Luna Noua in Constelatia Sagetatorului, 12 noiembrie 2015, Ascensiunea Energiilor Jupiteriene, 18.45-21.30


Matricea Intelepciunii!
 “Morala nu a fost coborata in lume si impusa poporului sub forma tablitelor cu cele 10 porunci, ci este o functie a sufletului omenesc.” C.G. Jung

Energia Jupiteriana 
Momentul de Luna Noua marcheaza inceputul unei perioade care va dura intre 11 noiembrie si 22 decembrie, in care se vor amplifica din ce in ce mai mult pe Pamant energiile jupiteriene, care potenteaza: intelegerea profunda a lucrurilor, discernamantul, spiritul decizional, etica, bunatatatea, generozitatea, mentoratul, calatoriile, entuziasmul, cautarea noului, optimismul, credinta, filozofia inalta de viata.

Climatul Social
Tendintele vorfi de relaxare a tensiunilor, de amabilitate, de deschidere catre refacerea anturajului, catre restaurarea pozitiei sociale. Deschiderea drumurilor in plan social pot conduce la sanse benefice neasteptate in tot ceea ce intreprindem.

Directia de evolutie 
Expansiune in plan: social, in cunoastere si calatorii. Sinteza. Speranta.

Comportamentul Integrator 
- Organizarea si sinteza informatiilor pe care le avem, pentru a avea o privire de ansamblu; 
- Reguli si principii corecte (improspatate daca este necesar), care sa conduca la succes;
- Sa-i calauzesti, sa-i ajuti si sa-i protejezi pe altii;
- Sa te instruiesti sau sa te consulti cu cei mai buni dintr-un domeniu pentru a te perfectiona;
- Cultivarea unei vieti echilibrate si cat mai aproapiate de natura;

Norocul perioadei 
Surade prin extinderea contactelor sociale (mai ales cu strainatatea), prin prieteni,  sfatuitori, protectori; astfel pot veni contracte, colaborari, relatii noi foarte utile vietii noastre.

Psihologia Integrativa 
Cultivarea optimismului, generozitatii, a increderii in sine, a umorului, a independentei, a spiritului de jucator. Sa fi vital, jovial, vizionar, aventuros, liber, independent. Capacitatea de a motiva si entuziasma si pe altii. Sa ramai credincios adevarului.

Comentariu 
Cheile succesului in aceasta perioada depind de alinierea si armonizarea noastra pe toate planurile cu energia Jupiteriana. In acest seminar, se va analiza pentru fiecare participant, pozitia lui Jupiter in harta sa natala, pentru a constientiza potentialul, directia de evolutie cat si lectiile spirituale pe care le are de asimilat pentru a accesa matricea intelepciunii.

Cultivarea Sanatatii
Luna Noua, care marcheaza conjunctia dintre cele doua luminarii, Soare-Luna, favorizeaza vindecarea interioara si de aceea, acum, capacitatea noastra de detoxifiere este maxima. Un program de cultivare a sanatatii pe moment de Luna Noua face parte dintr-un stil de viata intelept, in care preventia problemelor de sanatate se realizeaza​ in cel mai bun moment, in acord cu ritmurile universale.

Luna Noua in Sagetator sustine vindecarea organismului la nivel de: ficat, metabolism, coapse, lipoame, discopatii, glanda timus, crestere corporala.

Materializarea obiectivelor cu ajutorul Lunii Noi 
Luna Noua este benefica atat in planul optimizarii sanatatii,​ cat si pentru a incepe actiuni inspirate, care sa conduca la imbunatatirea diferitelor aspecte ale vietii.
Pentru a sti care sunt domeniile de viata vizate de aceasta Luna Noua, referitoare la harta astrologica personala, trimite pe email datele tale de nastere, inainte de 11 noiembrie 2015 (ziua, luna, anul, ora nasterii, localitatea), odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii.

Practica Spirituala in acord cu Luna Noua
Insanatosirea reala apare atunci cand ne conectam la o sursa mai inalta de energie, printr-o practica spirituala. Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli, in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!”- maestrul Choa Kok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:
-Reduce stresul;
-Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
-Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria de a trai;
-E o forma de a servi planeta, prin intermediul binecuvantarilor;
-Este activata forta de autovindecare;
-Imbunatateste relatiile personale si familiale;
-Creste forta fizica si psihica;
-Curata, intareste chakrele si aura (face corpul mai puternic si dinamic).

Cuprins:
-Integrarea energiilor Jupiteriene in acord cu harta astrologica a participantilor​;
-Ritualuri aromatice pentru cultivarea sanatatii;
-Exercitii de purificare fizica si energetica;
-Respiratia pranica;
-Meditatia Inimilor Gemene pentru autovindecare si incarcarea energetica a proiectelor

Important! Prezenta la acest program se va face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, pe emai: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefon 0722 232810, care se va sustine cu minim 7 participanti. 
Adresa unde se sustine seminarul va fi transmisa celor inscrisi.

Seminar prezentat de catre astrolog Cerasella Pere.

Data: joi, 12 noiembrie 2015, orele 18:45-21:30

Contributia dumneavoastra este 50 lei.

Pin It