Ciclul Kabbalistic al lui Mercur, 12 - 16 iunie 2014

Ciclurile kabbalistice reprezinta o invitatie de a aborda activ informatia astrologica pe tot parcursul anului, pentru a ne integra armonios in evolutia ordinii cosmice.

Intelegerea si constientizarea ritmurilor cosmice este un instrument foarte valoros pentru cei care urmaresc sa-si asume responsabilitatea de a-si modela propria realitate!

Fiecare ciclu kabbalistic reprezinta un modul energetic dintr-o retea de tipare cosmice, care vine cu o anumita informatie, structurata pe anumite prioritati. Daca accesam semnificatiile fiecarui ciclu kabbalistic si le corelam cu propria harta natala astrologica, atunci suntem inspirati sa facem alegeri intelepte pentru a ne imbunatati toate posibilitatile oferite de viata. 

Ciclul kabbalistic al lui Mercur, reprezinta perioada innoirii si restructurarii mintii, astfel incat ea sa ne poata pune in legatura cu mijloacele necesare realizarii planurilor noastre.

Este momentul de a trai in prezent si de a urmari atent sa intram in starea de flux. E necesar sa lasam mintea sa fie deschisa, intuitiva, receptiva la idei noi, pentru a face un salt evolutiv.

Este timpul sa ne curatam mintea de incarcatura care nu ne mai este de folos si sa clarificam ceea ce este mai important pentru noi.

Este perioada optima pentru a comunica si a ne face cunoscuti in acele domenii unde cu prioritate ne manifestam, prin toate mijloacele pe care le avem la dispozitie: publicitate, marketing, internet, etc.

Este momentul folosirii magice a mintii, care, prin cultivarea gandurilor benefice ne poate sustine sa ne materializam dorintele si aspiratiile noastre.

Mercur in miscare retrograda ne determina in aceasta perioada sa reflectam profund la corectarea greselilor facute inainte, sa ne refacem planurile, sa constientizam lucrurile importante care ne-au scapat si sa ne realiniem la esenta noastra.

Descopera in ciclul kabbalistic al lui Mercur ca in loc sa traiesti preziceri poti sa-ti creezi profetii!

Cuprins:

- Descrierea ciclului kabbalistic al lui Mercur;   
- Modalitati de sincronizare cu ciclul kabbalistic al lui Mercur, social si personal;  
- Arborele vietii kabbalistic: planul care sta la baza creatiei Universului;
- Sephirot-ul Hod: gloria iertarii;
- Purificarea si armonizarea sephirot-ului Hod in fiinta noastra;
- Alchimia interioara - Guvernatorul spiritual al perioadei: Arhanghelul Mihail; 
- Meditatia Kabbalistica “ Eu Sunt”.

Prezinta astrolog Cerasella Pere.

Seminarul va fi sustinut in doua zile cu urmatorul orar:
Joi   12 iunie 2014,  orele 18.30 - 21.30
Luni 16 iunie 2014,  orele 18.30 - 21.30

Costul intregului seminar este 200 lei si va avea loc la sediul CEDA, strada Viitorului nr. 14, sector 2, Bucuresti.

Inscrierile se pot face la numerele de telefon: 0213445520 / 0728101854 sau la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

                                                                 

Pin It