RETREAT 17 - 19 martie 2017; ECHINOCTIU de PRIMAVARA - Portal catre Timpul Universal


Locurile sacre reprezinta puncte cheie in care conexiunea cu energiile subtile se face intr-un mod mult mai puternic si evident​.
Retreat-ul nostru se desfasoara intr-un moment cosmic de mare insemnatate, portalul echinoctiului de primavara, atunci cand se produc resetari energetice majore la nivel planetar, un moment exceptional de echilibrare si armonizare intr-o maniera constienta.

„Cunoaste-te pe tine si lumea se va schimba!”

Timpul ne insoteste pretutindeni, amintindu-ne de unicitatea fiecarei clipe a trecerii noastre prin univers.
Cei mai straluciti savanti si oameni de stiinta au incercat sa rezolve una dintre cele mai mari enigme ale umanitatii: natura timpului. 
Are timpul un inceput? Va avea un sfarsit? Ce este de fapt timpul?

Echinoctiul de Primavara este un indicator foarte important al schimbarii directiei de evolutie a Timpului Universal.

Echinoctiul de Primavara sustine etapa Creatiei in Univers pentru noul ciclu anual. Prin acest portal astronomic, vor veni Energiile Universale de Creatie care sa sustina fundatia energetica si informationala a tot ceea ce se va construi in 2017.
Echinoctiul de Primavara marcheaza inceputul primaverii astronomice, insa nu doar natura se trezeste acum la viata ci insasi existenta noastra este impulsionata sa reinvie!
 
Darurile Portalului de Echinoctiu de Primavara
Regenerare si reintinerire profunda
Acum Pamantul fiind situat cel mai aproape de Soare, faciliteaza prin practicarea unor tehnici de reincarcare energetica, o improspatare si revitalizare fizica si psihoemotionala.

Sincronizarea cu Timpul Universal
Conexiunea la matricea Echinoctiului de Primavara ne va ajuta in sincronizarea cu fluxurile Timpului Universal, astfel incat sa ne realizam obiectivele cu mai putin efort si intr-un mod inspirat.

Alinierea vietii noastre la Echilibrul Cosmic
Echinoctiul de Primavara marcheaza momentul in care ziua este egala cu noaptea si energia masculina este egala cu energia feminina. Conectarea la acest Echilibru Cosmic ne va ajuta sa CREEM cea mai buna versiune a evolutiei vietii noastre in 2017.

Locatia aleasa este un complex rustic deosebit din judetul Dambovita, situat pe o proprietate de 6 hectare la marginea padurii. Rasfatate de soare, vilele au vedere panoramica impresionanta spre trei masive muntoase: Leaota, Bucegi si Baiului.

Vineri, 17 martie 2017, ne intalnim la destinatie, ora 19.30,(aprox. 2 h de la Bucuresti), unde ne cazam si apoi vom servi cina de bun venit la ora 20.00. 
Introducere in Programul – Practica de aliniere la Timpul Universal - despre relatia dintre Echinoctiu si Timpul Universal.
Inainte de culcare vom face o meditatie speciala, in scopul de a ne seta deja la energia portalului de echinoctiu.

Sambata, 18 martie 2017 – dimineata exercitii de qigong, iar dupa micul dejun (ora 09:00), sesiunea de dimineata (ora 10.00)Alchimia Energetica, tehnici si metode de purificare-echilibrare a corpurilor subtile si a corpului fizic
Pauza de pranz 13.30-15.30, apoi sesiunea de dupa-amiaza, 
Alchimia Spirituala, care cuprinde Meditatia de conexiune la energiile Lunii si Meditatia de conexiune la energiile Echinox-ului, dar si o analiza personalizata a momentului astrologic, pentru care trebuie sa trimiteti data nasterii, ora si localitatea.
Ceremonie a focului, la 19.30.
Cina festiva la ora 20.30.

Duminica, 19 martie 2017 - dimineata exercitii de qigong, iar dupa micul dejun (ora 09:00), optional o drumetie la Sfinx,(aprox. 1.30 h pana la telegondola), unde vom practica exercitii solare de incarcare energetica si echilibrare. 
Ne intoarcem la conac pentru masa de pranz, iar spre seara plecam acasa cu sufletul plin si energie pentru o primavara minunata.

Invitat, Cerasela Pere, astrolog si coach in Managmentul Timpului Universal.

Costul acestui program de 3 zile este de 890 lei/persoana loc in camera dubla, incluzand cazare pentru doua nopti, cu mic dejun, 2 pranzuri si 2 cine festive, programul seminariilor si ceremoniilor de echinoctiu. 
Persoanele din aceeasi familie au un discount de 10%. 
Pentru camera in regim single, se plateste un supliment de 250 lei. 
Pentru insotitorii care nu participa la programul de seminar, costul este 590 lei, iar pentru copii pana la varsta de 12 ani, 390 lei.

Nu este inclus in pret transportul, care se face prin mijloace proprii, bauturile consumate.  

Avansul este 400 lei - se plateste pana la data 2 martie 2017

Pentru inscriere si informatii suplimentare pe email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel. 0722 232810
De asemenea,  trebuie sa trimiteti data nasterii, ora si localitatea, pentru analiza personalizata a momentului de echinoctiu.

 


Pin It