Invataturi Eseniene - Curatarea Subconstientului prin Muncile lui Hercule - Workshop in Bucuresti, 15-16 decembrie 2017

Tema Seminarului: Curatarea Subconstientului si Crearea de Elementali pozitivi cu ajutorul Parabolelor, Beatitudinilor si Muncilor lui Hercule

Natura fundamentala a omului nu s-a schimbat in cele douazeci de secole de la pana acum. Chiar daca taiem legatura cu marile filozofii ale trecutului, vom ajunge la concluzia ca totusi acestea se bazeaza pe principiile eterne, principii care stau la baza oricarei gindiri adevarate. Excesul de intelectualitate, bazat pe cele cinci simturi, a facut ca subconstientul individului sa fie construit din trairi, emotii, sentimente frici (ceea ce numim elementali) care de cele mai multe ori il incatuseaza pe individ, blocandu-l sa gandeasca rational.
Traim intr-o lume in continua schimbare si suntem expusi unor influente exterioare daunatoare care ne perturba si mai mult existenta. Daca vrem sa eliberam subscontientul din multitudinea de iluzii, frici, dorinte obsedante, idei fixe,..etc, avem nevoie de o cale sigura si stabila pentru a realiza acest lucru.

Adevarul spiritual si ghidarea spirituala sunt continute in filozofia Adevarului, treapta superioara a caii spirituale. La un moment dat Miturile si Parabole transced timpul si nivelul de constiiinta al omului, reflectand filozofia Adevarului. Acest seminar va prezinta o cale sigura si accesibila de curatare a subconstientului folosind intelepciunea mistica prezenta in Miturile lui Hercule, Parabole si in Beatitudini.

Seminarul va fi sustinut de catre profesorul Ion Barosan, instructor si ghid al Scolii Eseniene de Metafizica Cuantica.
Ion Barosan preda stiinta calculatoarelor la Universitatea Technica din Eindhoven, Olanda si are peste 20 ani de experienta in practicarea meditatiei, specifica Scolii Eseniene si peste 25 de ani de cercetare si experimentare a practicii ezoterice eseniene, participand la diferite seminarii internationale dedicate invataturilor eseniene (Cipru, Germania, Italia, Olanda, Belgia).

Program:
1. Vineri - 15.12.2017 intre 18:30 – 21:30 :
I. Curatarea Subconstientului - prezentare, meditatii

2. Sambata - 16.12.2017 intre 9:30 – 13:00, 14:00 – 18:00 :
I. Muncile lui Hercule- dezactivarea furiei, a dorintele obsedante, a fricilor, echilibrul si armonizarea corpului in nevoile sale - prezentare, meditatii
II. Beatitudini, Parabole – prezentare, meditatii

Scopul Seminarului: Curatirea Subconstientului si Crearea de Elementali Pozitivi folosind filozofia mistica a Adevarului prezentat in Beatitudini, Parabole si Muncile lui Hercule.

Locatia: Piata Amzei, EDUCATION POINT
Str. Mendeleev 7-15, etaj 1, sala E si D, sectorul 1, Bucuresti
Contributie: 250 RON; 
Persoanele cu anumite dificultati fac o contribuite dupa posibilitati.

Inscrierile: Se pot face la numarul de telefon: 0722232810 sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It