Nivelul de baza al Scolii Eseniene de Metafizica Q-antica - Purificarea Personalitatii Noastre II 24-25 iulie 2015

"Suntem Lumina Pura!"
“Daca dorim sa ajutam o persoana sa se trezeasca spiritual e bine sa intelegem ca trebuie sa o facem usor si cu blandete. Fiecare personalitate este diferita, deci inainte de a incerca, trebuie sa stim cui ii spunem, cat ii spunem si cand ii spunem. Nu vom avea succes daca ne vom grabi sa trezim o persoana adormita spiritual si vom tipa la ea: Trezeste-te, am gasit adevarul si trebuie sa-l accepti chiar in acest moment! Este ca si cum trezim pe cineva din somn si ii comandam sa se trezeaca brusc, chiar in acel moment. Aceasta abordare declanseaza o reactie neplacuta. E preferabil sa va apropiati de persoana pe care vreti s-o ajutati, plini de iubire si cu blandete, spunandu-i: Trezeste-te Iubirea mea!” Daskalos

Seminarul va fi sustinut de catre dr.ir. Ion Barosan, instructor si ghid al Scolii Eseniene de Metafizica Cuantica. Ion Barosan preda stiinta calculatoarelor la Universitatea Technica din Eindhoven, Olanda si are peste 15 ani de experinenta in practicarea meditatiei, specifica Scolii Eseniene si, peste 25 de ani de cercetare si experimentare a practicii ezoterice eseniene, participand la diferite seminarii internationale dedicate invataturilor eseniene (Cipru, Germania, Italia, Olanda, Belgia). De asemenea, a practicat Yoga, tai-chi, taoism, chi-gong, dar adevarata transformarea si implinire spirituala si-a gasit-o in practica ezoterica ESENIANA. Acest curs prezinta cunostintele teoretice necesare intelegerii filozofiei Scolii Eseniene de Metafizica Cuantica, precum si practica necesara experimentarii si punerii in aplicare a acestor notiuni teoretice specifice sistemului. Urmand Nivelul de Baza, vom incepe trezirea spirituala, pas cu pas, intr-un mod bland, fara sa perturbam si sa dereglam functionarea centrilor de energie (chakrele).

CARE ESTE OBIECTIVUL SCOLII ESENIENE DE METAFIZICA Q-ANTICA ?

Scoala Eseniana de Metafizica Cuantica este bazata pe Simbolul Vietii, un sistem prezentat de Dr. Stylianos Atteshlisde, cunoscut ca Daskalos si, pe Misticismul Cuantic. Este un sistem care imbratiseaza Stiinta si Religia, liber de gandirea egoista ingusta si liber de dogmatismul fanatic de orice fel. Este un Sistem de Cercetare Stiintifica si Iubire pentru toti, un sistem sigur, liber de pericole, care se preocupa de Viata, Fiintarea Infinita Absoluta (Dumnezeu), Logos (supra-constienta de sine absoluta), Duhul Sfant (supra-constiinta absoluta neindividualizata), Fiintele Arhanghelice si de Fiintele Umane. Practicile respiratiei, concentratiei, meditatiei corecte, observatiei, contemplatiei, vizualizarii (crearea de forme) sunt sigure si vor conduce la intuitie si cresterea constiintei personalitatii individului la niveluri din ce in ce mai ridicate de constiinta, pana la constiinta de sine, constiinta sufletului, la supra-constiinta de sine si supra-constiinta de sine a Spiritului. Aceste practici vor fi prezentate si supervizate de instructorul Scolii Eseniene.

Misticismul Cuantic cuprinde o abordare teoretica si practici metafizice asociate, care inceara sa lege constiinta, inteligenta sau imaginea noastra mistica despre lume, de ideile mecanicii cuantice si interpretarile sale.

Adevarul Spiritual si ghidarea spirituala sunt continute in Mituri sau Parabole. Miturile ne prezinta imagini arhetipale vivide ale obstacolelor predictibile pe care le putem intalni pe calea Realizarii De Sine. Ele povestesc intr-un mod dramatic si colorat anumite semnificatii si ghidari care vor fi imprimate in mintea studentului sub forma de elementali. Acestea transced timpul si nivelul de constiiinta al omului la un moment dat. Un student al unei scoli de spiritualitate trebuie sa inteleaga aspectele teoretice ale sistemului pe care-l practica, apoi le va pune in practica. Studentul le va rechema atunci cand va avea nevoie de ghidare in timpul incercarilor si momentelor dificile ale vietii.

Omul modern este angrenat intr-o viata foarte intensa in lume cat si in familie. Vibratiile lumesti si cele spirituale se pot mixa si produce confuzie. Exista din abundenta material spiritual de studiu si de considerat, care creaza o mare confuzie si congestie teoretica. Intelegand Miturile clasice, acestea ne pot servi ca un ghid veritabil pentru a alege calea spirituala corecta.

In acest curs, prin muncile lui Hercule continuam purificarea personalitatii curente a studentului Scolii Eseniene de Metafizica Q-Antica.

Cuprins:

1. Eliberarea de atasamente, adictii, ganduri, dorinte si emotii. 
2. Uciderea Pasarilor din Stymfalia. 
3. Prinderea si imblanzirea capriorul cu coarne de aur din Ceryneea: Capriorul simbolizeaza latura egoistă din personalitatea Fiinţei Umane. 
4. Curatirea subconstientului - Curatirea Grajdurilor lui Augias;Caduceul lui Hermes.
5. Folosirea corespunzatoare a vitalitatii eterice – Kundalini.
6. Dezactivarea grupurilor de elementali - Capturarea iepelor lui Diomede. 
7. Controlul Energiei eterice in plexul solar - Aducere cingatoarei Amazoanei Hippolyte, pentru fiica lui Euristeu. 
8. Meditatii si Exercitii

Program:

Vineri, 24 Iulie: 18.30 – 21.45
Sambata, 25 Iulie: 09.30 – 18.45

Seminarul se desfasoara la sediul CEDA, din str.Viitorului nr.14, sector2, Bucuresti, doar in baza inscriirilor (posibil sa fie luata o sala mai mare, in functie de numarul participantilor confirmati)

Participarea: 300 lei

Pin It