“Daca dorim sa ajutam o persoana sa se trezeasca spiritual e bine sa intelegem ca trebuie sa o facem usor si cu blandete. Fiecare personalitate este diferita, deci inainte de a incerca, trebuie sa stim cui ii spunem, cat ii spunem si cand ii spunem. Nu vom avea succes daca ne vom grabi sa trezim o persoana adormita spiritual si vom tipa la ea: Trezeste-te, am gasit adevarul si trebuie sa-l accepti chiar in acest moment! Este ca si cum trezim pe cineva din somn si ii comandam sa se trezeaca brusc, chiar in acel moment. Aceasta abordare declanseaza o reactie neplacuta. E preferabil sa va apropiati de persoana pe care vreti s-o ajutati, plini de iubire si cu blandete, spunandu-i: Trezeste-te Iubirea mea!” Daskalos  

In era Varsatorului, in care omul se reintoarce la cunoasterea structurilor sale interioare energetice si spirituale, Pranic  Healing este manualul de educatie energetica care te invata sa simti energia si sa utilizezi legile energiei in toate aspectele vietii, incepand cu sanatatea.

Cum sa atragi de partea ta Luna! - 13 martie 2015, orele 18:30-21:30

Alchimia Kabbalistica!  - 17 martie 2015, orele 18:30-21:30

Acest curs include un segment detaliat pe transformarile externe, ale fizionomiei... ce anume tradeaza ridurile exterioare si ce semnificatie au si cum sa stopam si sa inversam efectele imbatranirii externe dar si interne.

Acest curs include un segment detaliat pe transformarile externe, ale fizionomiei... ce anume tradeaza ridurile exterioare si ce semnificatie au si cum sa stopam si sa inversam efectele imbatranirii externe dar si interne.

Amintiri despre viitor!

Luna Plina ne ajuta sa asimilam subtil calitatile arhetipului Pestilor pentru a ne accelera evolutia.

Analiza astrologica a echinoctiului de primavara, 20 martie 2014

Preambul la cursul de initiere in astrologie desfasurat pe parcursul a trei seri: 
26 martie si 7/8 aprilie intre orele 18.30-21.30

Intreaga creatie, tot ceea ce se supune puterii timpului si spatiului, are o miscare ciclica sau mai exact, o miscare ascendenta, in forma de spirala. Acest principiu universal caracterizeaza atat marile cicluri ale galaxiilor, cat si micile cicluri ce exista la nivel subatomic. Totul in natura se transforma respectand in mod constant anumite etape sau ritmuri specifice.

 Seara de meditatie si vindecare