SERATA RAFAEL Luna Plina in semnul Sagetatorului-Pregatire pentru un nou inceput! marti 24 noiembrie 18.45-21.30

Cel care priveste in exterior viseaza, cel care priveste spre interior vegheaza.-C. G. Jung

Luna Plina ne ajuta sa asimilam subtil calitatile arhetipului Sagetatorului pentru a ne accelera evolutia.

Semnul Sagetatorului amplifica in aceasta perioada puterea constiintei de iluminare si realinierea la adevarurile majore ale fiintei noastre, pentru a dobandi o viziune mai inalta asupra anului pe care l-am parcurs.  Este timpul sa evaluam obiectiv experientele traite in acest an si sa discernem in functie de calitatea acestora care sunt motivatiile si aspiratiile care ne cheama sa le realizam in 2016.

 

Energiile jupiteriene in acest moment de Luna Plina vor potenta intelegerea profunda a lucrurilor, discernamantul, spiritul decizional, etica, bunatatatea, generozitatea, intelepciunea, optimismul, credinta, filozofia inalta de viata.

Luna Plina in Sagetator ne va inspira si calauzi pentru: 
- a sinteza informatiile pe care le avem si a dobandi o privire de ansamblu; 
- a ne 
expansiona in plan social si de a reface anturajul;
- de a ne stabili noi reguli de functionare si dezvoltare;
- sa urmarim sa avem un ritm de 
viata echilibrat, cat mai natural; 
- sa relaxam tensiunile si zonele de stres din viata noastra;
- de relansare a pozitiei sociale; 
- de a calauzi si proteja scopurile nobile; 
- de a amplifica in atitudinea noastra: amabilitatea, joviabilitatea, speranta.

Norocul Lunii Pline - ne va inspira sa identificam prietenii, sfatuitorii, protectorii, care ne pot ajuta sa evoluam si sa progresam!

Cheile norocului in aceasta perioada depind de alinierea si armonizarea noastra pe toate planurile cu energia Lunii Pline. In acest seminar, se va analiza pentru fiecare participant pozitia Lunii Pline in harta sa natala, pentru a constientiza directia de evolutie, cat si lectiile spirituale prioritare in acest moment.

Luna Plina ne ajuta sa ne purificam subconstientul si sa ne vindecam spiritual un anumit domeniu al vietii noastre.

Luna Plina ne ofera cadrul subtil ideal pentru a constientiza ce blocaje interioare, ce erori sau slabiciuni, ne submineaza succesul intr-un anumit domeniu al vietii noastre, pentru a face corectiile necesare. Arhetipul Sagetatorului este  legat de karma de ignoranta, de aceea acest moment de Luna Plina este ideal pentru a elibera din subconstientul nostru toate atasamentele legate de anumite modele de gandire, care blocheaza evolutia noastra.

Pentru a sti care este aspectul de viata vizat de aceasta Luna Plina, in harta astrologica personala, trimiteti pe email datele personale de nastere, inainte de 24 noiembrie 2015 (ziua, luna, anul, ora nasterii si localitatea) odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata din timpul intalnirii.

Conform profetiilor, in Era Varsatorului practica spirituala se va concentra in jurul momentului de Luna Plina, deoarece energia spirituala care vine catre pamant este la maxim si poate fi asimilata mult mai usor, in special atunci cand se mediteaza in grup. 
Luna Plina faciliteaza mult mai usor conectarea la Ierarhia Spirituala, de aceea, daca cerem ajutorul divin, putem primi initieri prin care sa putem neutraliza karma negativa care conduce la suferinta in viata noastra. Energia spirituala care vine catre pamant atunci cand este Luna Plina este uriasa, de aceea putem folosi la maxim aceasta forta divina pentru a incarca energetic proiectele si obiectivele noastre cu tot ceea ce au nevoie pentru a se materializa.                                                                                                    

Meditatiile de Luna Plina sunt considerate peste tot in lume adevarate sarbatori spirituale, care daruiesc persoanelor care le practica impulsionari inestimabile in evolutia lor.

Cuprins:  
- Luna Plina in semnul Sagetatorului: semnificatii
- Ritualuri aromatice de Luna Plina;
- Om Mani Padme Hum: mantra compasiunii si a iertarii;
- Purificarea karmei de ignoranta;
- Meditatia Inimilor Gemene de Luna Plina.

Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli, in Tibet. Acum, ea este oferita publicului larg pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!” – maestrul Choa Kok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:
-Reduce stresul;
-Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
-Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria de a trai;
-Este o forma de a servi planeta, prin intermediul binecuvantarilor;
-Este activata forta de autovindecare;
-Imbunatateste relatiile personale si familiale;
-Creste forta fizica si psihica;
-Curata, intareste chakrele si aura(iar corpul devine mai puternic si dinamic), etc. Este timpul curatirii Sinelui de acele relatii, obiecte, obiceiuri, situatii, care ne impiedica sa fim noi insine, care ne conditioneaza negativ si ne limiteaza capacitatea noastra de a evolua.

Pentru a afla mai multe si pentru a impartasi acest moment special, va invitam la Serata Rafael de Luna Plina, marti, 24 noiembrie 2015, orele 18:45-21:30.

Seminar sustinut de catre astrolog Cerasella Pere. 
Locatie: Colocvio, str. Nicolae Caramfil 27, sector 1,Bucuresti, Intrarea se face din Str Ceasornicului vis-à-vis de cladirea UNICA, in spatele ambasadei Chinei, din zona Herastrau. Se poate ajunge cu metroul pana la statia Aurel Vlaicu si apoi pe jos in 10 minute; sau cu autobuzul linia 301 pana la statia Nicolae Caramfil. Pentru orice lamuriri, sunati la 0722 232810

Contributia pentru acest eveniment este 50 lei.

Important! Prezenta la acest program se face pe baza confirmarii participarii, care se va sustine cu minim 7 participanti.

Pin It