Implineste-ti Misiunea Personala cu Saturn în Capricorn in 2018 - 2020!


Saturn în Capricorn este cel mai important tranzit astrologic al anului 2018!
Marchează o schimbare majoră in plan social si personal in urmatorii 3 ani.  Niciodată nu a fost un moment mai bun pentru ca oamenii sa inteleaga care este misiunea lor personala in aceasta viata. Saturn este garantul cosmic care ne asigura ca nimic nu va putea sta in calea implinirii menirii noastre, daca ne vom asuma 100% acest lucru.

Saturn ne va ajuta sa depasim blocajele evolutive!

Suntem la inceputul a ceva nou care ne va provoca sa constientizam ce ne frusteaza, ce ne limiteaza si ce ne impiedica sa evoluam. Saturn ne va sustine sa intelegem ca limitările vietii sunt o binecuvântare deghizată. Ele ne provoaca de fapt sa intram pe TERENUL DE JOC al vietii si sa intelegem modul de gandire al castigatorilor cat si al invinsilor. Limitarile ne ajuta sa fim mai atenti la regulile jocului vietii, pentru ca apoi sa ne stabilim cu intelepciune regulile personale care ne vor conduce la succes.

Saturn ne indica misiunea personala pe care o avem in aceasta viata!
Misiunea este legata de un tel inalt, care ne ajuta sa crestem impreuna cu ceilalti. Efortul de a ne implini misiunea va conduce la cresterea nivelului de constiinta si la eliberarea treptata de conditionarile karmice. Alinierea la misiunea personala ne va creste vibratia si va atrage sustinerea universului de partea noastra.

Stiti ce regretă oamenii cel mai mult pe patul de moarte?
Ca nu si-au indeplinit misiunea pentru care au venit in aceasta existenta. Fiecare om, atunci cand vine pe pamant alege sa implineasca un anumit plan de evolutie. Cel mai mare regret pentru cine este gata sa paraseasca planul fizic este ca nu si-a indeplinit misiunea de a deveni o persoana mai buna si de a lasa o mostenire celorlalti, de care sa fie mandru.

Intrarea lui Saturn în Capricorn va sprijini oamenii sa ajunga pe cea mai inalta treapta de evolutie posibila.
Capricornul este in corelatie cu Mijlocul Cerului, care indica cele mai înalte aspiratii pe care dorim sa le realizam. In urmatorii 3 ani, Saturn va fi precum un mentor, care ne va antrena sa urcam pe cel mai inalt varf din aceasta existenta.

Acum este cel mai bun moment sa lucram pentru a deveni cea mai bună versiune a noastra și sa ne realizam scopul vietii.
Oamenii nu s-au nascut sa stagneze. Scopul vietii este sa crestem, sa evoluam si sa ne indreptam spre ceva maret. Indiferent de cat de diferiti suntem unii de ceilalti avem cu totii in comun nevoia de auto-actualizare.

Acceseaza viziunea misiunii personale!
Este imposibil să ai o vizibilitate de 360 ° daca ramâi la baza muntelui. Este necesar sa urci in vârf, pentru a avea viziunea necesara si a intelege care iti este misiunea personala. Fara viziunea corecta este imposibil sa iti atingi obiectivele. Fara o viziune, nu exista scopuri puternice. Iar obiectivele care nu sunt legate de o viziunea corecta nu sunt niciodată atinse.

Pentru a va ajuta sa realizati cel mai inalt tel personal am creat

PROGRAMUL - Implineste-ti misiunea personala!
cu Saturn în Capricorn in 2018-2020.

Programul “Implineste-ti misiunea personala” este o platforma de lucru creata ca sa faciliteze descoperirea si implinirea misiunii personale in urmatorii 3 ani.
Programul ajuta sa va aliniati obiectivele personale cu planul general al universului (conform hartii astrologice), astfel incat sa aveti cat mai rapid succes in tot ceea ce va propuneti.
In acest program va veți crea un panou cu imagini special alese pentru a ancora cat mai profund in fiinta voastra viziunea calauzitoare.
De asemenea, veti avea ocazia sa va inscrieti intr-un grup privat pe Facebook  incepand cu 1 ianuarie 2018, unde veti putea impartasi viziunea voastra cu alte persoane care au acelasi spirit inovator si unde veti putea obtine asistenta direct de la mine sau de la alți membri.

DESCRIERE PROGRAM
Veti primi o serie de e-mailuri si exercitii care va vor ajuta sa va stabiliti care este scopul cel mai important pe care sa-l realizati in urmatorii 3 ani.
Veti avea o meditatie inregistrata si o analiza astrologica sintetica legata de Saturn. Programul va ajuta saobțineti claritate cu privire la directia de evolutie prioritara pe care este bine sa o urmati in urmatorii 3 ani. Va puteti astfel alinia obiectivele la puterea lui Saturn si la misiunea Capricornului din harta voastra personala. Veti obține acces la un sistem puternic care sa va permita sa puneți toate piesele puzzle-ului vietii voastre la un loc si sa-i dati un sens clar. Veti obține un plan de acțiune care sa va ghideze pas cu pas pentru a va materializa obiectivele.

Programul cuprinde urmatoarele lectii:
Cum să-ți transformi viziunea în realitate? Psihologia care sta la baza atingerii obiectivelor. Ce reprezinta Mijlocul Cerului in harta natala personala? Cine este Saturn? Cum sa folosesti energia lui Saturn pentru a descoperi si materializa viziunea succesului personal. Cum sa lucrezi cu energia Capricornului pentru a ajunge in "varful muntelui"? Domeniile de viata prioritare pentru fiecare, in  obtinerea succesului.
Ce slabiciuni personale si ce obstacole stau in calea succesului vostru? Creaza Vision Board-ul, un panou cu imagini sugestive care ajuta la materializarea obiectivelor.

Cand Saturn este in domiciliu, in semnul Capricornului, este timpul ideal sa ne materializam visele si obiectivele!

Sunt foarte incantata sa lucrez cu dumneavoastra la identificarea celui mai inalt proiect pe care vi l-ati propus sa-l realizati in urmatorii 3 ani si in aceasta viata!
Cu apreciere, Cerasella Pere
MASTERMIND ASTROLOGY

Programul “Implineste-ti misiunea personala”
Pret: 180 Lei.
Pentru cumparare este necesar sa completati formularul de inscriere aici:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAfm4aCw1lJlQ7BcSs3dDfOvcsanFxFTzl1GfEZhdkLpSHmg/viewform  
Efectuati plata la Banca Transilvania pe numele Pere Mihaes Cerasella contul: RO60BTRL01801201D32717XX.
Trimiteti un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu data nasterii (zi, luna, an, ora, locul nasterii) si specificati ca ati facut plata.

Dupa achiziție, veți primi o confirmare pe e-mail si apoi lectiile programului.

Pin It