Cel care priveste in exterior viseaza, cel care priveste spre interior vegheaza.-C. G. Jung

Luna Plina ne ajuta sa asimilam subtil calitatile arhetipului Sagetatorului pentru a ne accelera evolutia.

Semnul Sagetatorului amplifica in aceasta perioada puterea constiintei de iluminare si realinierea la adevarurile majore ale fiintei noastre, pentru a dobandi o viziune mai inalta asupra anului pe care l-am parcurs.  Este timpul sa evaluam obiectiv experientele traite in acest an si sa discernem in functie de calitatea acestora care sunt motivatiile si aspiratiile care ne cheama sa le realizam in 2016.

Ciclurile planetare sunt motoare energetice universale care impulsioneaza evolutia intregii planete.

Karma exprima legea cauzei si a efectului si imprima in fiinta noastra diverse caracteristici de comportament care conduc la diverse blocaje, limitari, frustrari, intarzieri, care ne impiedica sa avem deplin succes in diverse aspecte ale vietii. 


Matricea Intelepciunii!
 “Morala nu a fost coborata in lume si impusa poporului sub forma tablitelor cu cele 10 porunci, ci este o functie a sufletului omenesc.” C.G. Jung

"Vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu...Restul nu sunt decat detalii!"-Albert Einstein

Evolutia noastra pe drumul eternitatii urmeaza calea universului, a galaxiilor si a planetelor. Ciclurile astrologice fac parte din ritmurile de crestere universala, care ne ghideaza cum sa accesam fluxurile cele mai puternice de crestere si dezvoltare si care predomina intr-o anumita perioada.

V-ati intrebat vreodata: cine sunt eu, cu privire la Dumnezeu, la viata, la moarte, care este scopul vietii mele si unde ma voi duce dupa moarte?

In era Varsatorului, manualul de educatie energetica este Pranic Healing, care te invata sa simti energia si sa utilizezi legile energiei in toate aspectele vietii, incepand cu sanatatea.

Seda Bağcan, femeia care a împrumutat vocea îngerilor, cântă din nou la București.

Maestrul Interior

"Cand erai copil,​ ai crezut​ ca un invatat are puterea de a face orice. Asa am crezut si eu odata. Iar adevarul este ca pe masura ce puterea reala a unui om creste si cunostiintele sale se extind, calea pe care o urmeaza devine din ce in ce mai ingusta​,​ pana cand el nu mai alege nimic, ci face numai si numai ceea ce trebuie sa faca. “- Ursula K. Leguin
 
Calea Sphinx-ului

“Ma deschid schimbarii si transform in mine tot ceea ce ma impiedica sa renasc mai viu ca niciodata!”.
Eliberararea din karma de suferinta si accesul la calea maestrilor sunt guvernate de semnul Scorpionului. Energia plutoniana a acestui arhetip zodiacal aduce capacitatea omului de a transforma durerea in evolutie spirituala, pentru a realiza alchimia egoului necesara alinierii vietii noastre la ​Suflet si la Vointa Divina.
“Cel mai frumos lucru pe care-l putem trai e misterul.” Einstein