"Suntem Lumina Pura!"
“Daca dorim sa ajutam o persoana sa se trezeasca spiritual e bine sa intelegem ca trebuie sa o facem usor si cu blandete. Fiecare personalitate este diferita, deci inainte de a incerca, trebuie sa stim cui ii spunem, cat ii spunem si cand ii spunem. Nu vom avea succes daca ne vom grabi sa trezim o persoana adormita spiritual si vom tipa la ea: Trezeste-te, am gasit adevarul si trebuie sa-l accepti chiar in acest moment! Este ca si cum trezim pe cineva din somn si ii comandam sa se trezeaca brusc, chiar in acel moment. Aceasta abordare declanseaza o reactie neplacuta. E preferabil sa va apropiati de persoana pe care vreti s-o ajutati, plini de iubire si cu blandete, spunandu-i: Trezeste-te Iubirea mea!” Daskalos

Pin It

"Vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu...Restul nu sunt decat detalii."- Albert Einstein

Evolutia noastra pe drumul eternitatii, urmeaza calea universului, a galaxiilor si a planetelor. Ciclurile astrologice fac parte din ritmurile de crestere universala si sunt indicatorii celesti de navigatie pe parcursul intregului an, care ne pot ajuta ca viata noastra sa cunoasca o bunastare noua!

Cele 7 cicluri astrologice, care se desfasoara pe parcursul anului in intervale de 52 de zile, aduc la nivel planetar o anumita configuratie energetica si informationala pe care daca o intelegem si o aplicam, putem creea in viata noastra tot ceea ce ne dorim, cu bucurie, iubire si efort minim.

Pin It

Aceasta seara este dedicata unor practici intense de purificare si armonizare, care au in centru Meditatia Inimilor Gemene. 

Pin It

Sistemul Pentru Cercetarea Adevarului se bazeaza pe Noul Testament si pe invataturile lui Iisus Hristos, sistemul fiind prezentat cercetatorilor adevarului din lumea intreaga, de catre Dr. Stylianos Atteshlis, cunoscut sub numele de Daskalos.

Pin It

Va asteptem sambata 14 iunie, la Cursul intensiv de gatit pentru Suplete, Detoxifiere si Nutritie prezentat de Mihaela Gheorghita, Consultant Nutritie si Raw Vegan Chef.

Pin It

Serata Rafael este dedicata unor practici intense de purificare si armonizare, care au in centru Meditatia Inimilor Gemene. Aceasta meditatie speciala era in trecut transmisa doar celor mai avansati discipoli din Tibet. Acum ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturile inalte.

Pin It

Ciclurile kabbalistice reprezinta o invitatie de a aborda activ informatia astrologica pe tot parcursul anului, pentru a ne integra armonios in evolutia ordinii cosmice.

Intelegerea si constientizarea ritmurilor cosmice este un instrument foarte valoros pentru cei care urmaresc sa-si asume responsabilitatea de a-si modela propria realitate!

Pin It