Pranic Facelift urmareste sa elimine aceste blocaje energetice si sa acordeze persoana la unicitatea frumusetii sale interioare.
Pranic Facelift redefineste frumusetea
Frumusetea nu tine de standardele trecatoare si nu inseamna sa ai trasaturi perfecte. Arati bine, daca te simti bine si impacat cu tine insati. Frumusetea interioara este sursa stralucirii, luminozitatii si intineririi fetei. Atunci cand aceasta strabate la exterior, face ca fiecare chip sa fie frumos in felul lui, dincolo de varsta.
Pranic Facelift amelioreaza starea generala de sanatate
Frumusetea exterioara a fetei este si un barometru al sanatatii intregului corp fizic. Fata este un centru reflexogen, care reprezinta intregul corp. Exista aproape 600 de puncte nervoase situate pe fata, plus meridianele energetice. Toate aceste puncte si meridiane au legatura cu organele corpului. De aceea, prin Pranic Facelift se face si un tratament al intregului corp. Pranic Facelift urmareste nu doar îmbunatatirea aspectului fetei, cat si ameliorarea generala a starii de sanatate.
Pranic Facelift urmareste vindecarea emotionala
Aceasta terapie urmareste eliminarea toxinelor emotionale care, in final, conduc la aparitia ridurilor. Prin eliminarea perceptiei negative de sine, a stimei de sine scazuta, a traumelor, fricilor, fobiilor, stresului etc, sunt eliminate cauzele subtile care conduc la imbatranirea fetei.
Pranic Facelift este o metoda antiaging
Pranic Facelift este o metoda de reintinerire naturala, profunda si integrativa. Prin echilibrul mental, prin regenerarea interioara si prin starea de fericire pe care o aduce metoda, corpul si fata sunt optimizate energetic astfel ca procesul de imbatranire este mult intarziat. Instrumentele folosite in acesta metoda inovativa, naturala, neinvaziva, care conduce la intinerirea feţei, sunt: energia, cristalele si uleiurile esentiale reintineritoare.
Tratamentul  cuprinde:
•    Curatirea energetica generala a corpului si a fetei.                                                 
Atunci cand energia vitala circula fluent in intreg corpul si sunt eliminate blocajele energetice, sanatatea este optimizata.  Se folosesc cristale speciale pentru purificarea centrilor energetici.
•    Masaj facial energetic cu uleiuri reintineritoare       
- pentru indepartarea incordarii, restabilirea vitalitatii si a mobilitatii fetei                                             
- pentru stimularea punctelor de presopunctura pentru a echilibra caile energetice                               
- pentru eliberarea tensiunilor din tesutul conjunctiv                                                                              
- pentru hranirea profunda si regenerarea pielii
•    Liftingul facial energetic         
- urmareste curatirea fetei de toxinele psihoemotionale, care creaza blocaje energetice ce conduc treptat la aparitia ridurilor. Stresul psihoemotional generat de emotiile negative, tensiuni, traume, experiente de viata dureroase acumulate de-a lungul vietii, se fixeaza in structura profunda a pielii si prin eliminarea congestiilor produse de acesta, fata isi recapata frumusetea naturala.                                                                            
- urmareste sa regenereze celulele fetei, prin intermediul unor energii specifice, programate sa intinereasca fata in mod natural.                                                                                                          
Protocolul tratamentului Pranic Facelift cuprinde tehnici de vindecare din Pranic Healing, Cristaloterapia pranica, Psihoterapia pranica, Vindecare Celulara si Aromaterapie.
In tratamentul Pranic Facelift se lucreaza pe cauzele profunde care conduc la aparitia ridurilor; de aceea, rezultatele care se obtin integreaza pe langa aspectele estetice si vindecarea fizica si emotionala a intregului corp.
Beneficiile tratamentului Pranic Facelift
•    Avantajele vizibile ale metodei Pranic Facelift                                                  
- ridurile se netezesc si se atenueaza in mod natural                                                                                                              
- trasaturile fetei devin ascendente, tonice     
- relaxeaza fata, care capata un aspect tineresc, luminos                                                                      
- pielea devine neteda, moale si elastica   
•    Avantajele invizibile ale metodei Pranic Facelift                             
- reechilibreaza energetic intregul corp                                                                                 
- este un tratament care previne problemele de sanatate                                                                     
- confera o bunastare psihologica si o atitudine mentala pozitiva                                           
- te relaxeaza si te elibereaza de stres                                                                             
- conduce la intarzierea procesului de imbatranire.  
•    Avantajul spiritual al metodei Pranic Facelift                                                
-prin echilibrul psihomental, frumusetea este exprimata printr-o stralucire dincolo de varsta!

Pin It