Consultanta astrologica

"A trai o viata mai constienta ... este o cale a intelepciunii!"  Rudhyar


Astrograma natala                                      
Cautam deseori in exterior raspunsuri atunci cand acestea se afla in noi insine. De aceea, este esential sa intelegem cine suntem, incotro mergem, cu ce daruri am venit in aceasta lume si ce lectii avem de invatat.                                            
Astrologia natala este prima etapa in cunoasterea profunda a fiintei noastre. Calatoria spre cunoasterea de sine este facilitata de interpretarea hartii natale în punctele sale traditionale, planetele in semne, case si conjuncturi. Astrograma urmareste identificarea directiei de evolutie a unei persoane din perspectiva sufletului, si nu a ego-ului care o poate limita. Ofera informatii pretioase despre bagajul de experiente cu care am venit in aceasta existenta, care ne aduce atat daruri, cat si conditionari ce ne pot limita evolutia. Prin constientizarea lectiilor pe care le avem de invatat si a sensului cel mai inalt spiritual pe care il putem atinge in aceasta viata, fiecare fiinta poate alege constient calea care e in acord cu menirea sa.
            
Astrograma previzionala
Prin revolutia solara se analizeaza cele mai importante aspecte si evenimente care pot avea loc intr-un an de zile, incepand cu ziua de nastere a nativului. Studiul urmareste care este cea mai buna directie de evolutie pentru nativ, care sunt prioritatile pe care le are de indeplinit pentru a progresa si a avea succes in toate aspectele vietii sale. De asemenea, sunt evidentiate blocajele si testele karmice pe care le are de infruntat si unde are o protectie speciala.

Astrograma relationala
Este o analiza complexa care suprapune hartile celor doua persoane care doresc sa inteleaga care sunt nivelele compatibilitatii lor, cum pot sa-si valorifice impreuna potentialul si totodata sa creasca impreuna spre a face un intreg. Este un studiu necesar tuturor celor care doresc sa-si inteleaga bine partenerul, relatia de cuplu si motivul pentru care se afla impreuna.  

Astrologia Kabbalistica
Astrologia kabbalistica are la baza ciclurile energetice universale corelate cu sephirotii Arborelui Vietii, care sta la baza creatiei.
Fiecare ciclu kabbalistic reprezinta un modul energetic dintr-o retea de tipare cosmice, care vine cu o anumita informatie, structurata pe anumite prioritati. Daca accesam constient semnificatiile fiecarui ciclu kabbalistic si le corelam cu propria harta natala astrologica, atunci noi putem sa ne sincronizam cu intelepciune cu ritmurile universale.

In traditia egipteana si iudaica se practica alchimia astrologica, care porneste de la principiul ca omul este intr-o perfecta corespondenta cu universul. Atunci el poate sa se purifice, prin intelegerea profunda a legilor universale si respectarea lor.

Practicile kabbalistice magice se concentrau pe conlucrarea cu energiile sephirotilor si ale planetelor din Arborele Vietii, considerat a fi baza de la care s-a creat Universul. Fiecare sephirot si planeta reprezinta un aspect universal care, daca este purificat si activat armonios in interiorul fiintei noastre, poate accelera evolutia personala.
Practicantul astrologiei kabbalistice trece de la a participa pasiv la evolutia lucrurilor la a fi un jucator activ si inspirat.
Manifestand constient liberul arbitru, el poate ca in loc sa traiasca preziceri, sa-si creeze profetii!

Consultanta Astrologica Kabbalistica:
- personal:  in functie de tranzitele planetare si ciclul kabbalistic in care se afla, se face o analiza a factorilor care pot aduce cel mai mare succes si fericire nativului, in functie de aspiratiile sale.
- profesional: in functie de prioritatile profesionale, se analizeaza in concordanta cu ciclul kabbalistic social, cele mai eficiente cai de a maximiza eforturile si creativitatea persoanei, astfel incat sa-si implineasca corect si rapid scopurile.

Pin It