Alchimia transformarii si a erosului in semnul Scorpionului, 4 noiembrie 2014

“Cel mai frumos lucru pe care-l putem trai e misterul.” Einstein

Semnul Scorpionului, este asociat cu procesele de transformare fundamentale. Este semnul luptatorului interior, cel care lupta cu umbrele sale pentru a se autodepasi si a renaste. Daca dorintele noastre sunt pure si intense, ele ne vor ajuta sa ne transformam radical viata. Asa cum I Ching demonstreaza de milenii, 
​ca ​timpul cu adevarat nu exista. Tot ce exista cu adevarat este transformarea.
Orice sfarsit este un nou inceput. Ne-am nascut cu o capacitate infinita de transformare si regenerare. Cunoasterea si acceptarea acestor adevaruri ne poate elibera si ne poate ajuta sa renastem perpetuu, la un alt nivel de constiinta. Pentru aceasta, este necesar sa avem curajul sa lasam anumite lucruri din noi si din viata noastra sa moara, pentru a avea puterea sa progresam.
Este vital sa incepi sa-ti transformi acele aspect ale vietii tale care iti creeaza suferinta. Capacitatea de a vedea prezenta binelui chiar si in testele karmice, iti va permite sa transformi otrava in nectar. Rezolvarea karmei presupune sa constientizezi tiparele comportamentale gresite care te conduc la suferinta, la blocaj si sa dezvolti modalitati noi de gandire si de actiune.
Orice proces alchimic, cuprinde parcurgerea a 3 nivele de transformare: energetica emotionala si spirituala. Parcurgerea acestui drum de vindecare si de dezvoltare, necesita sa trezesti in fiinta ta forta si curajul Pasarii Phoenix,de a lasa sa moara in viata ta tot ce nu te mai reprezinta, pentru a putea pasi pe o treapta mai inalta de evolutie.
Eclipsa de Soare care a​re​ loc in 24 octombrie 2014 in Scorpion in apropierea Nodului Nord in Balanta, poate deschide o cale noua fiecaruia. O eclipsa de Soare zguduie, dizloca, destabilizeaza vechea ordine si actioneaza ca un portal de trecere intre vechi si nou. Alegerea este a fiecaruia daca se opune acestei schimbari ramanand in situatiile obisnuite si frustrante d​in​ viata, sau daca are curajul sa-si asume o cale a transformarii!

Cuprins​: ​

- Constientizarea lectiilor spirituale pe care le avem de invatat: deconditionarea de suferinta.
- Curatarea sinelui de impuritati si blocaje: coborarea in infern si redobandirea autenticitatii.
- Dedicarea vietii​ in scopul​ menirii pe care o avem in aceasta viata.
- Alchimia interna si continenta sexuala.
- Alchimia erosului: uniunea la nivel fizic, emotional, mental si spiritual.
- Arta transformarii plumbului suferintei in aurul iluminarii.

Evenimentul este sustinut de Cerasella Pere, astrolog, si va avea loc marti, 4 noiembrie 2014, intre orele 18:45-21:00 la sediul CEDA, str Viitorului, nr 14, sect.2. tel. 0728 101854, 0728 101860.                               

​Contributi​a este 80 Lei.
Important! Participarea la acest program se va face pe baza confirmarii ferme a participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti.

Pin It