Аromamagia- Ritualuri aromatice

"Aromele sunt inzestrate cu actiune purificatoare, de echilibrare si intensifica propria energie.
Aromele ne umplu mintea cu pace si liniste."  Wang Wei

V-ati plimbat vara prin padure? Ati inspirat aroma fermecatoare a plantelor? Ce sentimente ati simtit atunci?
Amintiti-va... Marea majoritate va zice ca in timpul plimbarii li s-a imbunatatit dispozitia, le-a trecut durerea de cap, a disparut starea de frica, de neliniste si a crescut dorinta de a trai!
Viata noastra se intrepatrunde cu lumea aromelor. Aromele deseori sunt asociate cu oameni, situatii sau diverse obiecte. Diversitatea aromelor este enorma, deoarece numai plante aromatice sunt cunoscute în jur de 3000 specii. Organismul nostru reactioneaza imediat atunci cand o aroma declanseaza in noi asocieri cu amintiri placute sau neplacute. Deci, in ce consta puterea miraculoasa a aromelor?
Cu 260 milioane de ani in urma, valurile Oceanului Planetar au facut loc Pamantului, care, la randul sau, a dat nastere plantelor, copacilor, diferitelor vietuitoare.
In secolul XX, Einstein a enuntat legile de baza ale Universului:
Lumea inconjuratoare este formata din campuri energetice ce au proprietatea de a se "condensa" in forma de materie.
Ratiunea umana este o parte din Ratiunea Universala, ce umple Cosmosul.
Corpul nostru este o parte din corpul total.
Ratiunea umana poate schimba legile naturii, deoarece oamenii participa la Creatia Universala.
In secolul XXI, fiecare scolar stie ca toate vietatile, chiar si pietrele, poseda camp energetic (conglomerat de energie), iar ultimele descoperiri din psihologie demonstreaza ca intelectul uman este capabil sa conduca aceasta energie, dirijind-o in albia (canalul) necesar.
Cine este capabil sa evalueze distinctiile subtile intre misterul chimic al aromei, psihologia umana si puterea magica a naturii? Studiile au aratat ca in cazul in care in biroul dumneavastra vor pluti arome de scortisoara, pentru vizitatori se creeaza o atmosfera calma si de incredere. Ce inseamna asta? Chimie, psihologie, magie? Care este cauza? Sa ne amintim de Einstein: „Lumea este alcatuita din campuri energetice...”. Lucrand cu uleiurile volatile (100% naturale, lipsite de solventi chimici), folosindu-le în viata de zi cu zi, noi unim 2 surse energetice puternice: energia omului si energia plantelor, pe care apoi le directionam în canalul necesar. Unind aceste doua puteri, miscandu-le din interior spre exterior, oferindu-le directie, noi "schimbam" legile naturii si participam activ la Creatia Universala.
Natura este atotputernica! Utilizati potentialul sau enorm pentru beneficiul personal si al altora. Puterea detinuta de uleiurile volatile va va ajuta sa va imbunatatiti starea de sanatate, sa atrageti banii si dragostea, sa deveniti mai toleranti, mai buni, mai deschisi la schimbarile din jurul dumneavoastra si va deveni un aparator de nadejde al casei dumneavoastra.

Aromele protectoare
Stim ca corpul fizic este înconjurat de corpul energetic (aura). Deteriorarea, ruperea aurei duce la aparitia diferitelor afectiuni, ca urmare a dereglarii armoniei cu natura, cu universul.
Aura exercita si functia de protectie. La fel cum pielea ne protejeaza de influentele daunatoare ale mediului inconjurator, aura ne protejeaza de influentele daunatoare ale lumii energetice ce ne inconjoara. Ruperea sau subtierea aurei duce la patrunderea energiilor straine sau pierderea propriei energii. Ambele sunt cauza aparitiei diferitelor boli.
Uleiurile volatile actioneaza la nivel energetic eficient – curata si fortifica aura, ne protejeaza de invazia energiilor negative straine, au actiune benefica asupra starii emotionale, armonizeaza relatiile si apropie oamenii.
De ce uleiurile actioneaza pozitiv asupra starii noastre energetice? Uleiurile volatile sunt esenta plantelor ce contine energia celor patru elemente: Pamant, Apa, Foc si Aer. Aceasta energie este transformata de plante si pusa la dispozitia scopului primordial – viata.
Ultimele descoperiri din medicina au demonstrat ca cele mai puternice si eficiente antibiotice sunt nu cele sintetizate în mod chimic, ci cele vegetale. La majoritatea antibioticelor naturale virusii nu capata rezistenta. In procesul evolutiei, plantele au dezvoltat proprietatea de a sintetiza antibiotice naturale pentru cea mai eficienta protectie impotriva diferitilor virusi si bacterii. Altfel, ele nu erau in stare sa supravietuiasca. Nu doar virusii amenintau existenta plantelor. Soarele si Luna, gerul si caldura, lumina si intunericul, radiatiile si furtunile electromagnetice, schimbarile de presiune atmosferica. Ca sa supravietuiasca plantele au capatat o imunitate stabila, s-au invatat sa traiasca in armonie cu lumea inconjuratoare. Antibioticele sintetice contemporane au aparut în anii '30 ai secoului XX. Ele au o varsta de doar 80 ani.
V. Vernadsky scria ca prin substanta vie trec trei fluxuri / curenti naturali – substanta, energie si informatie. Acest lucru se aplica in totalitate uleiurilor volatile, care prin monomoleculele lor duc catre lumea animala si vegetala substanta, energie si informatie.
Intre plante si om exista o legatura directa. Kliv Bexter, unul din cei mai buni specialisti în poligrafe, a reusit cu ajutorul electronicii sa urmareasca comportamentul celulelor vegetale si a corpului uman, înregistrand reactiile, atat pozitive cat si negative. El practic a demonstrat ca plantele, prin intermediul unui anumit canal, pot „citi” gandurile noastre!
Uleiurile volatile sunt sufletul plantelor. Ele au memorat energia Soarelui, misticismul Lunii, puterea datatoare de viata a apei, luminozitatea vantului. Toata informatia primita din aceasta colaborare, plantele o inscriu pe matricea lor fenotipica, care la randul sau transmite aceasta informatie uleiurilor volatile. Plantele au o rezerva mare de energie vitala, care le permite sa se acomodeze cu usurinta conditiilor nefavorabile ale mediului inconjurator. Compusii volatili ai aromelor incarcate cu energie, patrund in aura, eliminand starea de foame energetica, deficitul imunitar, contribuie la regenerarea aurei, redistribuie si armonizeaza energia, lumineaza si condenseaza (o fac mai compacta) aura oamenilor. Mai mult ca atat, uleiurile volatile poseda o actiune puternica asupra sanatatii fizice si asupra comportamentului uman, implementand principiul vital: sa traiesti in aceasta lume si sa-i lasi si pe altii sa traiasca. In schimb, in situatia in care te simti agresat de altii, sa stii cum sa te protejezi!

Pin It