Ciclul Kabbalistic al Lunii 22 februarie - 15 aprilie, 13 si 17 martie orele 18.30 - 21.30

Cum sa atragi de partea ta Luna! - 13 martie 2015, orele 18:30-21:30

Alchimia Kabbalistica!  - 17 martie 2015, orele 18:30-21:30

Ciclurile kabbalistice permit accesul la intelegerea ordinii cosmice si la sincronizarea cu ritmurile de crestere universala prin conexiunea lor inalta la Matricea Creatiei Divine din Arborele Vietii Kabbalistic. Astfel, ne putem modela evolutia intr-un mod inspirat si rapid.

Cele 7 cicluri kabbalistice, care dureaza fiecare 52 de zile, reprezinta o retea de tipare cosmice, care aduc in viata planetei si a noastra o anumita configuratie energetica si informationala. Daca constientizam semnificatiile fiecarui ciclu kabbalistic si directiile pe care acesta le traseaza subtil in spatiul in care traim, putem discerne cu intelepciune care sunt prioritatile noastre in acea perioada, pentru a fi cat mai eficienti.

Ciclul astrologic kabbalistic al Lunii

Marcheaza trecerea de la perioada actiunii din Ciclul Soarelui la perioada reflectiei, analizei, constientizarii fructelor care au rezultat din deciziile noastre, pentru a face corectiile necesare, pentru a ne adapta la noile conditii de viata si pentru a indrepta lucrurile pe fagasul corect.

Luna este simbolul creativitatii si al gestatiei, de aceea este o perioada in care ne putem lasa libera imaginatia sa calatoreasca pana cand va ajunge la acele intuitii fulgeratoare care sa ne transforme viata. Luna, in acord cu fluxurile si refluxurile sale, va sustine procesele profunde de purificare fizica, cat si de regenerare sufleteasca, pentru a ne pregati sa dam un nou start vietii noastre in ciclul urmator.

Sephirot-ul Yesod, guvernatorul divin al aceastei perioade, aduce lumina asupra fundatiei muncii noastre de-o viata. El ne reveleaza  lucrurile din trecutul nostru pe care inca le purtam cu noi in subconstient, dar ne si transmite perfect, din sferele inalte, potentialul de viitor cu ajutorul caruia am putea sa ne recreem lumea noastra si pe noi. Yesod pune reflectorul asupra emotiilor reprimate, a impulsurilor ascunse si a complexelor care ne influenteaza comportamentul negativ, fara ca noi sa stim. Acest sephir ne va permite in aceasta perioada sa devenim constienti de blocajele pe care le manifestam, sa le eliberam din fiinta noastra, astfel incat energiile noastre sa lucreze armonios pentru a ne simti fiinte complete.

Rolul acestui sephir este sa ne ajute sa ne eliberam din conditionarile personalitatii noastre, astfel incat sa devenim caractere libere, prin care sufletul sa se poata manifesta!

Protectorul divin al acestui sephirot este Arhanghelul Gabriel,  arhanghelul adevarului si datatorul puterilor clarvederii, care ne va sustine in aceasta perioada sa ne insanatosim si sa ne  echilibram emotional.

Ciclul astrologic kabbalistic al Lunii, ne invita sa fim jucatori activi in crearea propriei realitati. In acest fel ne putem armoniza la fluxul de crestere universala. Misiunea lui este sa ne sprijine, ca in loc sa traim preziceri sa ne creem propriile profetii!

Seminarul cuprinde 2 module care pot fi parcurse impreuna sau separat, in functie de nevoile si aspiratiile participantilor!

Cum sa atragi de partea ta Luna, vineri 13 martie 2015                                                                                                 

Cuprins:

- Semnificatia Lunii in harta personala; cum sa faci lucrurile la momentul potrivit; sa-ti cunosti traditia spirituala de care apartii; sa stii care este cheia echilibrului emotional si care e sensul vietii pentru tine;
- Descrierea ciclului kabbalistic al Lunii;
- Modalitati de sincronizare la acest ciclu, pe nivel social si personal. 

Alchimia Kabbalistica, marti 17 martie 2015

Cuprins: 
Arborele Vietii Kabbalistic: planul care sta la baza creatiei Universului;
- Sephirot-ul Yesod: viziunea fundatiei vietii
- Purificarea si armonizarea sephirot-ului Yesod in fiinta noastra;
- Alchimia interioara;
- Guvernatorul spiritual: arhanghelul Gabriel, Puterea lui Dumnezeu;
- Meditatia Kabbalistica “ Eu Sunt”; 
- Realizarile spirituale in ciclul kabbalistic al Lunii: accesul la misterele energiilor lunare, accesul la Biblioteca Akashica, viziunea masinariei Universului, studiul viselor;

Seminar sustinut de catre astrolog Cerasella Pere.                                                                 

Evenimentul va avea loc pentru prima parte, vineri 13 martie 2015, intre orele 18:30-21:30, la sediul CEDA, str Viitorului nr 14, parter, sect.2, tel. 0722 232810, 0728 101860, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,  www.centruleda.ro.                                                                                     Al doilea modul al seminarului, va avea loc marti, 17 martie 2015, intre orele 18:30-21:30, la sediul CEDA.

Participarea la fiecare seminar este 90 lei.

Important! Participarea la acest program se va face pe baza confirmarii ferme cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti.

Pin It