Portalul Echinoctiului de Toamna, 22.09.2017, workshop 18.30 - 21.30


Echinoctiul de Toamna face parte din Resetarile Universale Majore care ne aliniaza la Echilibrul Universal.
Marcheaza inceputul Toamnei si momentul in care ziua devine egala cu noaptea. Este timpul cand armonia perfecta intre energiile primordiale feminine (YIN) si masculine (Yang) creaza oportunitatea unui restart si a unor mari schimbari in viata noastra!

 

        Cheile de acces la darurile Echinoctiului de Toamna

Constientizeaza recolta anului!
Echinocțiul este sărbătorit în întreaga lume sub forma Festivalurilor Recoltei in care este onorata munca depusa de-a lungul anului si in care se exprima recunostiinta pentru roadele obtinute. 
Este timpul perfect sa facem un bilant al anului pentru a vedea realizarile, plusurile, minusurile si ce mai avem de facut in continuare.

Pregateste-te pentru sfarsitul anului!
Este inceputul unui proces de clarificare interioara cu privire la modul in care vrei sa finalizezi ceea ce ai creat in acest an.

Fi pregatit sa primesti solutii magice!
Resetarea Universului la Legea Echilibrului reconfigureaza puzzle-ul vietii si poate aduce solutii neasteptate la provocarile noastre, pe ultima suta de metri a anului.

Pregateste-te interior pentru Solstitiul de Iarna!
Începând cu 22 septembrie până pe 21 decembrie, durata zilelor va continua să scadă, iar cea a nopţilor să crească. Directia de curgere a energiilor universale favorizeaza acum cel mai mult cresterea interioara prin resorbtie, introspectie, liniste interioara, starea pura de constienta. 
Incepem sa ne pregatim printr-o practica sistematica de purificare si extindere a constiintei sa intelegem care va fi Noua Directie de Evolutie in anul urmator, incepand cu Solstitiul de Iarna.

Elibereaza umbrele si spiritele rele!
Echinoxul este o zi de sacrificiu. Acesta este timpul perfect sa privim la întunericul interior pentru a constientiza umbrele din viata noastra pe care este necesar sa le eliberam acum pentru a fi in echilibru.

Gaseste Calea de Mijloc pentru a-ti echilibra viata!
Arta de a trai in echilibru presupune sa ai simtul masurii in tot ceea ce faci si sa eviti excesele.
Echinoctiul ne ajuta sa constientizam domeniile de viata unde suntem dezechilibrati si sa gasim calea de mijoc pentru a imbina armonios toate aspectele vietii.

      Arta Relatiilor Nobile

Anul acesta Echinoctiul de Toamna este foarte special si aduce oportunitatea de a crea relatii nobile. 
Timp de un an, planeta noastra a beneficiat de vibratiile lui Jupiter in semnul Balantei, semnul parteneriatelor corecte si a relatiilor de cuplu implinitoare. 
Jupiter a venit sa schimbe programele vechi relationale, bazate pe nevoi, interese si frici, care au condus de-a lungul istoriei umanitatii la suferinte si atasamente intre oameni. El a transmis o viziune inalta a iubirii, care sa conduca oamenii la relatii nobile, care sa serveasca scopului lor evolutiv.

Exploreaza la acest Echinoctiu noile directii de evolutie ale acestui tip de reactii, pentru a aduce in viata ta fericirea si implinirea relationala de care ai nevoie.

Integreaza in relatiile tale noua constiinta a Iubirii care cuprinde:
Vointa de a iubi autentic; Alinierea la Iubirea Divina; Relatii Parteneriale Corecte; Armonizarea; Conflictelor; Transfigurarea Partenerului; Sustinerea reciproca a Idealurilor; Sacralizarea Erosului.

Pentru a maximiza oportunitățile de transformare, va invitam la workshop-ul Cerasellei Pere, astrolog, Ceremonia Echinoctiului de Toamna din 22 septembrie 2017, pentru a accesa Comorile Universului si pentru a va pregati de finalizarea anului.

Detalii eveniment
Data : vineri, 22 septembrie 2017, intre orele 18:30 – 21:30
Locatia: se comunica persoanelor care se inscriu  
Inscrieri: pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel. 0722 232810
Contributia: 149 Lei

Pin It