Cursul de Pranic Healing Baza - 28-29 noiembrie 2014

In era Varsatorului, manualul de educatie energetica este Pranic Healing, care te invata sa simti energia si sa utilizezi legile energiei in toate aspectele vietii, incepand cu sanatatea.

Pranic Healing este un sistem de vindecare.


Are la baza cele mai vechi si mai valoroase metode de vindecare existente vreodata. Acestea au fost sintetizate si aduse intr-o forma moderna perfectionata de catre marele maestru Choa Kok Sui. Datorita modului logic, sistematic, stiintific in care abordeaza vindecarea, scoate medicina energetica din sfera superstitiilor si a misticismului. Protocoalele sale de vindecare specifice fiecarei boli sunt folosite cu rezultate excelente atat de terapeutii, cat si de medicii din intreaga lume. Pranic Healing foloseste pentru redobandirea starii de sanatate, legile naturale ale vindecarii folosite de mii de ani, care au la baza energia vitala, prana. Bolile isi au originea peste 70% in corpul energetic. Prin eliminarea blocajelor energetice si prin incarcarea energetica a zonei afectate, vindecarea se produce natural.

Pranic Healing te initiaza in arta autovindecarii

Cursul a fost conceput pentru a fi oferit tuturor oamenilor, nu doar specialistilor in vindecare. Metoda, ca toate invataturile inalte este simpla, clara, usor de invatat si de practicat de catre orice persoana. Nu presupune sa ai abilitati innascute sau speciale pentru a o folosi. Este nevoie doar de dorinta sincera de a invata sa remediezi singur perturbarile care apar in starea de sanatate, datorate accelerarii ritmului de viata, a stresului zilnic si a altor factori. Sanatatea este o cerinta de baza pentru o viata evolutiva. A-ti lua responsabilitatea sanatatii in propriile maini inseamna un pas important in a dobandi controlul vietii tale. Cu cat ai mai multa vitalitate si energie, cu atat ai mai multa putere sa evoluezi. De aceea, autovindecarea este un mod intelept de perfectionare.

Pranic Healing este un instrument de optimizare a vietii

Ca stiinta a energiei, Pranic Healing iti ofera progresiv, instrumentele necesare prin care sa-ti imbunatatesti viata sub toate aspectele ei: in evolutia spirituala, cresterea nivelelor de energie la care ai acces, longevitatea, dezvoltarea unor aptitudini mentale superioare, armonizarea relatiilor umane, purificarea spatiilor de munca si de locuit, amplificarea prosperitatii, etc.

Pranic Healing este un pod catre invataturi din ce in ce mai inalte

Prin informatiile pretioase pe care le ofera, Pranic Healing indica oamenilor o cale de evolutie echilibrata care sa armonizeze exigentele materiale cu cele spirituale. Aceste invataturi apartin unui gigant spiritual al timpurilor noastre, maestrul Choa Kok Sui, care le-a publicat in 22 de carti traduse si raspandite in peste 80 de tari de pe toate continentele, fiind cunoscute si practicate de milioane de persoane. Pranic Healing ofera un sistem de educatie integrativa care cuprinde mai multe cursuri structurate pe 3 nivele:

Sanatate: Pranic Healing baza, Pranic Healing avansat, Psihoterapia pranica, Cristaloterapia pranica, Autoaparare psihica
Dezvoltare personala: Kriyashakti, Feng Shui Pranic, Bussiness Spiritual Management
Evolutie spirituala: Arhatic Yoga, Crestinismul revelat, Meditatia Universala Tatal Nostru, Esenta spirituala a omului s.a.

Poate te-ai intrebat pana acum cum sa te echilibrezi fizic, emotional, mental si spiritual, cum sa elimini emotiile si gandurile tale negative, cum sa folosesti puterea centrilor tai energetici pentru a te perfectiona, cum sa elimini stresul, gandurile negative si influenta campurilor psihice negative, cum sa-ti dezvolti intuitia, clarvederea, clarsimtirea pentru a fi inspirat, cum sa-i ajuti pe cei dragi si pe cei apropiati cand au probleme de sanatate?

Daca doresti sa inveti sa utilizezi energia pentru a-ti optimiza sanatatea si pentru a-ti trai viata conform celor mai inalte aspiratii ale tale, te invitam sa intri alaturi de noi in lumea fascinanta a energiei!

Cursul va fi sustinut de profesorul Fabio Ciceri, expert in vindecarea energetica si in transmiterea invataturii Pranic Healing.

Taxa de participare pentru cele doua zile este 450 Lei.

Va avea loc la seciul CEDA, str. Viitorului nr.14 sect.2, cu urmatorul program:  

- vineri, 28 nioembrie 2014 orele: 9:30-18.30
- sambata, 29 noiembrie 2014 orele: 9:30-18.30

Pentru cei interesati sa participe, va rugam sa ne confirmati prezenta si sa completati, formularul de inscriere pe care il solicitati persoanei de contact:           

Cerasella Pere, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

tel: 0749.785.921, 0769679958  www.institutulpranichealing.ro

 

 

Pin It