Serata Rafael de Solstitiu 21 iunie 2014

Aceasta seara este dedicata unor practici intense de purificare si armonizare, care au in centru Meditatia Inimilor Gemene. 

 

Aceasta meditatie speciala era in trecut transmisa doar celor mai avansati discipoli in Tibet. Acum, ea este oferita publicului larg pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

Serata Rafael are loc in momentul special al Solstitiului de Vara, care marcheaza ziua cea mai lunga din an. In zilele care urmeaza, energia Yang incepe sa se retraga elegant si sa cedeze treptat locul energiei Yin.

Acest dans a lui Yang si Yin face ca cerurile sa se deschida, iar capacitatea noastra de a primi initieri creste considerabil. Devenim perfect receptivi la ceea ce Universul ne ofera, la ceea ce Ierarhia Divina ne daruieste. Este motivul pentru care cele 12 nopti care urmeaza solstitiului de vara, se numesc "cele douasprezece nopti magice" care ne pot aduce daruri in acord cu arhetipurile semnelor zodiacale pe care le traverseaza luna in aceasta perioada.

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:    

 -   Reduce stresul;
 -   Limpezeste gandurile si intareste intuitia;    
 -   Practica regulata a acestei meditatii creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria  de a trai;
 -   Prin binecuvantarile de iubire, bunatate, pace, bucurie si vointa buna, aceasta meditatie e o forma de serviciu pentru pamant de o inestimabila valoare. In timp ce binecuvantam pamantul ne binecuvantam si pe noi insine;
 -   Este activata forta de autovindecare;
 -   Imbunatateste relatiile personale si familiale;
 -   Creste forta fizica si psihica;
 -   Creste constienta la rezervorul infinit de energie, creativitate, inteligenta care se afla adanc in fiecare dintre noi;
 -   Curata, intareste chakrele si aura (face corpul mai puternic si dinamic).

Va asteptam cu bucurie la Serata Rafael de Solstitiu, dedicata tuturor celor care aspira sa trezeasca vindecatorul din ei!

Prezinta astrolog Cerasella Pere.

Evenimentul va avea loc sambata 21.06.2014 intre orele 17.00-19.00 la sediul CEDA, str. Viitorului nr. 14, sect. 2, Bucuresti, interfon CEDA, tel. 0749785921. Participarea este pe baza de donatii.

Pin It