Ciclurile Universale ale Succesului - Mercur: energia mintii iluminate! 16-17 iunie

"Vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu...Restul nu sunt decat detalii."- Albert Einstein

Evolutia noastra pe drumul eternitatii, urmeaza calea universului, a galaxiilor si a planetelor. Ciclurile astrologice fac parte din ritmurile de crestere universala si sunt indicatorii celesti de navigatie pe parcursul intregului an, care ne pot ajuta ca viata noastra sa cunoasca o bunastare noua!

Cele 7 cicluri astrologice, care se desfasoara pe parcursul anului in intervale de 52 de zile, aduc la nivel planetar o anumita configuratie energetica si informationala pe care daca o intelegem si o aplicam, putem creea in viata noastra tot ceea ce ne dorim, cu bucurie, iubire si efort minim.

Ciclul lui Mercur este guvernat din punct de vedere universal de sepfirotul Hod, care are ca si anul 2015, vibratia lui 8. De aceea, acest ciclu este cel mai important tranzit al anului. Prin saltul mintii de la ratiune la intuitie, prin deschiderea catre inteligenta universala, vom atrage prin rezonanta cele mai importante oportunitati si transformari! 

Ciclul universal al lui Mercur: energia mintii iluminate!

Ciclul universal al lui Mercur, care se desfasoara in perioada 6 iunie- 29 iulie, aduce la nivel planetar energiile mercuriene care permit accesul la mintea creatoare! Mercur reprezinta cunoasterea, comunicarea, transmiterea de informatii, calatoriile scurte. Prin Uranus, care este octava sa superioara, putem sa ne accesam emisfera dreapta, intuitiva, a creierului, care ne permite sa intram in contact cu inteligenta universala.

Ciclul universal al lui Mercur, reprezinta o perioada benefica innoirii si restructurarii mintii, astfel incat ea sa ne poata pune in legatura cu mijloacele necesare realizarii planurilor noastre.

Este momentul  sa traim cu toata atentia la prezent si sa urmarim sa ne sincronizam cu starea de flux universala. E important sa ne lasam mintea sa fie cat mai deschisa, receptiva la informatii noi, pentru a percepe intr-o viziune actualizata realitatea situatiilor de viata prin care trecem. Este timpul sa ne curatim mintea de "buruienile" care nu ne mai sunt de folos si sa ne clarificam cu privire la ceea ce este mai important pentru noi.

Este o perioada optima  pentru comunicare si sa ne facem cunoscuti in acele domenii unde cu prioritate ne manifestam. Important sa folosim toate mijloacele pe care le avem la dispozitie: publicitate, marketing, internet, actionand extrem de eficient in aceasta perioada.

Este momentul folosirii magice a mintii, care prin cultivarea gandurilor benefice, ne poate sustine sa ne materializam dorintele si aspiratiile noastre.

Mercur, abia iesit din miscarea retrograda, ne-a determinat sa reflectam profund la viata noastra, sa ne refacem planurile, sa constientizam lucrurile importante care ne-au scapat, sa ne corectam erorile si sa ne realiniem la esenta noastra.

Puterea mentala este revelata in harta astrologica personala de catre aceasta planeta, prin pozitia in semnul zodiacal, case si aspecte. In acest seminar, organizat in energia Lunii Noi, se va analiza pentru fiecare participant pozitia lui Mercur in harta sa natala, pentru a constientiza potentialul, directia de evolutie cat si lectiile spirituale pe care le are de asimilat, pentru a-si accesa puterea mintii creatoare. De aceea, la inscriere, transmiteti data, ora si localitatea nasterii pana la inceperea primului modul.

Prima parte a seminarului este dedicata intelegerii tabloului general social din aceasta perioada, pentru a sti care sunt cele mai potrivite directii de actiune, astfel incat sa avem cat mai mult succes. Deasemenea, se vor analiza in acord cu astrograma personala cele mai eficiente modalitati de deblocare si amplificare a mintii intuitive.

A doua parte a seminarului aprofundeaza legatura dintre Ciclul universal al lui Mercur si Arborele Vietii, considerat a fi matricea creatiei divine a universului. Cu ajutorul sefirului Hod, care guverneaza aceasta perioada, noi vom putea accesa energii cauzale foarte inalte, prin care vom putea purifica acele seminte karmice mentale care ne franeaza in progresul nostru.

Acest sephirot ajuta la restructurarea mintii, astfel incat sa intelegem adevarul vietii noastre cat si sa constientizam principiile si valorile inalte care guverneaza universul. Capacitatea mintii de a materializa cu ajutorul energiei si al principiilor spirituale va creste exponential. Stiinta si arta de a transforma energiile negative in energii pozitive va fi un test de dat si o lectie spirituala esentiala de invatat in acest an. Sephirotul Hod ne va calauzi sa invatam cum sa alchimizam si sa transformam situatiile distructive din noi sau din jurul nostru in intelegere, armonie si pace.

Modulul I - marti, 16 iunie, orele 18:30-21:30                                                             
Cuprins:
- Luna Noua in semnul Racului: coborarea mintii in inima;
- Mercur: cheia succesului in a-ti exprima puterea personala;                                                     
- Ciclul universal al lui Mercur: caile succesului in viata sociaa;
- Mercur in astrograma personala: cu ce potential evolutiv ai venit;
- Lectiile spirituale necesare de invatat pentru a accesa mentalul intuitiv.                                    

Modulul II - miercuri, 17 iunie, orele 18:30-21.30        
Cuprins:
Arborele Vietii Kabbalistic: planul care sta la baza creatiei Universului;
- Sepfirot-ul Hod: gloria mintii iluminate;
- Purificarea si armonizarea sepfirot-ului Hod in fiinta noastra;
- Ritualuri aromatice;
- Guvernatorul spiritual: arhanghelul Mihail;
- Meditatia de alchimie kabbalistica.                                                                                     

Seminar sustinut de astrolog Cerasella Pere.                                                                  

Evenimentul se va desfasura in 2 module, 16-17 iunie, 18.30-21.30, la sediul CEDA, str Viitorului nr 14, parter, sect.2, tel. 0722 232810, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.centruleda.ro.

 

Pin It