Cursul intensiv de gatit pentru Suplete, Detoxifiere si Nutritie, 14 iunie 2014

Va asteptem sambata 14 iunie, la Cursul intensiv de gatit pentru Suplete, Detoxifiere si Nutritie prezentat de Mihaela Gheorghita, Consultant Nutritie si Raw Vegan Chef.

Mai devreme sau mai tarziu, in aceasta viata, vei auzi cat de malefic este graul modern, cel hibridizat si modificat genetic, grau ce a inlocuit, pe planeta, in proportie de 99% graul pe care-l consumau parintii, bunicii si strabunicii nostri.

Aproape ca nu poti sa nu observi pe strada ca aproximativ a treia persoana este prea rotunda si deja are "roata de rezerva", colacelul care dincolo de ravagiile estetice, duce la ravagii celulare care, in timp poate duce la o serie de boli mai mult sau mai putin grave, incluzand deficit de atentie la copii si adulti, probleme hormonale, diabet, cancer, autism, si lista continua.  

Vinovatul fiind, aproape fara exceptie - graul modern.  

Ce se obtine din graul modern? 

Produse alimentare de baza care constitue aproape jumatate din meniul nostru zilnic: paine, paine neagra, paine cu seminte, cornuri, covrigei, paste, briose, pateuri, pizza, biscuiti, napolitane, cerealele de dimineata (si seara) etc, iar extrasul din grau, glutenul, se regaseste intr-un numar masiv de alte produse alimentare: sosuri, mustar, budinci si lista interminabila continua.

Aparent, iti imaginezi ca daca elimini graul din dieta zilnica, aproape ca nu mai ai ce sa mananci.  

Dar lucrurile nu stau chiar asa! 

Deasemenea, graul modern este atat de siret in a ne acapara corpul si sanatatea, incat, daca zicem ca trebuie sa reducem consumul de paine, si o si facem, este suficient sa mancam o felie pe zi pentru ca greutatea nedorita sa ramana unde este sau boala sa ramana "in vigoare". 

Evident, mai sunt si alte ingrediente care "lucreaza" in detrimentul sanatatii noastre, iar acestea vor fi mentionate si discutate, dar se pare ca, de departe, graul modern este primul vinovat, iar pe 7 iunie veti primi o multime de argumente de ce lucrurile stau asa. 

La cursul din 14 Iunie, vei descoperi 

  • cate variante de meniuri poti avea
  • cum le poti prepara usor si rapid, ele fiind proaspete
  • cum iti poti organiza bucataria
  • cum te poti hrani pentru recapatarea supletei
  • cum te poti hrani pentru a-ti ajuta corpul sa se vindece de anumite afectiuni care poate te supara de ani de zile
  • cum te poti detoxifia corect
  • cum iti poti mentine un nivel constant de energie pe tot parcursul zilei fara sa te arunci pe batoanele de ciocolata, cafea sau alte snacks-uri nesanatoase.

Program:

  • principii pentru mic dejun
  • 3 retete de mic dejun preparate si servite pe saturate
  • principii pentru pranz
  • 3 retete de pranz preparate si servite
  • principii pentru cina
  • 3 retete de cina preparate si servite
  • superalimentele si cum le putem integra in dieta zilnica

Suplimentar, vei mai primi 

  • o colectie de retete care sa te inspire pentru mic dejun, pranz si cina
  • solutii pentru stil de viata cat mai sanatos si cat mai usor de integrat

Cursul va avea loc sambata 14 iunie, intre orele 11.00-17.00/18.00, la sediul CEDA, Str. Viitorului nr. 14, sector 2, Bucuresti, interfon CEDA.
Sustinerea cursului este conditionata de constituirea unui grup de minim 10 persoane.
Pretul este 200 lei ( fara tva) cu inscriere si plata avans pana joi 12 iunie.
Pentru cupluri sau doua persoane din aceeasi familie pretul este 160 lei pentru fiecare.
Inscrierile si plata se fac la sediul CEDA, Str. Viitorului nr. 14, sector 2, Bucuresti, interfon CEDA, tel: 0728101854, 0213445520.

Participarea este posibila doar cu plata in avans.