Astrologia Ciclurilor Universului-Ciclul Saturnian si Codurile energetice ale Maestrilor! marti, 10 noiembrie 2015, orele 18:30-21:30

"Vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu...Restul nu sunt decat detalii!"-Albert Einstein

Evolutia noastra pe drumul eternitatii urmeaza calea universului, a galaxiilor si a planetelor. Ciclurile astrologice fac parte din ritmurile de crestere universala, care ne ghideaza cum sa accesam fluxurile cele mai puternice de crestere si dezvoltare si care predomina intr-o anumita perioada.

Cele 7 cicluri astrologice care se succed pe parcursul intregului an, la intervale de 52 de zile, aduc la nivel planetar o anumita configuratie energetica si informationala pe care daca o intelegem si o aplicam, putem creea in viata noastra tot ceea ce ne dorim, cu bucurie, iubire si efort rezonabil.

Care este secretul succesului? Adevarata limita este atunci cand consideri individul in partialitatea sa, analizand doar capacitatile sale temporare cognitive si comportamentale.  Din fericire, omul este mai mult decat atat, iar atunci cand integram in fiinta noastra o viziune cosmica asupra realitatii, sansele noastre de a evolua cresc infinit.

Codurile energetice ale Maestrilor: 9 noiembrie-31 decembrie

“Ai crezut, cand erai copil, ca un invatat are puterea de a face orice. Asa am crezut si eu odata. Iar adevarul este ca, pe masura ce puterea reala a unui om creste si cunostiintele sale se extind, calea pe care o urmeaza devine din ce in ce mai ingusta: pana cand, el nu mai alege nimic, ci face numai si numai ceea ce trebuie sa faca. “- Ursula K. Leguin

Saturn reprezinta esenta constiintei spirituale, la care ajungem dupa ce intelegem ca dincolo de aspectele de viata care ne fac sa suferim si sa ne simtim limitati, exista un sens si un scop mult mai inalt, care de fapt ne ajuta sa ne desavarsim. 

Pentru a trece cu bine testele karmice, este necesar sa invatam cu ajutorul lui Saturn, rabdarea, tenacitatea, perseverenta, vointa, organizarea, disciplina, mai ales in acele domenii de viata unde in mod repetat suferim. Legile karmei ne cer sa avem o adevarata umilinta si intelegere dincolo de vocea ego-ului, pentru a reusi sa ne abandonam atat de profund incat sa atragem catre noi Gratia Divina. Saturn creaza prin arderile destinice, posibilitatea de a accede un nivel de credinta spirituala atat de pur, incat sa ne eliberam din Roata Karmei.

Saturn este maestrul destinului care ne impulsioneaza sa folosim activ darurile native pe care le avem, fie in plan profesional, fie ca o contributie la binele celorlalti, pentru ca in acest fel sa ne manifestam menirea.

Saturn reprezinta energia timpului care masoara procesul imbatranirii si prin forta sa de regenerare ne ajuta sa asimilam puterea tineretii dincolo de varsta.

Saturn reprezinta forta victorioasa a vietii noastre. El reprezinta limitele exterioare restrictive. Asemeni aburilor, care daca nu sunt restrictionati nu folosesc la nimic, atunci cand folosim constient limitarile noastre, ele vor da forta inzecita motorului vietii noastre.

Puterea saturniana dobandita prin tacerea contemplatiei, ne va permite sa intelegem adevarurile eterne ale vietii. Acest nivel de profunzime spirituala, va genera un camp atat de puternic de constiinta, incat ne vom simti propulsati catre Sinele Divin, cel care gireaza dea pururi, mantuirea noastra. 

Ciclul lui Saturn te sustine ca in loc sa traiesti preziceri, sa-ti creezi propria profetie de a atinge starea de Maestru!

Cuprins:

- Calitatile lui Saturn si cum sa le asimilam in fiinta noastra; 
- Armonizarea planului profesional cu menirea noastra;
- Testele karmice: impulsionari ale destinului;
- Lectiile spirituale care stau la baza starii de Maestru;
- Timpul, in viziunea perioadei actuale pe care o traversam;
- Matricea Succesului prin intermediul lui Saturn in harta personala;

Alte teme:
- Guvernatorul spiritual: arhanghelul Zafkiel, Cel care vegheaza, Privitorul lui Dumnezeu;
- Realizari spirituale in ciclul lui Saturn: postul;
- Locul puterii spirituale: Exista adevar in tacere!

Seminarul este sustinut de catre astrolog Cerasella Pere si va avea loc, marti, 10 noiembrie 2015, intre orele 18:30-21:30, la centrul Colocvio, din str. Nicolae Caramfil nr. 27, sector 1, in spatele ambasadei Chinei din zona Herastrau. Daca veniti cu metroul, coborati la statia Aviatiei. 

Important! Trimiteti pe email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. datele personale de nastere, inainte de 10 noiembrie 2015 (ziua, luna, anul, ora nasterii si localitatea) sau pe telefon 0722 232810, odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii. 
Seminarul se va sustine cu minim 7 participanti.

Contributia dvs. pt. participarea la acest seminar este 120 lei.

Pin It