Executive coaching

Avem placerea de a va invita la o intalnire exceptionala cu provocarea ce nu va lasa sa dormiti noaptea!

Fie ca este vorba despre un model nou de business sau marirea cotei de piata, o echipa care nu intelege ce are de facut sau o relatie disfunctionala cu un partener, o strategie noua de lucru sau schimbarea perspectivei pentru o situatie spinoasa, veti avea cadrul optim, spatiul securizat si instrumente inedite pentru a transforma criza intr-o oportunitate.
Reuniunea are loc in perioada 8-11 aprilie la Conacul Secuiesc, din Transilvania, in apropierea Coltilor Trascaului.
Aceasta intrunire este prima din seria celor trei module de coaching ce se vor desfasura in conace boieresti exclusiviste, in cele mai pitoresti locuri din Romania.

Facilitatoarea evenimentului este doamna Lilia Dicu, coach cu experienta care detine numeroase certificari in domeniu, printre care "Professional Certified Coach" al International Coach Federation, diploma de "Newfield Onthological Certified Coach" al Newfield Network, practicanta metodei “Transformational Leadership Presence” de Alan Seale, a coachingului sistemic, formata cu Alain Cardon si a metodei de lucru “Evolutia Constiintei” cu Gita Belin.

Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon
0722 232810.
Confirmarea participarii este necesara pana la data de 19 martie 2014.

Pin It