Pranic Healing, cursul de baza, 20-21 martie 2015

In era Varsatorului, in care omul se reintoarce la cunoasterea structurilor sale interioare energetice si spirituale, Pranic  Healing este manualul de educatie energetica care te invata sa simti energia si sa utilizezi legile energiei in toate aspectele vietii, incepand cu sanatatea.

CUPRINSUL CURSULUI: Principiile insanatosirii, prana, respiratia pranica, anatomia corpului energetic, tehnicile de baza in Pranic Healing,  mantra OM, Meditatia Inimilor Gemene, Vindecarea la distanta, Protocoale de vindecare.

Pranic Healing este un sistem de vindecare care are la baza cele mai vechi si mai valoroase metode de vindecare existente vreodata. Acestea au fost sintetizate si aduse intr-o forma moderna perfectionata, de catre maestrul Choa Kok Sui. Datorita modului logic, sistematic, stiintific in care abordeaza vindecarea, acest maestru a reusit sa scoata medicina energetica din sfera superstitiilor si a misticismului. Protocoalele sale de vindecare, specifice fiecarei boli, sunt folosite cu rezultate excelente atat de terapeutii cat si de medicii din intreaga lume.                                                                                                                     Pranic Healing foloseste, pentru redobandirea starii de sanatate, legile naturale ale vindecarii folosite de mii de ani care au la baza energia vitala, prana. Bolile isi au originea, in proportie de peste 70%, in corpul energetic. Prin eliminarea blocajelor energetice si prin incarcarea energetica a zonei afectate, vindecarea se produce natural.

Metoda, ca toate invataturile inalte, este simpla, clara, usor de invatat si de practicat de catre orice persoana. Nu presupune sa ai abilitati innascute sau speciale pentru a o folosi. Este nevoie doar de dorinta sincera de a invata sa remediezi singur perturbarile care apar in starea de sanatate datorate accelerarii ritmului de viata, a stresului zilnic si a altor factori. Sanatatea este o cerinta de baza pentru o viata evolutiva. A-ti lua responsabilitatea sanatatii in propriile maini inseamna un pas important in a dobandi controlul vietii tale. Cu cat ai mai multa vitalitate si energie, cu atat ai mai multa putere sa evoluezi. De aceea autovindecarea este un mod intelept de autoperfectionare.

Pranic Healing  este un instrument de optimizare a vietii

Ca stiinta a energiei, Pranic Healing iti ofera progresiv, cunostintele teoretice si  instrumentele practice necesare prin care poti sa-ti imbunatatesti viata sub toate aspectele ei, cum ar fi: cresterea nivelelor de energie la care ai acces, longevitate, dezvoltarea unor aptitudini mentale superioare, armonizarea relatiilor umane, purificarea spatiilor de munca si de locuit, amplificarea prosperitatii, evolutia spirituala.

Pranic Healing este un pod intre stiinta si spiritualitate care te pregateste sa fii propriul tau vindecator, sa-ti manifesti cel mai inalt potential si te conduce catre invataturi din ce in ce mai inalte. Prin informatiile pretioase pe care le ofera, practicantii sunt condusi pe o cale de evolutie echilibrata care armonizeaza exigentele materiale cu cele spirituale. Aceste invataturi apartin unui gigant spiritual al timpurilor noastre, maestrul Choa Kok Sui, care le-a publicat in 22 de carti traduse in peste 80 de tari de pe toate continentele, fiind cunoscute si practicate de milioane de persoane.     

Pranic Healing te deschide catre universul energiei si ofera tuturor celor interesati de dezvoltare personala, tehnici si instrumente energetice puternice, foarte valoroase, care sa purifice, sa echilibreze si sa pregateasca corpul fizic pentru o evolutie spirituala rapida, punctul de pornire fiind acest curs.  

Cursul va fi sustinut de profesorul Fabio Ciceri, expert in vindecarea energetica si in transmiterea invataturii Pranic Healing.

Taxa de participare pentru cele doua zile este 450 Lei.

Va avea loc la seciul CEDA, str. Viitorului nr.14 sect.2, cu urmatorul program:  

- 20 martie 2015 orele: 9:30-18.30    
- 21 martie 2015 orele: 9:30-18.30     

Pentru cei interesati sa participe, va rugam sa ne confirmati prezenta si sa completati, formularul de inscriere pe care il solicitati persoanei de contact:           

Cerasella Pere, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

tel: 0749.785.921, 0769679958  www.institutulpranichealing.ro

In perioada 22-23 martie 2015, va avea loc si cursul avansat Pranic Healing. Pentru cei interesati sa faca ambele cursuri, va rugam sa ne contactati.

 

 

Pin It