Fortele Restaurarii Christice activate de Eclipsa de Luna. 22 martie 2016, 18.30

In perioada 20-23 martie 2016, forte de reconstructie speciale vor fi puse la dispozitia noastră din abundenta, de catre divinitate, pentru a ne transforma viata intr-un mod creativ și frumos.
Sarbatoarea Crestinatatii este celebrata in intreaga lume in acest moment de Luna Plina. Acum, oamenii indiferent de apartenenta lor religioasa sarbatoresc venirea lui Iisus Christos, invatatorul umanitatii, cel care a ancorat energia Iubirii Divine pe pamant. Este un moment exceptional pentru a accesa constiinta christica si a primi, printr-o practica spirituala, darurile “reinvierii” oferite de Ierarhia Spirituala.
 
Asocierea dintre Luna Plina, cu Eclipsa de Luna si cu portalul Echinoctiului de Primavara, va permite Fortelor Restaurarii Christice, activate de catre Ierarhia Divina, sa impulsioneze umanitatea ca sa urmeze Calea, Adevarul si Viata pentru ca fiecare fiinta sa-si implineasca menirea pe pamant.
 
Luna Plina in Constelatia Berbecului
Este ca o busola divina care ne indica sa ne indreptam constiinta cu toata puterea catre Iisus Hristos. El este invatatorul lumii si El este cel care alaturi de Ierarhia Spirituala conduce Planul Divin de a ajuta umanitatea sa evolueze. Iisus Hristos este cel care ne va calauzi sa intram pe calea menirii noastre pe pamant.
Omenirea a trecut printr-un ciclu lung, întunecat, de moarte si distrugere. Răstignirea și "tema de sânge" au dominat imaginea portretului creștin al lui Hristos in Era Pestilor. Acum in pragul dezvoltarii unei noi ere, imaginea lui Hristos va fi din ce in ce mai mult perceputa ca o expresie a Luminii si Iubirii Divine, care reveleaza si arata Calea vietii adevarate!
 
Eclipsa de Luna
Se va produce la 3 grade in semnul Balantei pe fundalul acestei Luni Pline. Eclipsa va aduce o energie imensa orientata catre realinierea relatiilor la scopul vietii noastre. Eclipsa va scoate la lumina ceea ce trebuie sa modificam, sa eliminam, sa imbunatatim  sau sa adaugam vietii noastre din punct de vedere relational, pentru a ne simti impliniti. De asemenea, eclipsa se va ocupa si de lucrurile restante, de problemele neglijate, de relatiile care ne tin pe loc.
 
Echinoctiul de Primavara
Deschide un portal de armonizare a fluxurilor universale, in care energia masculina si energia feminina vor fi echilibrate pentru a permite transcenderea polaritatii si atingerea starii de unitate spirituala cu tot ceea ce exista. Tot acum vor fi transmise noi coduri evolutive, in special legate de relatii, care sa ajute umanitatea sa treaca pe un nou nivel de dezvoltare. Echinoctiul va alchimiza energia lunii pline si a eclipsei de luna, pentru ca ele sa fie asimilate si integrate cat mai usor de catre participantii activi la acest culoar cosmic al schimbarii.
 
Perioada 20-23 martie 2016 este un interval magic, in care daca ne deschidem inimile si constiinta, putem primi in fiinta noastra aceste forte de refacere energetica si realiniere vibrationala, care vin din abundenta catre noi.
 
Sarbatoarea Crestinatatii are in centrul sau o practica spirituala speciala, numita Meditatia Universala Tatal Nostru, care imbina puterea rugaciunii Tatal Nostru cu puterea numelor divine ale Sephirotilor.
Aceasta meditatie, va permite prin efectele sale exceptionale de purificare si recalibrare vibrationala sa putem asimila in fiinta noastra fluxurile de energii transformatoare, care vin catre noi.
 
Va invitam marti, 22 martie 2016, orele 18:30-21:30, sa sarbatoriti alaturi de noi si de familia planetara, acest moment de renastere spirituala!
 
Cuprins:
- Semnificatiile energetice si spirituale ale Sarbatorii Crestinatatii;
- Luna Plina in semnul Pestilor: calitatile spirituale pe care le putem asimila;
- Purificarea energetica cu ajutorul Sephirotilor;
- Purificarea spirituala cu ajutorul rugaciunii Tatal Nostru; 
- Meditatia Universala de Luna Plina, trambulina in ascensiunea noastra spirituala.
 
Seminarul este sustinut de catre astrolog Cerasella Pere, marti, 22 martie 2016, intre orele 18:30-21:30.
Locatia: Education Point, str Mendeleev nr 7-15, harta o puteti vedea accesand link-ul      http://educationpoint.ro/contact
 
Contributia este 99 lei.
 
Important! Prezenta la acest program se face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel.0722232810. Va multumim!
Pin It