Retreat detox QiGong cu master Le si o lectie vie de istorie la Sarmizegetusa, 1-7 octombrie 2017


Va propunem un retreat de detox QiGong cu master Le si o excursie de neuitat la Sarmizegetusa, prilej pentru a ne reconecta la Sine, la istoria autentica a acestor pamanturi, dar si la intreaga natura, intr-o geografie impresionanta.

Calatoria noastra se desfasoara ca o poveste, pe parcursul a sapte zile, in care descoperim capacitatea de regenerare a corpului nostru, dar si puterea spiritului intr-un spatiu de vibratie inalta si puritate, conectandu-ne la seva si radacinile noastre autentice.

Maestrul Thuannghia Le, nascut in Vietnam, practica Qi-Gongul medical inca din copilarie, la ora actuala initiind a 7-a ramura din lume. El a trait de la varsta de 9 ani in templu, fiind instruit in 5 discipline traditionale, profesand mai tarziu ca si Maestru in Qi-Gong Medical, Acupunctura si Medicina Traditionala Asiatica. El traieste si practica in prezent in Hamburg, Germania, insa calatoreste frecvent in toata lumea tinand conferinte si seminare pe teme medicale si de vindecare energetica.
De asemena conduce in Vietnam 2 clinici pentru tratarea copiiilor autisti cu ajutorul tehnicilor energetice si a medicinei traditionale asiatice - activitate recunoscuta si de catre UNESCO. https://www.youtube.com/watch?v=V6M1vgAzDWg 

O saptamana de detoxifiere fizica, psihica, mentala si energetica, intr-o locatie cu o incarcatura spirituala deosebita.

Vom fi in perfecta armonie cu ciclurile naturii, vom face miscare si dieta cu retete ale maestrului, dar si drumetii la cetati dacice, in parcuri si rezervatii naturale. 

Qigong-ul Medical, folosind principiile din alchimia interna, elimina toxinele si patogenii, infuzeaza fiinta cu lumina si transmuta boala in sanatate, printr-o practica constanta.

Tabara include practicarea tehnicilor de detoxifiere a sistemului digestiv, sistemul motric, in plan psihic si emotional, regenerarea organelor si reechilibrarea energetica.
Bonus: Pentru prima data in Romania, se va tine in cadrul taberei Seminarul de o zi pentru intinerire si intretinere prin tehnica Qi-Gong. Indepartarea ridurilor, intinerirea tesuturilor si revigorarea fizica fara interventii chirurgicale, tratamente agresive sau folosirea acelor de acupunctura. Este un seminar condus deja cu mare succes in Vietnam, China, Franta si Germania.

Programul propus este o lectie de sanatate, resetare, dar si istorie pe viu, o legatura autentica cu sinele nostru, pe parcursul a sapte zile, avand urmatorul desfasurator:

Duminica, 1 octombrie - Ne intalnim la o pensiune din Costesti-Orastie, la ora 18:00, pentru cazare si cina de la ora 19:00. 
Recomandarea este ca plecarea din Bucuresti sa fie in jurul orei 08:00, pe traseul Bucuresti-Brasov-Sibiu–Sebes-Orastie, cu doua opriri scurte si o pauza de pranz in Sibiu, aceste sugestii nefiind obligatorii si incluse in costul programului.  

In zilele saptamanii care urmeaza, incepem ziua de dimineata, iar la 9.30 dupa micul dejun, respiratii si exercitii de qi-gong, curs cu master Le. 
Optional, program de exercitii la rasaritul soarelui.
Dupa masa de pranz, ora 13.00, vizitam in fiecare dupa-amiaza cetati dacice, sau facem drumetii in natura, meditam si lucram cu master Le in spatii sacre.
Cina la ora 19.00, la pensiune. Vineri avem un foc de tabara alchimic. 

Sambata, 7 octombrie - dupa masa de pranz plecam spre Bucuresti pe traseul Orastie-Sebes-Sibiu-Ramnicu Valcea-Pitesti-Bucuresti, traseu in care putem face un popas pe Valea Oltului, la Manastirea Cozia.

Costul acestui program este de 630 euro/persoana in camera dubla, supliment 180 euro pt. regim single, incluzand cazare sase nopti, pensiune completa detox, de la prima cina pana la ultimul dejun inainte de plecare, cursurile de Qigong si prezenta maestrului Le, programul excursiilor, insotiti uneori la cetatile dacice de un profesor de istorie cercetator, un excelent cunoscator al locurilor, intrarile la unele obiective turistice, translatori.

Un cost suplimentar il reprezinta transportul, in functie de optiunea aleasa de catre majoritatea participantilor, putem inchiria un microbuz sau un autocar mediu (aprox.300 lei), ori fiecare vine cu masinile personale.

Este necesar sa aveti imbracaminte comoda, sportiva, saltelute de izopren.

Pentru detalii ne puteti contacta la:

Telefon: 0722 232810
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Inscrierea si plata avansului de 50% se fac pana la 8 septembrie 2017, bani ce nu mai pot fi rambursati dupa 15 septembrie, in cazul anularii participarii.  

 

Pin It