PUTEREA MAGICA A MINTII!

Mesajul lui Mercur“Mintea educata cere sa cultivam arta recunoasterii comunicarilor semnificative, in care sa discernem adevararul de ceea ce este fals, fiindca altfel lectiile intalnirilor vor fi pierdute.”  Robert Thompson

Pin It

CEDA si ARFA va invita ​alaturi de grupul Tone of Life​ sa​​ ​experimentati​ o calatorie in lumea sunetelor sacre, unica si transformatoare​! 

Concertul Musical Mystery presupune​ ​armoniza​rea sunetelor Mother Cosmo Gong si ale altor instrumente​ ​​muzicale foarte vechi​,​ dar si moderne​, impreuna cu vocea umana.​ 

​Va invitam la doua evenimente exceptionale, in care ​sa descoperim marele mister care ne asteapta fara indoiala in lumea sufletului​!

Vineri​,​ 12 iunie, orele 19.00 - 20.30, concertul Musical Mystery si 
​S​ambata,​ ​13 iunie, ​orele 11.00 - 13.00, healing workshop Tone of Life ​

Pin It

"Suntem Lumina Pura!"

"Daca dorim sa ajutam o persoana sa se trezeasca spiritual e bine sa intelegem ca trebuie sa o facem usor si cu blandete. Fiecare personalitate este diferita, dci inainte de a incerca, trebuie sa stim cui ii spunem, cat ii spunem si cand ii spunem. Nu vom avea succes daca ne vom grabi sa trezim o persoana adormeita spiritual si vom tipa la ea: Trezeste-te, am gasit adevarul si trebuie sa-l accepti chiar in acest moment! Este ca si cum trezim pe cineva din somn si ii comandam sa se trezeaca brusc, chiar in acel moment. Aceasta abordare declanseaza o reactie neplacuta. E preferabil sa va apropiati de persoana pe care vreti s-o ajutati, plini de iubire si cu blandete, spunandu-i: Trezeste-te Iubirea mea!” Daskalos  

Pin It

Sistemul Pentru Cercetarea Adevarului se bazeaza pe Noul Testament si pe invataturile lui Iisus Hristos, sistemul fiind prezentat cercetatorilor adevarului din lumea intreaga, de catre Dr. Stylianos Atteshlis, cunoscut sub numele de Daskalos.

Pin It

 

Vino sa te redescoperi in locuri in care roadele pamantului au gust!

„Muntii Carpati din Romania sunt o comoara naturala nepretuita intr-un continent care de mult si-a pierdut astfel de comori salbatice” Printul Charles

Pin It

Luna Noua favorizeaza un proces de vindecare in care capacitatea de detoxifiere a corpului este maxima, datorita echilibrului interior generat de conjunctia Soare-Luna. De aceea, acest moment este exceptional pentru purificarea si eliminarea tuturor toxinelor si impuritatilor acumulate in fiinta noastra.

Pin It

Tratamente Pranic Healing

„Suntem programaţi să fim sănătoşi, tot ceea ce trebuie să facem este să eliminăm interferenţele.“ – Maestrul Choa Kok Sui

Pin It
Pin It

In era Varsatorului, manualul de educatie energetica este Pranic Healing, care te invata sa simti energia si sa utilizezi legile energiei in toate aspectele vietii, incepand cu sanatatea.

Pin It

Sistemul Pentru Cercetarea Adevarului se bazeaza pe Noul Testament sii pe invataturile lui Iisus Hristos, sistemul fiind prezentat cercetatorilor adevarului din lumea intreaga, de catre Dr. Stylianos Atteshlis, cunoscut sub numele de Daskalos.

Pin It

Wesak este sarbatoarea care celebreaza iluminarea lui Buddha si transmite tuturor oamenilor inspiratia si curajul de a depune eforturi pentru a-si trezi fiinta spirituala care ne da acces la iubirea divina, inteligenta divina si puterea divina. 

Pin It

Credem ca nu exista persoana care sa nu constientizeze la un moment dat ca sanatatea, energia, forta fizica si modul in care se simte ar putea lua o directie mai buna, ca se poate si mai bine... Acesta este momentul in care poate incepe sa faca anumite schimbari, dar de cele mai multe ori intr-un mod aleatoriu, fara a avea toate informatiile necesare.

Pin It