Serata Rafael - Luna Plina in Semnul Scorpion​ului , 6 noiembrie 2014

Calea Sphinx-ului

“Ma deschid schimbarii si transform in mine tot ceea ce ma impiedica sa renasc mai viu ca niciodata!”.
Eliberararea din karma de suferinta si accesul la calea maestrilor sunt guvernate de semnul Scorpionului. Energia plutoniana a acestui arhetip zodiacal aduce capacitatea omului de a transforma durerea in evolutie spirituala, pentru a realiza alchimia egoului necesara alinierii vietii noastre la ​Suflet si la Vointa Divina.
Putem spune ca accesul la Sphinx, ca simbol al maestrilor, se manifesta pe masura ce energia Kundalini se trezeste in fiinta noastra. Aceasta energie foarte puternica si concentrata, are puterea de a arde si purifica acele aspecte inferioare si dorinte instinctuale care ne blocheaza evolutia​.​
Mecanismele de transmutare energetica sunt indispensabile unei cai spirituale. De aceea​,​ reglarea constienta a energiei Kundalini, a energiei Sexuale si a energiei Spirituale ne va ajuta sa beneficiem de cel mai bun combustibil​,​ necesar motorului evolutiei noastre.
Luna Plina in semnul Scorpionului, ne ajuta sa reflectam la tot balastul vietii​, cum ar fi​:​  relatii, obiecte, obiceiuri, situatii care ne impiedica sa fim noi insine sau ​sa decide​m ceea ce este mai bine pentru noi.
De asemenea, acest moment de luna plina ne ajuta sa constientizam profund diverse aspecte legate de: blocajele emotionale din trecutul nostru, despre sexualitate, eros, bani, putere si sa analizam cum am putea sa fim mai impliniti in aceste domenii.
​Intrand​ in misterul fiintei noastre accesam acele resurse interioare care sa ne sustina sa renastem mai vii ca niciodata.
Conform profetiilor, in Era Varsatorului practica spirituala se va concentra in jurul momentului de Luna Plina, deoarece energia spirituala care vine catre pamant este la ​cote ​maxim​e​ si poate fi asimilata mai usor, in special atunci cand se mediteaza in grup.

Meditatiile de Luna Plina sunt considerate peste tot in lume, adevarate sarbatori spirituale, pentru ca atunci:
- putem primi foarte multa energie spirituala in acord cu semnul zodiacal in care se afla Soarele;
- putem sa ne constientizam mai bine erorile si cum sa ne autoperfectionam;
- putem intui mai bine prioritatile noastre din acel moment si sa le planificam;
- putem sa ne armonizam relatiile cu cei din jur;
- putem sa ne conectam mai usor la Ierarhia Divina​, fie pentru a primi initieri​, fie pentru a ne pune in serviciul divin;
- ​este un moment exceptional de purificare a subconstientului;
-​ este​  momentul ideal de ardere a karmei negative prin iertare;
- ne binecuvantam proiectele, visele, dorintele ...

Pentru a afla mai multe si pentru a fi alaturi la acest moment special, va invitam la Serata Rafael de Luna Plina, joi, 6 noiembrie 2014.
 
Cuprins:
 
- Luna Plina in semnul Scorpionului: Calea Sphinx-ului;
- Ritualuri aromatice de Luna Plina;
- Om Mani Padme Hum: mantra compasiunii si a iertarii;
- Purificarea karmei sexuale si de atasament;
- Meditatia Inimilor Gemene de Luna Plina.

Evenimentul este sustinut de Cerasella Pere, astrolog, si va avea loc joi, 6 noiembrie 2014, intre orele 18:45-21:00 la sediul CEDA, str Viitorului, nr 14, sect.2. tel. 0728 101854, 0728 101860, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

​Contributi​a este 50 Lei.
 
Important! Participarea la acest program se va face pe baza confirmarii ferme a participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti.

 
Pin It