​CICLURILE ASCENSIONALE PLANETARE - Fii liber sa-ti accesezi Menirea din aceasta viata! 31 martie, 18.30-21.30

Evolutia noastra pe drumul eternitatii urmeaza calea Universului, a Galaxiilor si a Planetelor. Menirea este steaua stralucitoare pe cerul vietii noastre pe care chiar daca nu o vedem, stim in adancul sufletului nostru ca ea exista. Menirea este insasi sensul vietii noastre.

Scopul venirii noastre in aceasta existenta, nu este sa acumulam aur si pietre pretioase sau alte valori materiale, ci sa atingem nivelul de constiinta necesar care sa ne permita sa manifestam cat mai pur si corect, liberul arbitru.

 
Accesarea menirii este misiunea cea mai inalta pe care o avem de dus la indeplinire si care ar trebui sa primeze de fapt, in fata tuturor urgentelor si lucrurilor intotdeauna importante, pe care le avem de facut!
 
Tumultul vietii face deseori sa contrazica acest lucru si temporar sa ne lasam dusi de flux, promitandu-ne ca urmatoarea data vom fi mai atenti.
 
Si totusi ................
 
Alegerile corecte nu sunt produsul intamplarii si nici al unei table de smarald, pe care sa le urmam. Alchimia evolutiei pentru fiecare dintre noi este unica. La acest nivel nu exista competitie, ci apare magic sentimentul de fraternitate, de compasiune si de intelegere a drumului unic, pe care fiecare dintre noi il are de parcurs. 
Ciclul Universal al Lunii, in care ne aflam acum, are rolul de a ne ajuta sa constientizam toate blocajele, restrictiile, limitarile, pe care este necesar sa le eliberam din viata noastra si totodata sa fim pregatiti sa atragem conjuncturile, conditiile si personajele importante necesare realizarii menirii noastre.
 
Menirea este calea cea mai inalta pe care putem pasi pentru a ne desavarsi evolutia. Este raza transformarii, care ne ajuta sa depasim accelerat limitarile karmice si sa accesam directiile cele mai favorabile de implinire a potentialului evolutiv din noi.  
 
A fi in fluxul menirii noastre este partial un act de vointa. Este mai mult o stare curajoasa de acceptare a misterului fiintei noastre si un dor launtric de a ne abandona in cea mai frumoasa misiune a vietii noastre, care ni se va revela la momentul potrivit.
 
Cine sunt eu?
Raspunsul vine odata ce parcurgem drumul initierii in exprimarea vocatiei noastre.
De acest raspuns depinde, modul in care vom trai povestea vietii noastre, daca ne vom identifica cu suferinta sau daca ne vom ridica cu ajutorul ei. Putem alege sa fim fiinte impovarate de restrictiile karmice interioare si exterioare sau putem alege drumul libertatii spirituale, de a fi pentru inceput in mod inexplicabil, creatorii  magici ai destinului nostru.
 
Pe aceasta cale, a redescoperirii maretiei destinului nostru, suntem sustinuti si vegheati de catre divinitate.
 
Alegerile corecte nu sunt produsul intamplarii, ci a cunoasterii modului inspirat de a actiona la momentul cel mai potrivit. Ciclurile Ascensionale Planetare aduc energia si informatia necesara trezirii constiintei, pentru a se detasa de interferentele negative si a urma Fluxurile Cresterii Universale.
 
Ciclul Universal al Lunii, in care ne aflam chiar acum, are rolul de a ne ajuta sa ne eliberam de toate blocajele, restrictiile, limitarile care nu ne mai sunt de folos si sa ne aduca in viata noastra conjuncturile, conditiile si personajele, care sa ne sustina in descoperirea sensului vietii noastre.
 
Fiti alaturi de noi, la Ciclul Universal al Lunii, sa ne bucuram de o existenta in care totul are miez si mai ales sens! 
Va rugam sa ne trimiteti data de nastere: ziua, luna, anul, ora si locul nasterii pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

CUPRINS
-Ciclului Universal Lunar: momentul ideal de a ne accesa menirea;
-Constientizarea lectiilor karmice necesare destinului nostru;
-Purificarea subconstientului de interferentele trecutului;
-Constientizarea Razei Divine prin care ne manifestam menirea,
-Meditatia de revelare a vocatiei din aceasta viata.

Seminarul este sustinut de catre astrolog Cerasella Pere, joi, 31 martie 2016, intre orele 18:30-21:30.
Locatia: Education Point, str Mendeleev nr 7-15, harta o puteti vedea accesand link-ul http://educationpoint.ro/contact
 
Contributia este 99 lei.
 
Important! Prezenta la acest program se face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel.0722232810.
Va multumim!
Pin It