​GENERATORII ASCENSIUNII PLANETARE, luni 25 aprilie 2016, 18.30-21.30, Marte, Generatorul Puterii Transformarii

Sincronizeaza-ti ascensiunea personala cu ascensiunea planetei!
Procesul de schimbare a frecventei planetei, impune gasirea celor mai bune instrumente de lucru pentru a ne adapta fizic, psihoemotional si spiritual, la noul climat in care traim!
Contractarea timpului, cere gasirea unor solutii rapide si cat mai eficiente pentru a pregati corpurile noastre sa faca fata schimbarilor vibrationale prin care trecem.
Generatorii Ascensiunii Planetare sunt surse uriase de energie pe care le putem accesa prin tehnici energetice si metode spirituale specifice, pentru a sustine si maximiza sansele noastre de evolutie.
Generatorii Ascensiunii Planetare sunt programe de transformare interioara puternice, care conduc la solutii de vindecare, echilibrare si sincronizare vibrationala rapide, potrivite perfect ritmului de viata in care traim!
 
Va invitam in luni, 25 aprilie 2016 la workshopul:
Generatorul Puterii Transformarii
Sincronizarea ascensiunii personale cu Generatorul Ascensiunii Planetare ne va conferi un maxim de oportunitati de evolutie si de succes!
 
Generatorul Ascensiunii Planetare care guverneaza perioada 16 aprilie-7 iunie este Marte, planeta puterii de transformare.
Puterea transformarii este acum motorul progresului in toate aspectele vietii noastre: sanatate, relatii, prosperitate, profesie si maturizare spirituala.                                                                                                    
Energiile generate de Marte, sunt cele care ne vor ajuta cel mai mult  in aceasta perioada, pentru a amplifica in fiinta noastra: spiritul de lupta, pretuirea de sine, curajul, initiativa, independenta, autodeterminarea, spontaneitatea, actiunea, puterea dorintelor, respectul de sine, autodisciplina, capacitatea de a genera actiune si de a face fata unei crize.
 
Directia principala de evolutie in perioada 16 aprilie - 7 iunie 2016 este depasirea ferma a stagnarii si a blocajelor personale, in vederea implinirii unor teluri importante pentru destinul noastru.
 
La nivel universal, sursa puterii de transformare este sefirotul Gevurah din Arborele Vietii. Gevurah, reprezinta forta combativa din Univers care ne va ajuta sa ardem tot ceea ce este perimat si sa taiem raul din radacina. Actiunea aspra, care distruge formele vechi, perimate si care disciplineaza, este uneori absolut necesara evolutiei. Lucrul cu sefirotul Gevurah este ca un foc sfant purificator, care ne va ajuta sa eliminam impuritatile, sa ne autocorectam si sa ne impunem limite atunci cand avem tendinte distructive. Acest sefir aduce curajul judecatii critice, a discernamantului, a luarii de decizii ferme si ne incurajeaza sa actionam in functie de valorile noastre cele mai inalte.
Initiatul in Gevurah este o persoana cu o constiinta focalizata, dinamica, puternica, care stie sa se autoimpuna asa cum trebuie si care este foarte controlata. Stie sa se lupte cu noblete si sa fie de partea Binelui. Lectia spirituala a sefirotului Gevurah este sa invatam alchimia transformarii si sa folosim corect puterea personala.
"Fii sincer cu tine insuti, pentru ca fara puterea transformarii, viata este inspaimantatoare si e o experienta dureroasa". Polonius
 
Va invitam luni, 25 aprilie 2016, orele 18:30-21:30, la un program intensiv de sincronizare a ascensiunii personale cu directia de ascensiune a planetei!
 
Cuprins
1.Generatorii Ascensiunii Planetare- programe de sincronizare intensiva a ascensiunii personale cu ascensiunea planetei; 
2.Marte, planeta puterii de transformare in plan universal si personal;                                               
3.Gevurah, sursa divina care sustine Ascensiunea Planetara;                                        
4.Cheile de acces la sfera de forta a lui Marte prin harta personala;                                 
5.Tehnici de curatare, echilibrare si reconfigurare vibrationala, in acord cu factorii de evolutie ai acestei perioade; 
6.Meditatia de conexiune si expansiune cu focul sfant al sefirotului Gevurah.
 
Curs sustinut de catre astrolog Cerasella Pere.
 
Detalii workshop
Data: luni, 25 aprilie 2016, intre orele 18:30-21:30.
Locatia: se va comunica persoanelor care se vor inscrie.
 
Contributie: 99 Lei
 
Important!  Participantii pot sa trimita datele de personale: ziua, luna, anul, ora si locul nasterii pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prezenta la acest program se face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment.
Va multumim.
 
Despre speaker
 
Cerasella Pere
 
Licentiata in Marketing, Psihologie, Formator autorizat si Consilier de dezvoltare personala. De 14 ani astrolog  practicant, cu experienta a sute de sedinte in consilere, sustine seminarii si ateliere de studiu si practica a astrologiei. Studii aprofundate de Arhatic Yoga, Medicina Ayurvedica, Aromaterapie. 
Fondator al Institutul Pranic Healing in Romania, specializata in psihoterapie pranica, atestata prin cursuri si stagii de pregatire din India, Italia, Singapore, SUA, Elvetia, de maestrii renumiti ai energiei si ai vindecarii. Practicanta de 9 ani a disciplinei Pranic Healing. Terapeut in Pranic Facelift si Body Sculpting, acreditata de "The Image Enhancement Center at Davis Dermatology", member of the Florida Society of Facial Plastic and Reconstructive Surgery, USA.
Organizeaza in Romania cursurile de Pranic Healing si Arhatic Yoga de 7 ani, sub egida Institute of Inner Studies din Filipine.  www.institutulpranichealing.ro

 

Pin It