Concert Seda Bagcan World Peace Tour la Bucuresti, 15 noiembrie 2014

Seda Bağcan, femeia care a împrumutat vocea îngerilor, cântă din nou la București.

Veniti la un spectacol care imbina muzica, stiinta si vindecarea.

Evenimentul va avea loc sambata, 15 noiembrie 2014, ora 19.00, la Auditorium Pallady Hall din Bucuresti. 

Cântăreața va fi acompaniată la pian de faimosul artist turc Dr. Õmer Ōnder, o stea a televiziunii turce, cu peste 15 premii naționale și internaționale câștigate pentru excelență în media.

Alături de acesta, la nai va cânta artistul turc Bilgin Canaz, un magician al muzicii sufi. 

Seda Bağcan a inclus România în turneul sau World Peace Tour alături de Statele Unite, Japonia, India, Macedonia, Bulgaria si Belgia. Turneul a debutat pe 20 septembrie, la Sky Fest, în Africa de Sud.

Concertul va promova ultimul sau album “ I AM THAT I  AM”.
http://www.sedabagcan.com/albumdetail.php?id=5   

Seda Bağcan este recunoscuta in muzica New Age, vocea sa are valente terapeutice, dovedite in timpul concertelor sale prin interactiune cu publicul.  
Anul trecut a cantat in deschiderea conferintei Gregg Braden la Bucuresti.

Deasemenea, Masaru Emoto a realizat testele sale celebre cu efectele muzicii asupra moleculei de apa, in care a folosit melodii ale artistei. 

Pentru achizitionarea biletelor va asteptam la sediul CEDA, str. Viitorului nr 14, sect. 2, de luni pana vineri intre orele 15.00-18.30. Pretul unui bilet este 89 lei sau 119 lei, in functie de rand. Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la 0722 232 810 sau email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Pin It