Festivalul WESAK-Sarbatoarea Iluminarii 21 aprilie 2016, 18.30-21.30

Wesak este ceremonialul sacru realizat la cea mai puternica luna plina a anului, pentru a valorifica la maximum energia spirituala transmisa umanitatii de catre Ierarhia Spirituala, cu scopul de a o ajuta sa se elibereze din lantul suferintelor si al necunoasterii.

Alaturati-va familiei planetare reunita la Sarbatoarea Iluminarii!

Acest eveniment special ne ofera sansa si privilegiul de a ne scalda intr-o ploaie de energie divina pentru a ne purifica fiinta, a fi una cu sufletul nostru, pentru a binecuvanta planeta si a genera o cantitate uriasa de karma pozitiva, pentru a ne binecuvanta proiectele si visele.

 
“Acum, marile extinderi ale conștiinței devin posibile, ceea ce este dificil într-un alt moment.” - Maestrul DK prin Alice Bailey
 
Deschiderea canalului de comunicare dintre pamant si dimensiunile superioare este atat de mare acum, incat vom putea expansiona constiinta pe nivele inalte, astfel incat sa avem accesul la initieri si viziuni speciale cu privire la menirea noastra. Prin vibratia inalta a evenimentului putem atrage mult mai usor Gratia Divina, pentru a elimina blocaje destinice si pentru a ne autodepasi.
 
Wesak este un festival universal celebrat in intreaga lume, indiferent de religie, fiind considerat sarbatoare nationala in: India, Bangladesh, Cambogia, Hong Kong, Indonesia, Macau, Malaysia, Nepal, Singapore, Korea de Sud, Thailanda.
Daca in timpurile stravechi, Wesak era sarbatoarea iluminarii lui Buddha, acum este un moment de fraternizare spirituala universala, in care oamenii, indiferent de religie, impreuna cu Ierarhia Spirituala, lucreza la evolutia civilizatiei umane si a planetei.
In centrul acestui ritual spiritual, Buddha, impreuna cu Christos, vor revarsa asupra pamantului enorm de multe binecuvantari divine, care sa amplifice vindecarea, compasiunea, intelepciunea si vointa oamenilor de a evolua.
 
Wesak este un moment de inspiratie pentru anul urmator. Prin amplificarea claritatii constiintei, vom intelege care sunt prioritatile noastre de evolutie si misiunea pe care o vom avea in noul an. Aspiratiile noastre se vor revitaliza si va creste vointa noastra de a le realiza.
 
Depinde de fiecare dintre noi sa-si linisteasca mintea si sa-si transmute dorintele individuale, care provoaca confuzie si haos, pentru a se alinia la suflet si la Planul Divin pe care il are de realizat.
 
La Wesak, energia spirituala care vine catre noi e disponibila in mod exceptional!
 
Fiti alaturi de noi in acest moment special de renastere spirituala!
 
Beneficiile Wesak :
Curata aura si dezintegreaza formele gand negative ;
Vindeca corpul, mintea si spiritul;
- Regenereaza profund fiinta si ne ajuta sa ne aliniem la menirea noastra;
Prin accesul la intelepciunea divina, ne antrenam constiinta sa se ilumineze;
Meditatia de grup amplifica exponential energiile. Cu cat numarul de participanti este mai mare cu atat canalul de comunicare cu grupurile care sarbatoresc in intreaga lume si Ierarhia Spirituala va fi mai mare si efectele mult amplificate;
Participand la binecuvantarea Mamei Pamant, vom genera o karma pozitiva pe care o putem folosi pentru a aduce prosperitate, bucurie, fericire, atat in plan material cat si spiritual, noua si familiei noastre;
- Ne putem binecuvanta proiectele, obiectivele, dorintele personale, pentru a le energiza si a se materializa rapid;
Meditatia realizata in timpul Lunii Pline Wesak este echivalenta cu cateva luni de meditatie continua.
Oportunitatea de a colabora cu Ierarhia Spirituala la ancorarea iubirii, intelepciunii si a vointei bune pe Pamant.
Putem face un serviciu umanitatii ajutand la progresul ei; prin legea karmei, binele se intoarce de multe, multe ori inapoi;
Uniunea Spirituala cu toti  Lucratorii in Lumina, care lucreaza la vindecarea planetei.
 
Recomandari pentru participanti:
- Sa poarte imbracaminte alba, deschisa la culoare, sau un sal alb, pentru a absorbi mai usor energia spirituala.
- Pot aduce: apa, ulei de masa, uleiuri esentiale, flori (in special irisi), cristale, fotografii cu persoane bolnave, fructe, pentru a fi incarcate energetic in timpul evenimentului.
 
Va invitam joi, 21 aprilie 2016, orele 18:30-21:30, la Wesak, Sarbatoarea Iluminarii!
 
Eveniment sustinut de catre astrolog Cerasella Pere.
 
Detalii workshop:
Data: Joi, 21 aprilie 2016, intre orele 18:30-21:30.
Locatie: in Bucuresti, la centrul Colocvio, str. Nicolae Caramfil nr. 27, sector 1, in spatele ambasadei Chinei din zona Herastrau. Daca veniti cu metroul, coborati la statia Aviatiei. 
Inscrieri: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la tel. 0722232810

Contributie: 99 lei
 
Prezenta la acest program se face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment. Va multumim.
 
Despre lector:
 

Cerasella Pere
Licentiata in Marketing, Psihologie, Formator autorizat si Consilier de dezvoltare personala. De 14 ani astrolog  practicant, cu experienta a sute de sedinte in consilere, sustine seminarii si ateliere de studiu si practica a astrologiei. Arhatic Yoga, Medicina Ayurvedica, Aromaterapie.
Fondator al Institutul Pranic Healing in Romania, specializata in psihoterapie pranica, atestata prin cursuri si stagii de pregatire din India, Italia, Singapore, SUA, Elvetia, de maestrii renumiti ai energiei si ai vindecarii. Practicanta de 9 ani a disciplinei Pranic Healing. Terapeut in Pranic Facelift si Body Sculpting, acreditata de "The Image Enhancement Center at Davis Dermatology", member of the Florida Society of Facial Plastic and Reconstructive Surgery, USA.
Organizeaza in Romania cursurile de Pranic Healing si Arhatic Yoga de 7 ani, sub egida Institute of Inner Studies din Filipine. www.institutulpranichealing.ro
Pin It