Serata Rafael si Festivalul Goodwill, 13 iunie 2014

Serata Rafael este dedicata unor practici intense de purificare si armonizare, care au in centru Meditatia Inimilor Gemene. Aceasta meditatie speciala era in trecut transmisa doar celor mai avansati discipoli din Tibet. Acum ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturile inalte.

 

Meditatia Inimilor Gemene este practicata de milioane de persoane din intreaga lume, indiferent de nationalitate si religie. Prin puterea binecuvantarilor pe care invatam sa le folosim prin intermediul acestei meditatii, putem sprijini planeta si pe noi insine pentru a ne vindeca si a atinge noi trepte in evolutia noastra. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii  maestrii!- maestrul Choa Kok Sui

Actiunile spirituale realizate in momentele de Luna Plina sunt considerate peste tot in lume, cele mai favorabile momente de practica spirituala, deoarece energia spirituala care vine catre pamant este la maxim si poate fi asimilata mai usor, mai ales atunci cand se mediteaza in grup.

Acest moment de Luna Plina este special pentru ca el este sarbatorit peste tot in lume sub numele de Festivalului Goodwill, si celebreaza unitatea spirituala dintre toti oamenii. Este inceputul unui nou mileniu, iar problemele umanitatii pot fi surmontabile doar prin transcenderea oricarei  separari artificiale intre oameni.

In acest moment, dincolo de diferentele religioase sau culturale,  milioane de oameni se roaga si mediteaza impreuna alaturi de toti marii maestri, pentru ca umanitatea sa treaca la o transformare planetara care sa permita crearea unei lumi a dreptatii, a unitatii si a pacii. 

 Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene :

- Reduce stresul; 
- Limpezeste gandurile si intareste intuitia; 
- Practica regulata a acestei meditatii creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria de a trai;   
- Prin binecuvantarile de iubire, bunatate, pace, bucurie si vointa buna, aceasta meditatie e o forma de serviciu pentru pamant de o inestimabila valoare. In timp ce binecuvantam pamantul ne binecuvantam si pe noi insine; 
- Este activata forta de autovindecare; 
- Imbunatateste relatiile personale si familiale; 
- Creste forta fizica si psihica; 
- Creste constienta la rezervorul infinit de energie, creativitate, inteligenta care se afla adanc in fiecare dintre noi; 
- Curata, intareste chakrele si aura (face corpul mai puternic si dinamic).  

Beneficiile Meditatiei de Luna Plina :                                                                                                                              

- Curata aura si dezintegreaza formele-gand negative ;
- Vindeca corpul, mintea si spiritul;
- Regenereaza profund fiinta si ne ajuta sa ne aliniem la menirea noastra;
- Generarea unei karme pozitive;
- Energizarea proiectelor personale , pentru a le materializa corect si rapid;
- Oportunitatea de a colabora cu Ierarhia Spirituala;  
- Uniunea spirituala cu toti Lucratorii in Lumina.   

Coordonarea evenimentului este asigurata de Cerasella Pere, pranic-terapeut.

Va asteptam cu bucurie la Serata Rafael, dedicata tuturor celor care aspira sa trezeasca vindecatorul din ei!

Evenimentul va avea loc vineri, 13.06.2014 orele 18.30 - 21.00 si va fi sustinut la sediul CEDA, str. Viitorului nr 14, sect. 2 Bucuresti, interfon CEDA. 
Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0213445520 si 0728101854 sau la email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Participarea se face pe baza de donatii.

Pin It