Serata Rafael de Luna Plina in Pesti, joi 5 martie 2015

Amintiri despre viitor!

Luna Plina ne ajuta sa asimilam subtil calitatile arhetipului Pestilor pentru a ne accelera evolutia.

Semnul Pestilor prin vibratia iubirii neconditionate pe care o emana, marcheaza o perioada de sustinere universala cu privire la vindecarea sufleteasca de suferintele trecutului cat si a destinului de blocajele evolutive. Este o perioada de accelerare a arderilor karmice negative si de aceea este necesar sa ne echilbram prin visare, contemplatie, reverie, poezie, muzica, admirarea privelistilor.

Neptun, planeta care guverneaza acest semn aduce vibratii inalte universale care ne vor inspira sa avem acele constientizari prin care sa ne realiniem viata la calea autentica necesara evolutiei noastre. Darul spiritual pe care Neptun ni-l aduce este purificarea intensa a subconstientului si capacitatea interioara de a primi revelatii transformatoare, prin care sa se manifeste Gratia Divina.

Luna Plina ne ajuta sa ne purificam subconstientul si sa ne vindecam spiritual un anumit domeniu al vietii noastre.

Fiecare persoana are de invatat si de desavarsit anumite lectii in toate aspectele vietii. Fiecare luna plina a anului este un moment special care ne poate revela cheile intelepciunii prin care noi putem corecta anumite erori pe care le facem si de asemenea sa cunoastem ceea ce avem de facut pentru a progresa intr-un anumit aspect al vietii: individual, familial, profesional, relational, financiar, etc.

Luna Plina ne sustine sa constientizam profund un anumit domeniu de viata.

Luna Plina ne ofera cadrul subtil ideal pentru a percepe ce blocaje interioare si ce erori sau slabiciuni ne submineaza succesul intr-un anumit domeniu al vietii noastre.

Pentru a sti care este aspectul de viata vizat de aceasta Luna Plina, pentru harta astrologica personala, trimiteti pe email datele personale de nastere, inainte de 5 martie 2015( ziua, luna, anul, ora nasterii si localitatea) odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii.

Luna Plina faciliteaza mult mai usor conectarea la Ierarhia Spirituala, de aceea daca cerem ajutorul divin, putem primi initieri prin care sa putem neutraliza karma negativa care conduce la suferinta din viata noastra.

Energia spirituala care vine catre pamant atunci cand este Luna Plina este uriasa, de aceea noi putem folosi la maxim aceasta forta divina pentru a incarca energetic proiectele si obiectivele noastre cu tot ceea ce au nevoie pentru a se materializa.

Conform profetiilor, in Era Varsatorului practica spirituala se va concentra in jurul momentului de Luna Plina, deoarece energia spirituala care vine catre pamant este la maxim si poate fi asimilata mult mai usor, in special atunci cand se mediteaza in grup. Meditatiile de Luna Plina sunt considerate peste tot in lume adevarate sarbatori spirituale si care daruiesc persoanelor care le practica, impulsionari inestimabile in evolutia lor. 

Pentru a afla mai multe si pentru a impartasi acest moment special, va invitam la Serata Rafael de Luna Plina, joi 5 martie 2015, intre orele 18:45-21:00.

Cuprins:

- Luna Plina in semnul Pestilor: amintiri despre viitor;                                         
- Ritualuri aromatice de Luna Plina;                                                                                 
- Om Mani Padme Hum: mantra compasiunii si a iertarii;                                    
- Purificarea karmei de atasament;
- Meditatia Inimilor Gemene de Luna Plina.

Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli, in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!” - maestrulChoaKok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene: 

-  Reduce stresul;                                                                                                             
-  Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
-  Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria de a trai;
-  Este o forma de a servi planeta, prin intermediul binecuvantarilor;
-  Este activata forta de autovindecare;
-  Imbunatateste relatiile personale si familiale;
-  Creste forta fizica si psihica;
-  Curata, intareste chakrele si aura(iar corpul devine mai puternic si dinamic), etc. Este timpul curatirii Sinelui de acele relatii, obiecte, obiceiuri, situatii, care ne impiedica sa fim noi insine, care ne conditioneaza negativ si ne limiteaza capacitatea noastra de a evolua.                      

Seminarul este sustinut de catre astrolog Cerasella Pere, joi 5 martie 2015 intre orele 18:45-21:00, la sediul CEDA,  str. Viitorului, nr 14, parter, sector 2, Bucuresti, tel. 0722 232810, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.centruleda.ro.

Participarea este 50 lei.

Important! Prezenta la acest program se face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti.

Pin It