VINDECAREA KARMEI IN CICLUL SATURNIAN ACTUAL, luni 23 noiembrie 18.30-21.30

Ciclurile planetare sunt motoare energetice universale care impulsioneaza evolutia intregii planete.

Karma exprima legea cauzei si a efectului si imprima in fiinta noastra diverse caracteristici de comportament care conduc la diverse blocaje, limitari, frustrari, intarzieri, care ne impiedica sa avem deplin succes in diverse aspecte ale vietii. 

Ciclul Saturnian aduce fluxul de energie care amplifica in fiinta noastra capacitatea de constientizare profunda a experientelor de viata pe care le-am avut in acest an si, de intelegere a cauzelor care au condus la diverse neimpliniri. Suntem sustinuti chiar sa materializam in viata noastra acele schimbari esentiale care ne vor propulsa viata spre realizari din ce in ce mai inalte. 

Identificarea surselor care conduc la diversele blocaje evolutive (personal, financiar, profesional, relational, etc) ne vor inspira sa ne purificam mintea de balastul psihologic negativ si sa dezvoltam o viziune inalta despre cum sa abordam lucrurile mai eficient in viata noastra. Prin cresterea claritatii mintii, vom simti nevoia sa ne redefinim pe baze mult mai corecte prioritatile si obiectivele esentiale pe care dorim sa le realizam in 2016.

Pentru a reusi sa fructifici la maxim aceasta perioada seminarul te calauzeste:

- Sa constientizezi potentialul karmic cu care ai venit (Saturn in harta astrologica personala);

- Sa descoperi ce datorii karmice ai de purificat (Nodul Sud in harta personala);

- Sa stii ce lectii spirituale corespund evolutiei tale (Casa lui Saturn si Nodul Nord);

- Sa integrezi armonios planul profesional;

- Sa descoperi menirea pe care o ai in aceasta viata;

- Sa vindeci karma saturniana cu ajutorul sephirotilor din Arborele Vietii;

- Sa practici o meditatie de Alchimie Spirituala, pentru vindecare si transformare.

Pentru a primi informatia astrologica personalizata in timpul intalnirii, trimite pe email datele tale de nastere, inainte de 23 noiembrie 2015 (ziua, luna, anul, ora nasterii, localitatea), odata cu confirmarea participarii.

Seminarul este sustinut de astrolog Cerasella Pere si va avea loc, luni 23 noiembrie 2015, intre orele 18:30-21:30, la o adresa pe care o vom comunica celor inscrisi.

Important! Participarea la acest seminar se va sustine cu minim 7 participanti. Va rugam sa confirmati din timp participarea, locurile sunt limitate.

Contributia pentru acest seminar este 120 lei.

Pin It