Serata Rafael de Luna Plina - Festivalul Crestinatatii, vineri, 3 aprilie 2015, orele 18:45-21:00

Celebrarea Iubirii Divine!

Festivalul Crestinatatii este momentul in care intreaga planeta sarbatoreste Iubirea Divina.

Meditatiile de Luna Plina sunt considerate peste tot in lume adevarate sarbatori spirituale care ofera persoanelor care le practica, impulsionari inestimabile in evolutia lor.

Energia spirituala care vine catre pamant la Luna Plina este la maxim si poate fi asimilata mult mai usor, mai ales atunci cand se mediteaza in grup. Din cele 12 momente de Luna Plina ale anului, 9 sunt oportunitati de a asimila calitatile divine ale arhetipurilor zodiacale si 3 sunt ocazii sacre, cand putem asimila in fiinta noastra Iubirea Divina, Lumina Divina si Puterea Divina.  

Acest moment de Luna Plina este considerat in lume Festivalul Crestinatatii, avandu-l in centru pe Christos, maestrul maestrilor, restauratorul iubirii pe pamant si al renasterii noastre.

Iisus Hristos ne-a aratat calea prin care ne putem salva viata eliberandu-ne de moarte si accesa o viata mai abundenta. Mesajul rastignirii si al Invierii lui Iisus nu este axat pe moarte si pe suferinta. Dincolo de tragedia acelui moment, lectia Mantuitorului este sa indraznim sa renuntam la natura noastra inferioara, sa o lasam sa moara, pentru ca sufletul nostru nemuritor sa nu mai fie subjugat de materie.

În fiecare an, crestinatatea sarbatoreste restaurarea in fiecare dintre noi a samantei christice prin care putem renaste in lumina si iubirea divina!

Luna Plina a acestui moment se afla in semnul Berbecului, semn de foc, care are forta de a distruge sau de a recreea, in functie de disponibilitatea persoanei de a se purifica si elibera de limitarile care o constrang la involutie.

Focul este un mare eliberator care face calea vizibila, clara si creste credinta in adevar. Acesta ne va ajuta sa nu ne mai conformam limitarilor vietii, sa ne luam destinul in maini si prin dorintele noastre nobile sa participam la creatia vietii.

Berbecul reprezinta energia cosmica a inceputului, unde intr-un mod tainic inceputul si sfarsitul se intrepatrund. Acest moment de Luna Plina poate fi declansator in a trezi la viata din interiorul nostru, forta nobila a luptatorului care se confrunta cu umbrele lui pentru a le depasi si care isi asuma sa-si implineasca cel mai maret destin!

Eclipsa totala de luna in semnul Balantei din 4 aprilie 2015 ne cere sa pasim pe o cale noua in relatiile noastre. Indica faptul ca urmeaza o perioada de circa 6 luni in care este necesar sa ne limpezim relatiile din viata noastra. Eclipsa genereaza o energie enorma pentru a conduce la transformari majore in viata noastra. Indica necesitatea constientizarii calitatii relatiiilor pe care le avem, cu noi insine, cu partenerul, cu colaboratorii, cu cei apropiati noua si sa alegem ceea ce este mai bine pentru evolutia noastra. Sa fim atenti la emotiile noastre si la ceea ce vine la lumina in acest moment, pentru a ne putea da seama ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti mai impliniti.

Luna Plina ne ajuta sa ne purificam subconstientul si sa ne vindecam spiritual un anumit domeniu al vietii noastre.

Fiecare persoana are de invatat si de desavarsit anumite lectii in toate aspectele vietii. Fiecare luna plina a anului este un moment special care ne poate revela cheile intelepciunii prin care noi putem corecta anumite erori pe care le facem si de asemenea sa cunoastem ceea ce avem de facut pentru a progresa intr-un anumit aspect al vietii: individual, familial, profesional, relational, financiar, etc.

Luna Plina ne sustine sa constientizam profund un anumit domeniu de viata, oferindu-ne cadrul subtil ideal pentru a percepe ce blocaje interioare si ce erori sau slabiciuni ne submineaza succesul intr-un anumit domeniu al vietii noastre.

Pentru a sti care este aspectul de viata vizat de aceasta Luna Plina, pentru harta astrologica personala, trimiteti pe email datele personale de nastere, inainte de 3 aprilie 2015 (ziua, luna, anul, ora nasterii si localitatea) odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii.

Cuprins:

- Luna Plina in semnul Berbecului: Festivalul Crestinatatii;
- Ritualuri aromatice de Luna Plina;
- Om Mani Padme Hum: mantra compasiunii si a iertarii;
- Purificarea karmei de agresivitate;
- Meditatia Inimilor Gemene de Luna Plina.

Pentru a afla mai multe si pentru a impartasi acest moment special, va invitam la Serata Rafael de Luna Plina, vineri, 3 aprilie 2015, orele 18:45-21:00.

Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli, in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“ Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri ! ” – maestrul Choa Kok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene: 

-  Reduce stresul;                                                                                                              
-  Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;                                                                            
-  Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria de a trai;                                              
-  Este o forma de a servi planeta, prin intermediul binecuvantarilor;                              
-  Este activata forta de autovindecare;                                                                                  
-  Imbunatateste relatiile personale si familiale;                                                                              
-  Creste forta fizica si psihica;                                                                                       
-  Curata, intareste chakrele si aura (iar corpul devine mai puternic si dinamic), etc. Este timpul curatirii Sinelui de acele relatii, obiecte, obiceiuri, situatii, care ne impiedica sa fim noi insine, care ne conditioneaza negativ si ne limiteaza capacitatea noastra de a evolua.     

Seminarul este sustinut de catre astrolog Cerasella Pere si se va desfasura vineri, 3 aprilie 2015, orele 18:45- 21:00 la sediul CEDA, str. Viitorului, nr 14, parter, sectorul 2, Bucuresti, tel:0722 232 810, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.centruleda.ro

Participarea este 50 lei.

Important! Prezenta la acest program se face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti. 

 

Pin It